Wat eten we deze week? – Herfst Weekmenu Week 39 2022 Foodinista

Deel deze post

Een nieuw weekmenu met herfst recepten en wat gaat de tijd snel, want de feestdagen zijn begonnen. In dit weekmenu ga je ook weer een leuk Sinterklaas recept vinden. Ik deelde al leuke cadeautjes tips voor de feestdagen, zoals adventskalenders, dobbel cadeautjes onder tien Euro en cadeautjes voor mini foodies en zo gaan we langzaam richting het feestdagen seizoen een beetje gezelligheid in huis. Het is ook altijd fijn om weer feestdagen recepten te kunnen delen en we beginnen met het Sinterklaas recepten. In dit herfstmenu ga je alle inspiratie vinden voor een leuke en lekkere herfstweek van salade tot Sinterklaas tiramisu voor een beetje balans. Wat dacht je bijvoorbeeld van een stamppot met pompoen, vegetarische lasagne met spinazie en truffel en noedels met pindasausdressing. Eet smakelijk met het weekmenu week 39 2022.

Meer inspiratie voor weekmenu’s? Start dan bij de weekmenu’s van 2020 en de weekmenu inspiratie van 2021. Bekijk hier het weekmenu week 36 en het weekmenu week 37 van 2022.

Wat eten we deze week? – Weekmenu Week 39 2022

Maandag – Pompoenstamppot met pancetta, gorgonzola en kaneelappeltjes

Stamppot pompoen met gorgonzola en pancetta - Foodblog Foodinista

Begin de week met een herfst stamppot met pompoen, pancetta, appel en gorgonzola. Zoet, pittig en echt herfst in een stamppot recept.

Bereidings Tijd: 25 minuten
Recept: Pompoen stamppot met pancetta en gorgonzola

Dinsdag – Noedels met pindasausdressing

Noedels met pinda's recept van Helen kookt elke dag

Altijd een favoriet noedels en dit noedels recept maak je makkelijk en snel met een zelfgemaakte pindasausdressing uit het kookboek van Helen kookt elke dag.

Bereidings Tijd: 20 minuten
Recept: Noedels in pindasausdressing met wokgroente

Volg je Foodinista ook al op InstagramTwitterFacebook en Pinterest en ontvang altijd de nieuwste berichten. Of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Woensdag – Frittata met mozzarella en tomaat

Op woensdag een makkelijke ovenschotel en lichte maaltijd de oven in met deze frittata met tomaat en mozzarella een soort ovenomelet. Lekker met brood of een frisse salade en makkelijk op een drukke dag met sport bijvoorbeeld.

Bereidings Tijd: 15 minuten + oven tijd
Recept: Frittata recept met tomaat en mozzarella

Donderdag – Aziatische biefstuksalade

De komende tijd gaat er misschien wel meer gesnoept worden met de feestdagen voor de deur dus laten we er nog maar even een salade tussen zetten die in de herfst prima kan, zoals deze Aziatische biefstuksalade.

Bereidings Tijd: 20 minuten
Recept: Aziatische biefstuksalade

Vrijdag – Truffellasagne met spinazie en champignons

Truffellasagne met spinazie en mascarpone - Foodblog Foodinista

Begin het weekend met een uitgebreide en luxe lasagne met truffel, mascarpone, spinazie en champignons.

Bereidings Tijd: 30 minuten + 45 minuten in de oven
Recept: Lasagne recept met truffel, spinazie en mascarpone

Zaterdag – Kerrie kippensoep

Maak op zaterdag een grote pan kippensoep met kerriesmaak en verse groente. Lekker voor op de zaterdag en al vast een kom soep voor de aankomende week.

Bereidings Tijd: 45 minuten
Recept: Kerrie kippensoep

Zondag – Sinterklaas tiramisu recept met taai taai

Sinterklaas tiramisu met taai taai en versier je tafel met deze tips!

Sinterklaas is in het land en je kunt de kruidnoten, taai taai en speculaas zo weg eten of er een recept mee maken, zoals deze taai taai tiramisu en het weekend afsluiten met een lekker Sinterklaas toetje. Dit recept is ook heel lekker om mee te nemen naar een gezellig avondje dobbelen, waar ik al veel leuke dobbeltips verzamelde.

Op zoek naar leuke cadeautjes voor de kinderen? Hier verzamelde ik Sinterklaas en Kerst cadeautjes tips voor mini foodies.

Bereidings Tijd: 30 minuten
Recept: Tiramisu recept met taai taai

Meer recepten ontvangen van Foodinista? Volg Foodinista op TwitterFacebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie