Wat eten we deze week? – Herfst Weekmenu Week 8 2023 Foodinista

Wat eten we deze week? – Herfst Weekmenu Week 8 2023 Foodinista

Deel deze post

Tijd voor een nieuw weekmenu met herfst recepten en dagelijkse ideeën voor koken in een makkelijk overzicht. Weer recepten waarbij er voldoende variatie is voor het hele gezin. Ovenschotel recepten, salades, koken met pompoen, herfstrecepten met paddenstoelen, speculaas en meer. Het zijn een aantal inspiratie ideeën voor dit herfst weekmenu met herfst recepten. Deze week is het ook nog 11/11 en het carnavalsseizoen gaat weer van start in het Zuiden dus we doen er nog een vrolijkheidje bij met Schrobbelèr bij ook, sowieso een aanrader hoor. Voor nu: kijk mee in het herfst weekmenu week 8 2023 op Foodblog Foodinista. Wat dacht je bijvoorbeeld van stoofpotje Stroganoff, Mexicaanse kippensoep en shakshuka met pompoen.

Meer inspiratie voor weekmenu’s? Start dan bij de weekmenu inspiratie van 2021 en de weekmenu’s van 2022 met ‘bordenvol inspiratie’. Bekijk hier het herfst weekmenu week 7 2023.

Volg je Foodinista ook al op InstagramTwitterFacebook en Pinterest en ontvang altijd de nieuwste berichten. Of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Wat eten we deze week? – Herfst Weekmenu Week 8 2023

Maandag – Mexicaanse kippensoep

Mexicaanse kippensoep met frisse groente - Foodblog Foodinista

Begin de week met een bord vol Mexicaanse kippensoep. Groente, kippensoep en lekker in de herfst voor vitamines en verkoudheid.

Mexicaans kippensoep recept

Dinsdag – Orzo risotto met paddenstoelen

Risotto van Orzo met paddenstoelen en burrata - Foodblog Foodinista

Even iets anders dan normale pasta of risotto? Maak een bord orzo risotto met paddenstoelen en burrata. Staat verrassend snel op tafel en lekker in de herfst.

Recept orzo risotto met paddenstoelen en burrata

Woensdag – Italiaanse tosti

Makkelijke woensdag! Een Italiaanse tosti uit de airfryer met mozzarella, salami, courgette en pesto. Makkelijk op sportdagen en vooral wanneer bijvoorbeeld niet iedereen op het zelfde moment eet. Een kopje soep erbij? Bekijk dan de Italiaanse tomatensoep.

Recept Italiaanse tosti

Donderdag – Stoofpotje Boeuff Stroganoff

Stoofpotje Boeuf Stroganoff recept - Foodblog Foodinista

Weinig werk, veel geduld, en uiteindelijk heel veel smaak. Het stoofpotje boeuf stroganoff op woensdag. Je kunt het in de slowcooker aanzetten of in de stoofpan laten pruttelen. In de avond met rijst of met aardappelpuree gratin op tafel zetten en eet smakelijk.

Recept stoofpotje boeuf Stroganoff

Vrijdag – Herfst Shakshuka met pompoen

Herfst Shakshuka met pompoen en Food Fellows EASY Tomato Base recept van Foodblog Foodinista

Vrijdag. Weekend! Niet moeilijk doen, maar een makkelijk shakshuka maken voor de lunch of het avondeten. Een lekker broodje erbij en relaxen.

Recept shakshuka met pompoen

Zaterdag – 11/11 – Schrobbelèr Warme Chocolademelk

Warme chocolademelk recept met Schrobbelèr van Foodinista Foodblog

In het Zuiden van het land is het 11/11 (overal natuurlijk!) maar het carnavalsseizoen trapt af. Daar mag wel wat bij. Koud of niet, thuis of op pad.. Warme chocolademelk met Schrobbelèr. Hier is ’t dan.

Recept warme chocolademelk met Schrobbelèr

Zondag – Melanzane alla Pamargiana

Melanzane alla parmigiana - Italiaanse aubergine ovenschotel - Recept van Foodblog Foodinista

Top de week af met een heerlijke vegetarische ovenschotel uit Italië. Melanzane parmigiane.

Recept Italiaanse aubergine ovenschotel

Tot volgende week voor een nieuw herfst weekmenu!

Meer recepten ontvangen van Foodinista? Volg Foodinista op TwitterFacebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie