Asperges in roomsaus met garnalen recept van Foodblog Foodinista

Top 5 Heerlijke aspergerecepten

Deel deze post

Groene aspergerecepten of witte aspergerecepten. Beiden vind ik ze heerlijk. Ik kan niet echt beslissen of ik team witte asperges ben of team witte asperges. Jij wel? Eigenlijk is de groente compleet anders, want de beet is anders, de smaak is anders en de structuur is anders. Beiden asperges hebben een eigen charme. Het is dan misschien ook niet echt een verrassing dat ik de asperges beiden in uiteenlopende aspergegerechten kan verwerken? Ben je midden in het aspergeseizoen op zoek naar inspiratie voor aspergerecepten? Dan komt dit receptenblog goed van pas. Ik deel namelijk een top 5 van heerlijke aspergerecepten met je die je allemaal kunt vinden op Foodblog Foodinista. Lees je mee?

Top 5 Heerlijke aspergerecepten van Foodblog Foodinista

Waarom een top 5? Eerlijk gezegd ben ik echt dol op asperges en kun je op de Foodblog veel meer aspergerecepten vind dan deze 5, maar deze aspergerecepten zijn de afgelopen jaren mateloos populair! Dus deze zet ik dan ook nog even extra in het zonnetje. Maar mocht je nieuwsgierig zijn kijk dan eens rond bij de seizoensrecepten en je gaat nog veel meer heerlijke recepten vinden met de parel uit het Zuiden, namelijk de asperge.

Tip 1 Heerlijke Aspergerecepten: Frittata met zalm en groene asperges

Ovenomelet met asperges en zalm recept van Foodblog Foodinista

Een simpel, snel en bijzonder lekker recept met zalm en groene asperges; dat is deze frittata of ook wel ovenomelet met zalm en groene asperges. Meer weten of maken? Kijk hier verder.

Tip 2 Heerlijke Aspergerecepten: Vispannetje met groene asperges en drie soorten vis

Recept Gegratineerd Vispannetje met drie soorten vis en groene asperges onder bladerdeeg in de BK Vispan van Foodblog Foodinista

Een fris vispannetje maken voor een groter gezelschap? Dan is dit je recept, vooral wanneer je een vispan wilt maken die ook nog uitstekend geschikt is voor de lente en zomer! Groene asperges passen er uiteindelijk perfect bij. Meer weten over dit groene aspergesrecept? Bekijk dan het vispannetje recept met groene asperges hier.

Tip 3 Heerlijke aspergerecepten: Asperges in roomsaus met garnalen

Asperges in roomsaus met garnalen recept van Foodblog Foodinista

Heerlijke zachte witte asperges. Puur is de witte asperge al heerlijke. Alleen wat dacht je van dit recept? Een heerlijke roomsaus met verse kruiden en de Hollandse garnaal? Een prachtige combinatie. Daarbij is dit aspergerecept ook nog eens heel eenvoudig om te maken. Meer weten of zelf maken? Kijk dan hier verder.

Tip 4: Heerlijke aspergerecepten Aspergesoep met ham en ei

aspergesoep met ham en ei recept van Foodblog Foodinista

Een klassieker! Een rijk gevulde aspergesoep. Natuurlijk mag een recept voor aspergesoep niet ontbreken op de blog, maar eerlijk gezegd staat het recept voor aspergesoep met ham en ei pas sinds dit voorjaar op de blog. Populair is het soeprecept met asperges wel. Wil je de soep ook maken of mijn recept lezen? Kijk dan hier!

Tip 5 Heerlijke aspergerecepten Tosti met groene asperges

Tosti met groene asperges, kaas en bechamel recept van Foodblog Foodinista

Een tosti met asperges? Ja, natuurlijk! Waarom niet? Een tosti, bechamelsaus een heerlijke groene asperges. Dat is een geweldige combinatie. Ik weet het zeker en dit tostirecept is meer werk dan normaal, maar dubbel en dwars de moeite waard. Het tostirecept met groene asperges is geen tussendoortje, maar een uitgebreid tostirecept met asperges en een uitgebreidere maaltijd. Eet smakelijk! En het aspergerecept kun je hier vinden.

Aspergerecepten van Foodblog Foodinista

Meer aspergerecepten maken of meer receptinspiratie? Die vind je bij de seizoenrecepten van foodblog Foodinista. Met zowel recepten voor witte asperges als groene asperges. We zijn er dol op!

Meer recepten van Foodblog Foodinista ontvangen? Volg foodblog Foodinista op TwitterFacebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie