Gnocchi met witte truffel en spinazie - Foodblog Foodinista

Gnocchi met witte truffel en spinazie

Deel deze post

Gnocchi is heel lekker en je kunt gnocchi ook nog eens heel snel op tafel zetten. Ook deze keer met de gnocchi met witte truffel en spinazie. Een luxer gnocchi recept, maar wel met maar vier ingrediënten. Snel, simpel en lekker gnocchi eten. De witte truffel boter hebben wij meegebracht uit Kroatië, waar de regio Motovun in Istrië echt een truffel walhalla is, maar je kunt witte truffelboter ook vinden bij de betere delicatessenwinkel. met de truffelboter top je je gnocchi af tot een heerlijk recept. Hoe we dit doen? Lees het recept maar voor de gnocchi met witte truffel en spinazie.

Meer over onze Kroatië reis lees je hier!

Gnocchi met witte truffel en spinazie - Foodblog Foodinista

Volg je Foodinista ook al op InstagramFacebook en Pinterest en ontvang altijd de nieuwste berichten. Of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Ingrediënten Gnocchi met witte truffel en spinazie voor 4 personen

  • 400 gram gnocchi
  • 600 gram verse spinazie
  • 50 gram witte truffel boter
  • snufje zwarte peper
  • handje Parmezaanse kaas
  • eetlepel olijfolie

Bestel hier zelf truffelsaus

Tips voor de bereiding van de gnocchi met spinazie en witte truffelboter

Moeilijkheid 1-5: 1
Tijdsduur: 20 minuten
Benodigdheden: pan, hapjespan, mes, spatel en zeef met steel (handvergiet)

Gnocchi met witte truffel en spinazie - Foodblog Foodinista
Gnocchi met witte truffel en spinazie - Foodblog Foodinista

Recept gnocchi met spinazie en witte truffel

Kook de gnocchi volgens de verpakking met een snufje zout.

Spinazie met truffel

Dit recept is zo simpel dat het niet veel werk nodig heeft. De gnocchi kookt. Verhit olijfolie in de hapjespan. Roerbak de spinazie in de hapjespan, todat deze is geslonken. Breng op smaak met een snufje zwarte peper.

Gnocchi met spinazie en witte truffel

Giet de gnocchi af en roerbak deze mee met de spinazie. Smelt de helft van de boter mee tijdens het roerbakken. Verdeel de genocchi met spinazie en truffel over de borden. Maak de gnocchi met spinazie af met parmezaanse kaas en een likje truffelboter.

Meer gnocchi recepten van Foodinista

Meer recepten met gnocchi? Wat dacht je deze herfst pompoensoep met gnocchi?

Meer foodblogs en recepten ontvangen van Foodinista? Volg Foodinista op Facebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie