Daphne’s Happy Musthaves – 10x Chocolade tips voor Valentijnsdag

Daphne’s Happy Musthaves – 10x Chocolade tips voor Valentijnsdag

Deel deze post

In de rubriek Happy musthaves deel ik wekelijks mijn favoriete Happy Musthaves – items, shoptips en hebbedingen – met je. De dag van de liefde, Valentijnsdag, komt eraan en dan mag ook de inspiratie voor de allerliefste en allerlekkerste cadeautjes niet ontbreken. Dus het is tijd voor 10x chocolade tips voor chocolade tips voor ieder budget en voor iedere chocolade liefhebber. Chocolade cadeautjes met een luxe uitstraling, klein budget en of cadeautjes waarvoor je zelf de keuken in mag duiken, maar die wel met liefde zijn gemaakt.

Al mijn favoriete items en cadeau tips komen voorbij in de Happy Musthaves blogs. De nieuwe items die je eens moet proberen, maar ook mijn favorieten die al jaren bij mij in de keuken staan of juist van die producten die op mijn wensenlijstje staan die ik toch echt eens met je moet delen. De lijstjes van Daphne’s Happy Musthaves lopen uitéén van de nieuwste kookboeken, naar nieuwste snufjes voor in de keuken, tot nieuwe (keuken) fashion, kook gadgets en persoonlijke verzorging met een food en travel touche. Maar nu de dag van de liefde eraan komt is het tijd voor echte Valentijnsdag cadeautjes. Sommigen hebben er niks mee of je vindt het juist het moment om even extra aandacht te schenken. Een cadeautjes voor Valentijn komt uit hart en het draait dus niet om hoe groot het cadeau, maar om het idee achter het cadeau en dat je aandacht schenkt aan die bijzondere persoon. Dit mag je ook zelf zijn, ja echt. Chocolade is dan toch perfect? En daarom 10 tips voor Valentijnsdag chocolade. Kortom het is tijd om jezelf en je geliefden wat extra aandacht te geven? Ik deel 10 Valentijn chocolade tips voor ieder budget met je. Valentijn chocolade cadeautjes voor klein tot groot, diverse prijscategorieën en met alle smaken. Kijk je mee met Daphne’s Happy Musthaves – Valentijn chocolade cadeautjes tips.

P.s. wil je iets direct in huis halen dan ga je naar de link onder het product.

Volg je Foodinista ook al op InstagramTwitterFacebook en Pinterest en ontvang altijd de nieuwste berichten. Of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

P.s. vergeet natuurlijk geen kaartje te sturen voor Valentijnsdag en daar kan ook direct een heerlijk chocolade cadeautje bij.

Alvast één tip! Pak ook je Valentijn cadeautjes extra mooi in!

10x Chocolade tips voor Valentijnsdag

Luxe pattiserie chocolade kusjes van Coco & Sebas

Luxe pattiserie chocolade kusjes van Coco & Sebas -Valentijn Chocolade cadeau tips

Luxe chocolade is een traktatie en verwennerij voor Valentijnsdag. Wil je iets moois bij de koffie of thee delen of voor jezelf dan is deze pattisier chocolade van Coco & Sebas een traktatie. Deze chocolade zoentjes zijn natuurlijk ook extra leuk bij het Valentijnsdag dessert en echte verrassing.

De chocolade kussen van Coco & Sebas bestel je hier

Geen dag zonder Tony ook niet op Valentijnsdag

Tony's Valentijnsreep - Kleine cadeautjes voor Valentijnsdag - Foodblog Foodinista tips

Geen dag zonder een bijpassende Tony’s reep dus ook op Valentijnsdag is er een perfecte Tony’s reep met roos en framboos. Een reep met liefde.

De tony’s Valentijns editie bestel je hier

Chocolade bezorgd – Een grote verrassing!

Voor Valentijnsdag een cadeautjes bezorgen in het geheim? Stuur dan deze chocolade van Chocolade Bezorgd naar je stille liefde. Geen twijfel mogelijk dat het goed in de smaak zal vallen. Kies bijvoorbeeld voor de hartjes bonbons of het ruby roze hart, maar er is nog veel meer keuze. Ook kun je er een kaartje bij laten bezorgen.

Hartjes bonbons laat je hier bezorgen
Ruby roze chocolade hart laat je hier bezorgen

Chocolade fondue voor Valentijnsdag – Heerlijk dessert voor Valentijnsdag

Sluit Valentijnsdag heel lekker en gezellig af met een chocolade fondue. Een leuk cadeautje, maar ook heel lekker natuurlijk. Een liefdevol dessert. Met deze tips maak je het nog feestelijker en meer Valentijnsdag waardig. Maak de chocoladefondue met witte chocolade en maak de fondue rood of roze met een druppeltje rode kleurstof of wanneer je dit niet wilt met bietensap (dit proef je wel). Bij de chocoladefondue serveer je koekjes, aardbeien, banaan en marsmallows.

De chocoladefondue bestel je hier
De witte chocolade bestel je hier

Wil je er echt een feestje van maken? Bekijk dan hier een chocolade fontijn voor een spektakel!

Kleine lieve chocolade cadeautjes voor Valentijnsdag

Deze chocolade cadeautjes zijn toch allemaal heel lief en schattig? Een kleine attentie voor Valentijnsdag met liefdevolle en lekkere chocolade. Hartjes chocolade, een chocolade lolly en musket chocolade hartjes. Wat een liefdevol feestje voor 14 Februari!

Shop hier de chocolade hartjes
Shop hier de chocolade lolly
Shop hier de chocolade musket hartjes

Maak er een feestje van en vul een hartjes pinata en geef de chocolade snoepjes daarna cadeau

Zelf bakken voor Valentijnsdag

Red Velvet Cheesecake brownies
Red Velvet Cheesecake brownies met Choco Chunk (extra leuk voor Valentijnsdag) - Foodblog Foodinista

Ga zelf de keuken in voor Valentijnsdag en bak red velvet cheesecake brownies met chocolade chunks. Zelfgemaakte cadeautjes tonen natuurlijk nog meer liefde. Geef de brownies cadeau in een speciaal koekblik voor Valentijnsdag.

Hier ga je het recept voor red velvet brownies vinden

Hart koekjes met roze chocolade

Nog een idee zijn deze ruby roze chocolade koekjes met sprinkles.

Valentijnsdag koekjes bakken: Hartjes koekjes met roze chocolade - Recept voor Valentijnsdag van Foodblog Foodinista

Bak koekjes in hartjes vorm met ruby roze chocolade en versier de koekjes met hartjes sprinkles. Geef de koekjes bijvoorbeeld cadeau in een weckpot met een leuk Valentijnskaartje erbij.

Hier ga je het recept voor hartjes koekjes vinden

Fototaart voor Valentijnsdag

Red Velvet Chocoladetaart met foto voor Valentijnsdag - Chocolade cadeautjes voor Valentijnsdag tips van Foodblog Foodinista

Iets speciaals te vieren? Zoals de liefde, een mooie herinnering of een huwelijksaanzoek op Valentijnsdag? Dan is een red velvet fototaart voor Valentijnsdag ook een mooi idee om te laten maken.

Bestel de red velvet fototaart hier

Nog meer leuke ideeën voor Valentijnsdag? Bekijk bijvoorbeeld mijn tips voor een romantisch weekendje weg hier.

Geen feestdagen tips missen van Foodinista? Volg Foodinista op InstagramTwitterFacebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

1Reactie
  • Natiza
    Geplaatst op 16:44h, 26 januari

    Oeehh wat mooie tips!

Geef een reactie