Wat eten we deze week? – Herfst Weekmenu Week 37 2022 Foodinista

Wat eten we deze week? – Herfst Weekmenu Week 37 2022 Foodinista

Deel deze post

Een nieuwe week met een nieuw weekmenu met herfst recepten. Natuurlijk ook Halloween inspiratie! Daarbij hebben wij herfstvakantie, net zoals de helft van Nederland dus we kunnen wel een beetje gezelligheid in dit weekmenu stoppen. Zelf werken we gewoon door, want het is niet altijd feest, maar jezelf wat ontspanning gunnen, iets extra lekkers of iets leuks met de kinderen het kan allemaal. Een lekker pompoenrecept nadat je de bossen in bent geweest in het herfstzonnetje en gezellige herfstactiviteiten ondernemen. Een kaarsje aansteken thuis in de avond, filmpje kijken en en lekker drankje en hapje. In dit herfstmenu ga je alle inspiratie vinden voor een leuke herfstweek vooral wanneer je herfstvakantie hebt en anders komt je ook weer lekkere recepten tegen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een orzo risotto met pompoen, Oreo tiramisu of scary pompoensoep voor Halloween? Eet smakelijk met het weekmenu week 37 2022.

Meer inspiratie voor weekmenu’s? Start dan bij de weekmenu’s van 2020 en de weekmenu inspiratie van 2021. Bekijk hier het weekmenu week 35 en het weekmenu week 36 van 2022.

Wat eten we deze week? – Weekmenu Week 37 2022

Maandag – Macaroni Ovenschotel met salami en mozzarella

Macaroni ovenschotel met salami en drie kleuren pasta - Foodblog Foodinista

Begin de week makkelijk met een pasta ovenschotel, zoals de macaroni ovenschotel met salami en mozzarella. De ovenschotel is ook makkelijk voor te bereiden, zodat je deze op een drukke maandag alleen maar even in de oven dient te schuiven.

Bereidings Tijd: 20 minuten + oven
Recept: Macaroni ovenschotel met salmi en mozzarella

Dinsdag – Mexicaanse stamppot met bonen en gehakt

Tips voor de bereiding van de bruine bonen stamppot met Mexicaanse smaken- Foodblog Foodinista

Lekker en makkelijk een stamppot op tafel zetten. Geef er een Mexicaanse twist aan met deze Mexicaanse stamppot met bonen en gehakt en hier en daar een tortilla chipje.

Bereidings Tijd: 30 minuten
Recept: Mexicaanse stamppot

Volg je Foodinista ook al op InstagramTwitterFacebook en Pinterest en ontvang altijd de nieuwste berichten. Of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Woensdag – Gruwelijke pompoen tomatensoep met gehaktballetjes en vermicelli

Rijkelijk gevulde tomaten pompoensoep met gehaktballetjes en vermicelli - Opwarmen tijdens halloween!

In de herfstvakantie een grote gruwelijke pan tomaten pompoensoep maken? Dat kan met dit recept voor pompoen-tomatensoep met vermicelli en gehaktballetjes in Halloweensfeer. Griezelen maar!

Nog veel meer tips voor Halloween ga je hier vinden!

Bereidings Tijd: 40 minuten + oven tijd
Recept: Halloween pompoen tomatensoep met vermicelli en gehaktballetjes

Donderdag – Spicy Zalm poke bowl

Spicy zalm poke bowl met gemengde groente - Sushi bowl recept - Foodblog Foodinista

Zin in sushi, maar even niet bestellen en te ingewikkeld om zelf te maken? Dan is het tijd voor een poke bowel! Zoals deze deze poke bowl spicy zalm.

Bereidings Tijd: 20 minuten
Recept: Spicy zalm poke bowl

Vrijdag – Herfst borrelplank

Herfst Borrelplank – Gepersonaliseerde borrelplank voor sfeervolle herfstdagen - Foodblog Foodinista

Weekend en herfstvakantie? Dan is het wel tijd om een lekkere borrelplank op tijd te zetten in herfstsfeer, zoals deze herfst borrelplank met lekkere herfsthapjes.

Bereidings Tijd: 20 minuten + een aantal lekkere recepten voorbereiden of restjes daarvan pakken
Recept: Herfst borrelplank samenstellen

Zaterdag – Oreo Tiramisu

Oreo Tiramisu - Een grote feestelijke schaal met een heerlijk oreo toetje

Zullen we in de herfstvakantie iets lekkers maken? Natuurlijk! Wat dacht je bijvoorbeeld van deze Oreo Tiramisu? Lekker voor het weekend en leuk om met de kinderen te maken. Het is ook super leuk om deze tiramisu spooky te versieren voor Halloween.

Zondag – Risotto van orzo met pompoen en burrata

Risotto van orzo recept met pompoen en burrata - Foodblog Foodinista

Sluit de week af met een lekkere orzo risotto met pompoen en burrata. De burrata, een soort romige mozzarella maakt de risotto lekkere romig en de orzo is een soort pasta risotto, waardoor de risotto een heerlijke romige beet krijgt. Een heerlijke herfst recept.

Bereidings Tijd: 30 minuten
Recept: Orzo risotto met pompoen en burrata

Meer recepten ontvangen van Foodinista? Volg Foodinista op TwitterFacebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie