Herfst Borrelplank – Gepersonaliseerde borrelplank voor sfeervolle herfstdagen

Herfst Borrelplank – Gepersonaliseerde borrelplank voor sfeervolle herfstdagen

Deel deze post

Laat het weekend maar beginnen! Want regen en gure dagen zijn geen probleem meer. We blijven gewoon gezellig binnen en stellen een herfst borrelplank samen. Filmpje erbij en genieten maar. Bij een goed sfeertje passen ook heerlijke hapjes en daar ga ik je deze herfstdagen mee helpen. We hebben namelijk een herfst borrelplank samengesteld. Deze is samengesteld op een gepersonaliseerde borrelplank voor extra sfeer. Leuk he? Deze borrelplanken zijn te bestellen bij Creative Use of Technology en kunnen worden gegraveerd met een eigen persoonlijke tekst. Onze eigen Familie Michgelsen borrelplank. Oké we lopen iets vooruit op de zaken, want ja het huwelijk moet nog plaatsvinden, maar wij houden er de goede moed in. En uiteindelijk zijn we toch al weer heel veel jaren een gezinnetje. Dus voor de gezinsmomenten, waarbij wij gezellig borrelen hebben wij onze eigen persoonlijke borrelplank. We starten met een herfst borrelplank en misschien komt er ook nog wel een winter, lente en zomer borrelplank aan, want diverse thema’s kun je al vinden, zoals een Duitse borrelplank, Italiaanse borrelplank en vis borrelplank, maar werken met de seizoenen is natuurlijk ook wel heel toepasselijk. En wat gaat er dan zoal op een Herfst borrelplank? Kijk mee en je wilt deze herfst borrelplank zelf ook samenstellen en zo’n gepersonaliseerde borrelplank maakt het natuurlijk nog knusser.

Volg je Foodinista ook al op InstagramTwitterFacebook en Pinterest en ontvang altijd de nieuwste berichten. Of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Herfst Borrelplank – Gepersonaliseerde borrelplank voor sfeervolle herfstdagen - Foodblog Foodinista
Herfst Borrelplank – Gepersonaliseerde borrelplank voor sfeervolle herfstdagen - Foodblog Foodinista

Samenstellen Herfst Borrelplank

Wat gaat er op een Herfst Borrelplank? Voor de Herfst borrelplank hebben we de volgende heerlijkheden verzameld die de Herfst borrelplank compleet maken en zijn we natuurlijk zelf ook de keuken in gedoken. Je kunt eigenlijk eindeloos variëren. Op de herfst borrelplank komen ingrediënten als truffel, pompoen, vijgen en walnoot voor. Dit zijn de smaakmakers van de herfst borrelplank.

Borrelplank

Voor het samenstellen van een herfst borrelplank begin je natuurlijk bij de borrelplank zelf. Alles moet passen en mooi gepresenteerd worden. Ik ben zelf heel blij met onze nieuwe borrelplank. Een gepersonaliseerde borrelplank met persoonlijke tekst! Doordat je je eigen tekst kunt laten graveren, is het een ideaal persoonlijk cadeau om aan iemand te geven. Maar ik vind het vooral belangrijk dat de borrelplank ruim genoeg is, zo is dit een borrelplank van 20×50 cm. De houten onderzetters maken de setting van de borreltafel helemaal compleet!

Tips voor de bereiding

Moeilijkheid 1-5: 2
Tijdsduur: 20 minuten + de cake bakken 60 minuten
Benodigdheden: snijplank, mes, borrelplank, vork, mes, bordjes, lepeltjes, kaasmesjes

Borrelhapjes op de Herfst borrelplank

  • 1 bakje Pompoenhummus of je kunt ook kiezen voor zoete aardappel hummus, waarvoor je het recept hier gaat vinden.
  • Toastjes met tuinkruiden
  • Stukje kaas met Ras el Hanout, verse van de kaasboer
  • Bakje vijgen chutney
  • Stukje kaas met truffel, verse van de kaasboer
  • Truffel salami met parmezaan, zoals deze
  • Schaaltje gezouten caramel
  • Plakjes hartige cake met vijgen, walnoten en geitenkaas, waarvoor je het recept hier gaat vinden.
Herfst Borrelplank – Gepersonaliseerde borrelplank voor sfeervolle herfstdagen - Foodblog Foodinista
Herfst Borrelplank – Gepersonaliseerde borrelplank voor sfeervolle herfstdagen - Foodblog Foodinista
Herfst Borrelplank – Gepersonaliseerde borrelplank voor sfeervolle herfstdagen - Foodblog Foodinista

Herfst borrelplank presenteren

Het grootste werk is de hartige cake met vijgen, walnoten en geitenkaas bakken. Daarvoor ga je het recept hier vinden. Wanneer deze is gebakken dan kun je de herfst borrelplank vlot samenstellen. Snijd een aantal plakken van de hartige cake af. De hartige cake combineert heerlijk met gezouten caramel en vijgenchutney. Presenteer deze in schaaltjes op de borrelplank. In een een ander schaaltje presenteer je herfst hummus, zoals pompoen hummus of zoete aardappel hummus. De hummus maak je af met een beetje olijfolie en verse kruiden, zoals tijm of peterselie. Op de plank verdeel je toastjes met tuinkruiden om mee te dippen in de hummus. Snijd voor op de plank een stukje truffelkaas en ras el hanout kaas deze eet je uit het vuistje. De ras el hanout kaas combineert ook heel goed met een beetje vijgen chutney. Pittig met zoet. Maak de borrelplank af met de truffelsalami. Dan is het alleen nog maar genieten!

Wil je op de blog meer borrelplanken en kaasplanken tips zien? Laat het mij dan weten! Ik ben er dol op jij ook, maar kun je wel inspiratie gebruiken dan inspireer ik je graag verder! Wil je een gezonde borrelplank maken? Maak dan eens het borrelbord met hummus!

Borrelhapjes op de Herfst borrelplank

Samenwerking met Creative Use of Technology

Meer favoriete musthaves en recepten ontvangen van Foodinista? Volg Foodinista op TwitterFacebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie