at eten we deze week? – Herfst Weekmenu Week 9 2023 Foodinista

Wat eten we deze week? – Herfst Weekmenu Week 9 2023 Foodinista

Deel deze post

Tijd voor een nieuw weekmenu met herfst recepten en dagelijkse ideeën voor koken in een makkelijk overzicht. Recepten waarbij er voldoende variatie is voor het hele gezin. Met in dit weekmenu de start voor het Sinterklaasseizoen, want dit weekend arriveert Sinterklaas in Nederland. Naast het normale weekmenu met recepten voor iedere dag geven we ook een beetje inspiratie voor leuke Sinterklaasrecepten. Ovenschotel recepten, salades, koken met pompoen, herfstrecepten met paddenstoelen, speculaas en meer alles komt voorbij. Het zijn een aantal inspiratie ideeën voor dit herfst weekmenu met herfst recepten. Voor nu: kijk mee in het herfst weekmenu week 9 2023 op Foodblog Foodinista. Wat dacht je bijvoorbeeld van Sinterklaas brownies met kruidnootjes, Stamppot Kapsalon of Italiaans gehaktbrood.

Meer inspiratie voor weekmenu’s? Start dan bij de weekmenu inspiratie van 2021 en de weekmenu’s van 2022 met ‘bordenvol inspiratie’. Bekijk hier het herfst weekmenu week 8 2023.

Volg je Foodinista ook al op InstagramTwitterFacebook en Pinterest en ontvang altijd de nieuwste berichten. Of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Wat eten we deze week? – Herfst Weekmenu Week 9 2023

Maandag – Tagliatelle met pompoensaus en gorgonzola

Tagliatelle met pompoensaus en gorgonzola - Foodblog Foodinista

Snel en lekker op tafel tagliatelle en verse en huisgemaakte pompoensaus met gorgonzola. Zo begin je de week met veel groente.

Recept tagliatelle met pompoensaus

Dinsdag – Stamppot Kapsalon met spruitjes en shoarma

Stamppot kapsalon met spruitjes en kip shoarma - Foodblog Foodinista

Het is echt wel stamppotweer en stamppotseizoen. Doe het eens anders met deze gezondere kapsalon en spruitjes stamppot een beetje anders. Met spruitjes stamppot kapsalon.

Recept spruitjes kapsalon stamppot

Woensdag – Noedels met pinda en groente

Noedels met pinda's recept van Helen kookt elke dag

Uit het kookboek Helen kookt elke dag komt het recept voor Noedels met pinda’s een heerlijk recept voor iedere pindakaas liefhebber en pindasaus liefhebber en het staat ook nog eens heel snel op tafel. Perfect voor het breken van de week.

Recept noedels met pinda

Donderdag – Italiaans gehaktbrood

Schuif maar in de oven dit Italiaans gehaktbrood. Lekker met aardappelpuree, op brood of op een borrelplank met Italiaanse hapjes.

Recept Italiaans gehaktbrood

Vrijdag – Thaise rode curry met kip

Thaise rode curry met kip - Foodblog Foodinista

Met een beetje pit het weekend in. Een warm bordje rode curry met kip. Makkelijk om te maken, want we doen niet moeilijk voor het weekend.

Thaise rode curry recept

Zaterdag – Sinterklaas stoofvlees met bier

Sinterklaas stoofvlees recept met Hop, Hop, Hop Sinterklaas bier met hutspot - Foodblog Foodinista

Sinterklaas is weer in het land en dit vraagt om een Sinterklaasmaaltijd. Hutspot met Sinterklaasstoofvlees. Terwijl de stoomboot ons land binnenvaart laat je het sinterklaas stoofvlees met bier en hutspot al lekker sudderen.

Recept Sinterklaasstoofpotje met rundvlees en bier + hutspot

Op zoek naar leuke Sinterklaas cadeautjes? Bekijk onze Adventskalender tips voor Foodies.

Zondag – Sinterklaas brownies met kruidnootjes

Sinterklaas brownies met Kruidnootjes - Foodblog Foodinista

We blijven in Sinterklaas sferen. We bakken Sinterklaas brownies met kruidnootjes. Smeuïg en vol chocolade. Het snoepseizoen is begonnen.

Recept Sinterklaasbrownies met kruidnootjes

Tot volgende week voor een nieuw herfst weekmenu!

Meer recepten ontvangen van Foodinista? Volg Foodinista op TwitterFacebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie