Valentijnsrecepten inspiratie Oreo Ganachetaart met frambozen foodblog Foodinista

5x Valentijnsrecepten inspiratie

Deel deze post

Wil je je geliefde, moeder, vrienden of iemand heel anders verrassend die heel dichtbij je staat op Valentijnsdag en weet je dat liefde door de maag gaat? Dan heb ik in de blog vijf hele leuke van mij zelf, maar ook nog van vier andere leuke en creatieve foodbloggers. Ongetwijfeld ga jij iets heerlijks vinden voor een zoete verrassing of het ontbijt waar je zeker mee gaat verrassen. Ik wens je met deze valentijnsrecepten al vast een hele fijne Valentijnsdag en ben je nog op zoek naar een leuk valentijnscadeautje? Dan kan ik je daar ook zeker wel mee helpen!

5x Heerlijke valentijnsrecepten

Valentijnsrecepten Mon Cheri Cupcakes Foodblog Foodinista

Voor de echte zoetekauw? Maak Mon Cheri cupakes en ga op visite voor een klein teaparty je moeder, oma of een lieve vriendin zal het zeker waarderen! Vol chocolade en de mon cheri geeft er natuurlijk een zoete kersensmaak aan.

Valentijnsrecept oesters met champagne foodblog Foodinista

De dag feestelijk beginnen? Of is het op Valentijnsdag niet altijd tijd voor deze heerlijke oesters? Maak dan dit recept voor oesters met champagne! Een simpele keuze denk ik!

Hartige valentijnsbroodjes met tomaat en mozzarella valentijn recept

Lunchen of een lieve snack maken? Maak dan zelf een mozarella broodje met tomaat en basilicum. Deze hartvormige mozarellabroodjes staan op de blog.

Valentijnsrecepten inspiratie Oreo Ganachetaart met frambozen foodblog Foodinista

Ziet er prachtig uit hè? Deze chocolade oreo ganachetaart met frambozen? Moeilijk en veel werk? Dat valt echt wel mee! Maak met extra liefde in een hart springvorm en je hebt echt een plaatje voor Valentijnsdag of moederdag.

Valentijnsrecepten Brownieskoekjes met bloedsinaasappelcreme foodblog Foodinista

Uitgebreider bakken? Maak dan de chocolade genachekoekjes met bloedsinaasappelcreme om je vingers bij af te likken! Met extra liefde gebruik je natuurlijk een hartvormige uitsteekvorm, zodat de chocolade genachekoekjes prachtige hartjes worden voor Valentijnsdag en misschien wel Moederdag.

Meer foodblogs en recepten ontvangen van Foodinista? Volg Foodinista op Twitter, Facebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

ga(‘create’, ‘UA-43776150-1’, ‘auto’);
ga(‘send’, ‘pageview’);

Geen reactie's

Geef een reactie