Wraps met asperges en eiersalade (ook leuk als borrelhapje - lees de tips) - Foodblog Foodinista

Wraps met asperges en eiersalade (ook leuk als borrelhapje – lees de tips)

Deel deze post

Soms kunnen de meest eenvoudige recepten een heel goed idee zijn. Een voorbeeld daar van zijn een favoriet van de lente. Asperges met eiersalade combineren met een wrap. Dit kan een lekker lunchrecept zijn of als borrelhapje. Op de blog kun je al diverse recepten voor eiersalade vinden en deze kun je dan ook perfect combineren met asperges en wraps. Daarvoor ga ik je ideeën geven voor het maken van een lekker wraprecept met asperges en eiersalade. Een frisse basis eiersalade of een gekruide eiersalade of eiersalade met zalm het kan allemaal en natuurlijk het rollen van de wraps voor de borrel. Dus hier komen de wraps met asperges en eiersalade.

Wraps met asperges en eiersalade (ook leuk als borrelhapje - lees de tips) - Foodblog Foodinista

Volg je Foodinista ook al op InstagramTwitterFacebook en Pinterest en ontvang altijd de nieuwste berichten. Of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Ingrediënten wraps met asperges en eiersalade voor 4 wraps (20 borrelhapjes)

Extra: zalm, ham, gravad lax, rucola of frisse ijsbergsla in de wrap.

Tips voor de bereiding van de gevulde wraps met asperges en eiersalade

Moeilijkheid 1-5: 1
Tijdsduur: 20 minuten
Benodigdheden: pan, snijplank, mes, aspergepan, folie

Wraps met asperges en eiersalade (ook leuk als borrelhapje - lees de tips) - Foodblog Foodinista

Recept wraps met asperges en eiersalade

Eiersalade maken

Kies als eerste de eiersalade naar keuze en maak deze als eerste, zodat je de eiersalade klaar hebt staan.

Asperges koken

Kook het water. Schil de asperges en snijd de kontjes van de asperges af. Wanneer het water kookt dan laat je de asperges zakken in het water. Laat de asperges 3 minuten mee koken in het water. Zet de verhitting uit en laat de asperges vervolgens nog 8 minuten garen in het hete water. Vervolgens zijn de asperges beetgaar. Laat de asperges goed uitlekken.

Wraps maken

Leg de wrap op een snijplank. Verdeel de gekozen sla (eventueel) over de wrap over de linker helft. Verdeel de eiersalade over de wrap in een strook van boven naar beneden. Verdeel vervolgens drie asperges per wrap. Rol de wrap strak dicht. Rol de wrap vervolgens in de folie. Herhaal dit nog drie keer. Bewaar de wraps voor een uurtje in de koelkast. Dan zijn de wraps strak bewaard en kun je ze makkel uitpakken en eten. Het is ook leuk om de wraps in borrelhapjes te snijden. Eet smakelijk!

Meer aspergerecepten van Foodblog Foodinista?

Maak dan ook eens de frittata met groene aspergeswitte aspergeragout of de lasagne met asperges.

Recepten ontvangen van Foodinista? Volg Foodinista op TwitterFacebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie