Daphne’s Happy Musthaves – Culy Adventskalender tips 2022 – Voor grote en kleine foodies!

Daphne’s Happy Musthaves – Culy Adventskalender tips 2022 – Voor grote en kleine foodies!

Deel deze post

Daphne’s Happy Musthaves en Feestdagen cadeau tips – Culy Adventskalender tips 2022 – Favorieten van Foodblog Foodinista

In de rubriek Happy musthaves deel ik mijn favoriete Happy Musthaves – items, shoptips en hebbedingen – met je. De feestdagen komen er weer aan en dan mag ook de inspiratie voor de allerleukste Sinterklaas cadeautjes, Kerst verrassingen en natuurlijk adventskalenders niet ontbreken. Al mijn favoriete items en cadeau tips komen voorbij in de Happy Musthaves blogs. De nieuwe items die je eens moet proberen, maar ook mijn favorieten die al jaren bij mij in de keuken staan of juist van die producten die op mijn wensenlijstje staan die ik toch echt eens met je moet delen. De lijstjes van Daphne’s Happy Musthaves lopen uitéén van de nieuwste kookboeken, naar nieuwste snufjes voor in de keuken, tot nieuwe (keuken) fashion, kook gadgets en persoonlijke verzorging met een food en travel touche. Maar nu de ene regenbui de andere opvolgt en het vroeger donker is kunnen we ons gaan verlekkeren aan de Culy adventskalender tips 2022. Echte verwennerij voor de December maand, want zo is de aanloop naar de feestdagen veel leuker! Dus vier je een verjaardag de komende periode of ga je op zoek naar Sinterklaas cadeautjes verdiep je dan in deze adventskalenders voor foodies! Zo geef je voor iedere dag een cadeautje in de aanloop naar de Kerstdage, in ieder geval in de December maand. Want eerlijk is eerlijk hoe fijn is het om wat extra aandacht te geven en krijgen (want op je eigen wensenlijstje zetten is natuurlijk ook een goed idee!) iedere dag al een klein cadeautje uit te pakken? Je kunt natuurlijk ook een durzamer cadeau geven, want dat is een adventskalender, zo zijn er ook adventskalenders die je ieder jaar kunt hervullen. Zet maar op je verlanglijstje voor de feestdagen, maar welke adventskalender? Ik deel favorieten en gewelde adventskalenders voor foodies met je! Voor groot tot klein en met alle geuren smaken. Kijk je mee met Daphne’s Happy Musthaves – De adventskalender tips 2022!

P.s. wil je iets direct in huis halen dan ga je naar de link onder het product.

Zomaar een tip! Is je favoriete adventskalender er niet bij? Kijk dan ook nog even verder bij deze adventskalender tips.

Inspiratie voor: Culinaire Adventskalenders voor Foodies

De maand December is altijd druk! Zelf begin ik dan ook meestal in September of Oktober al een beetje vooruit te kijken naar de leukste cadeautjes voor de feestdagen. Niet alleen voor de drukte hoor, maar laten we eerlijke ze feestmaanden zijn ook gewoon duur. Herkenbaar toch? En de prijspakkers die zijn natuurlijk als eerste weg. Dus je kunt er maar beter snel bij zijn. Een beetje verwennerij daarentegen kunnen we wel gebruiken. Een trend die in Nederland ook steeds populairder aan het worden is, zijn de adventskalenders. Ik begrijp het wel. Een adventskalender geven en krijgen voor de feestdagen is gewoon heel erg leuk. Van 1 December tot kerstavond of eerste kerstdag haal je iedere dag een leuk en klein cadeautje uit de adventskalender. Dit kan iets lekkers zijn, maar ook iets bruikbaars. Meestal worden de cadeautjes steeds luxer in de adventskalender naarmatde de kerstdagen dichterbij koment. Maar zo geniet je wel lang van de verwennerij. Dan is het nog wel afhankelijk voor welk budget je een adventskalender in huis haalt, want dit kan natuurlijk heel klein met een adventskalender die we al heel lang kennen de adventskalender met chocolade voor kinderen, maar tegenwoordig kun je alle soorten adventskalenders vinden met kaarsenlegoplaymobilHarry Potter en de mooiste beautyproducten, zo ben ik echt fan van de adventskalender van Clinique! Deze is ieder jaar geweldig en je krijg waar voor je geld de mini’s met max. 50 ml zijn ook heel fijn voor op reis! Ik kreeg deze zelf tijdens Sinterklaas en ik zou deze heel graag weer krijgen, evenals de adventskalender van The Body Shop. Beiden zijn een investering, maar ook echt de kosten waard! Maar ja dit is natuurlijk een foodblog en ik heb geweldige culy adventskalenders verzameld. Er is tenslotte zo veel keuze! Wat het leuke is je kunt een adventskalender cadeau geven voor Sinterklaas en tot aan de kerstperiode heb je er plezier van, maar ook als verjaardagscadeau is deze gezellige November en Decembertijd perfect of als vervroegd kerstcadeautje natuurlijk. Want misschien is het wel veel leuker om je geliefde een periode lang een cadeautje te geven in plaats van één groot cadeau op de dag zelf. Aan jou de keuze, maar wanneer je een Sinterklaascadeautje of Kerstcadeautje schenkt aan een foodie en dan bedoel ik van klein tot groot, van peuter tot volwassene en man of vrouw… de keuze is reuze tussen deze culinaire adventskalenders.

Volg je Foodinista ook al op InstagramTwitterFacebook en Pinterest en ontvang altijd de nieuwste berichten. Of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Culy adventskalender tips 2022

Klassieke adventskalenders met chocolade

Bij een adventskalender is chocolade natuurlijk niet weg te denken. Ik zocht naar een aantal klassieke adventskalenders met mooie chocolade. Echte verwennerij en mooie cadeautjes om te geven en om te krijgen.

Chocolade kalenders van Lindt

De Lindt Adventskalenders zijn er weer! Heerlijk, want misschien ken je de Lindt chocolade wel van de chocolade beertjes of de Lindt kogels? Deze kun je vinden in de adventskalenders van Lindt. Een volwassen adventskalender gevuld met heerlijke kogels van Lindt en een kidsproof versie met beertjes, kogels en Lindt chocolade, maar eerlijk gezegd willen volwassenen deze adventskalender ook wel hoor. Ik kan weten, want deze had ik vorig jaar zelf.

Bestel hier de Lindt Adventskalender met beertjes.
Bestel hier de Lindt Adventskalender met Lindt kogels.

Pattiserie Advents kalender van de Bijenkorf
Pattiserie Adventskalender van De Bijenkorf - iedere dag bonbons - Adventskalender tips Foodblog Foodinista

Iedere dag een chocolade cadeautje. Verwennerij van de pattiserie afdeling van de Bijenkorf met de adventskalender van de Bijenkorf, waarbij je iedere dag in December geniet van een Bijenkorf bonbon. en adventskalender met pure chocolade verwennerij.

De adventskalender van de Bijenkorf bestel je hier.

Chocoladetruffels Adventskalender van Charbonnel et Walker

Chocoladetruffels Adventskalender van Charbonnel et Walker - Adventskalender tips van Foodblog Foodinista

Charbonnel et Walker vind zelf geweldig! Al diverse keren heb ik de favorieten gedeeld voor de feestdagen en de variaties en smaken, maar nu is er ook een chocoladetruffels adventskalender waarin je de diverse smaken kunt proeven bij een kopje thee of koffie.

De adventskalender van Charbonnel et Walker bestel je hier.

Kerstcadeau

Verrassende Kidsproof Adventskalenders

Voor kinderen zijn er ook mooie adventskalenders. We zijn bekend met de adventskalenders met chocolade, welke altijd leuk blijven, maar er is meer. Een aantal mooie en originele adventskalenders zijn verzameld.

Play in Choc Adventskalender – Mooie chocolade en speelgoed diertjes
Play in Choc Adventskalender - Klassieke luxe Adventskalender - Adventskalender tips van Foodblog Foodinista Kidsproof

Een mooi vormgegevens adventskalender voor kinderen? Dan is de Play in Choc kalender wat je zoekt. Een adventskalender met chocolade en met een compleet kerstdorp wat je kunt vouwen en waar de kinderen mee kunnen spelen.

De play in choc adventskalender bestel je hier.

KitKat Adventskalender – Snoepen van KitKat Kerstchocolade

KitKat Adventskalender - Feestdagen cadeautjes tips van Foodblog Foodinista

Een bekend en toegankelijk merk in een adventskalender? Ja zeker! De chocolade van KitKat is in kerstfiguurtjes gegoten en alle smaken KitKat ga je vinden in de KitKat adventskalender.

De KitKat Adventskalender kun je hier bestellen.

Do-it-yourself Adventskalender met geschenken

Do-it-yourself adventskalender - December cadeautjes tips Foodblog Foodinista

Een keer iets heel anders. Een do-it-yourself adventskalender met eigenlijk heel weinig werk. Want de gehele inhoud en het complete pakket met touw, passende envelopjes en briefjes krijg je compleet opgestuurd. Makkelijk en zo is het ook niet nodig om grote pakketten te bestellen. Kidsproof, overzichtelijk en leuk.

De do-it-yourself adventskalender bestel je hier.

Popcorn Adventskalender
Popcorn Adventskalender - Feestdagen cadeautjes tips Foodblog Foodinista

Een keer iets anders dan chocolade? Wat dacht je dan van de Gourmet Popcorn Adventskalender? Een adventskalender met diverse smaken popcorn?

De gourmet popcorn adventskalender bestel je hier.

Aftelkalender naar Sinterklaas
Sinterklaas aftelkalender met chocolade - Sinterklaas cadeautjes tips Foodinista

Geen aftelkalender richting de kerstdagen, maar een kidsproof aftelkalender naar de Sinterklaasdagen. Het Sinterklaasfeest is al spannend genoeg en hoe vaak wordt er wel niet gevraagd wanneer het pakjesavond is? Zo maak je het duidelijk op een leuke manier met de Sinterklaas aftelkalender met chocolade.

De Sinterklaas aftelkalender bestel je hier.

Speelgoed Adventskalender – Playmobil kerstdorp Kerstkoekjes bakken
Playmobil Adventskalender - Koekjes bakken kerstdorp - Adventskalender voor kinderen tips van Foodinista

Een adventskalender die langer mee gaat? Dan is een adventskalender van playmobil een heel leuk idee! Het thema van Playmobil past dit jaar perfect bij Foodinista en daarom moet ik deze adventskalender ook met je delen. De adventskalender koekjes bakken in het kerstdorp is een echte musthave voor jouw mini foodie. Daarbij krijg je er ook een exclusieve koekjes bak set van Playmobil bij.

De adventskalender van Playmobil: koekjes bakken in het kerstdorp bestel je hier.

Even een tip tussendoor, want zelf kerstkoekjes bakken kan natuurlijk ook!

Het recept voor kerstkoekjes ga je hier vinden.

Warme dranken adventskalenders

Een adventskalender kan natuurlijk ook gewoon nuttig zijn en toch een cadeautje, zoals een adventskalender met koffie, thee of bijvoorbeeld warme chocolademelk. Daarvoor zijn de volgende adventskalenders erg leuk en lekker.

Dolce Gusto adventskalender
Dolce Gusto Adventskalender - Culy Adventskalender tips 2022 Foodblog Foodinista

Voor de koffiedrinker is er natuurlijk koffie met heel veel verschillende smaken. Een adventskalender is de perfecte manier om eens te proeven van die smaken, vooral wanneer je in het bezit bent van een Nescafé Dolce Gusto (ook een leuk feestdagen cadeau). Daarbij kun je de diverse smaken ook nog eens proeven met een Dolce Gusto koffiepads adventskalender.

De Dolce Gusto adventskalender bestel je hier.

Brewer Company – Koffie en Thee Adventskalender

Voor de echte koffieliefhebber en theeliefhebber zijn deze adventskalenders van koffiebrew en theebrew echte musthaves. In de adventskalenders vindt je organic koffie of biologische thee. Deze koffie en thee zet je of trek je in de zakjes waar de koffie in geleverd is en schenk je vervolgens uit in een glasof mok. Voor iedere advent dag krijg je andere verrasende smaak of aroma.

Hier bestel je de koffie adventskalender
Hier bestel je de thee adventskalender

Warme chocolade adventskalender

Warme chocolade advent kalender - December cadeautjes tips Foodblog Foodinista

Een echte winterse adventskalender met warme chocolade! Voor iedere dag een andere smaak warme chocolade als cadeautje in de kerst adventskalender met warme chocolade.

De warme chocolade advents kalender bestel je hier.

15% korting op bijna alles
Budget thee adventskalender
Budget feestdagen cadeautje - Thee advents cadeautje - cadeautjes tips van Foodblog Foodinista

Een leuk budget cadeautje? Kies dan voor deze voordelige adventskalender met thee van de Xenos? Een leuk feestdagen cadeautje voor een klein budget. Wil je het helemaal leuk compleet maken? Dan is bijvoorbeeld een theepot erbij cadeau geven een goed idee.

De thee adventskalender van de Xenos bestel je hier

Kerst advents kalenders met kerst verrassingen

Wil je echt verrassen of een originele adventskalender geven met een foodie touche, maar niet iets wat je direct verwacht? Dan zijn deze adventskalenders misschien wel wat jij zoekt.

Vondels kersthangers adventskalenders
Kersthangers advents kalenders van Vondels - December cadeau tips Foodblog Foodinista

Vondels heeft ieder jaar weer hele mooie kerst ornamenten, maar dit jaar hebben ze ook een kerst en nieuwjaar adventskalender waarin je wordt verrast wordt met mooie kerstboom ornamenten. In de adventskalender mag je om de vier dagen een cadeautje uitpakken en aftellen naar oudjaarsavond.

Hier bestel je de Vondels kerst adventskalender.

Biologische zaden adventskalender
Biologische zaden Adventskalender - Adventskalender tips van Foodinista

Dit is even een hele andere foodie adventskalender. Een adventskalender voor de tuinder en iemand die graag zelf groente verbouwt. De biolgische zaden adventskalender. Iedere dag komt er een ander zakje met zaden voor eigen gewas uit de adventskalender enkun je afhankelijk van het perfecte seizoen aan het werk.

Chili hot sauce adventskalender
Adventskalender chili hot sauce - bijzondere adventskalender tips - Foodinista Foodblog

Eerlijk gezegd is deze adventskalender niet mijn favoriet. De chili hot sauce adventskalender gewoon weg, omdat ik niet dol op spicy eten dit heb ik moeten leren, maar ik ken wel redelijk wat mensen die ik hier heel blij mee maak, zoals mijn verloofde een echte spicy eter. En jij? Bijna een maand spicy eten is een cadeau!

De chili hot sauce adventskalender is een cadeau.

Proostend het jaar uit met deze adventskalenders!

Oh ja adventskalenders met een alcoholisch thema zijn er natuurlijk uit. En drinken we in December regelmatig niet een glaasje meer? Daarbij kan een drankje natuurlijk ook inspiratie zijn voor een nieuw recept in de keuken en in deze adventskalenders krijg je dan inspiratie voldoende.

Bier adventskalender van BrewDog
Bier adventskalender met 24 smaken bier van BrewDog - feestdagen cadeautjes tips voor culy liefhebbers van Foodblog Foodinista

Een cadeau voor de bier liefhebber? Dan is de mooi vormgegeven adventskalender van BrewDog een aanrader. Een adventskalender met 24 verschillende soorten bieren +een exclusief bierglas voor het BrewDog jaar 2022. Een cadeau voor de bierliefhebber.

Bestel de BrewDog adventskalender hier.

Likeur Adventskalender – Anthon Berg likeur adventskalender
Anthon Berg Likeur Adventskalender - Lekkere adventskalender tips - Foodblog Foodinista

Voor de liefhebber van likeuren is deze adventskalender iedere dag een verrassing. Van Licor43 tot Cointreau en koffielikeur iedere dag in December een verrassing in deze Likeur adventskalender.

De likeur adventskalender bestel je hier.

Cocktail shaker adventskalender
Cocktailshaker adventskalender - Originele adventskalenders voor foodies tips van Foodblog Foodinista

Voor de cocktailliefhebber is een cocktailshaker onmisbaar deze kun je in één keer kopen of cadeau geven of in een adventskalender. Dan is deze 42-delige cocktailshaker adventskalender een musthave en top cadeau. In 24 dagen pak je 42 kleine cadeautjes uit en zo creëer je een complete cocktailset.

De cocktailshaker adventskalender bestel je hier.

Meer leuke shop en cadeau tips van Foodinista? Kijk dan hier verder.

Geen feestdagen tips missen van Foodinista? Volg Foodinista op InstagramTwitterFacebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie