6x Hartige snackbroodjes -Recepten tips voor carnaval - Foodblog Foodinista

6x Hartige snackbroodjes (Recepten tips voor carnaval)

Deel deze post

Carnaval komt eraan en dan is het tijd voor snack recepten en natuurlijk je carnavalspakje, hangt deze al klaar? Het liefst in de voorbereiding, zodat je en snel en hartig ontbijt klaar hebt liggen, een snelle hap waarbij je bij thuiskomst tussen de kindercarnaval en het grote mensen bal weer door kunt of een midernachtshap. Ook staan wij met carnaval regelmatig buiten en naast drinken nemen we dan ook allemaal wat te eten mee, van chips, snoep tot een hartig broodje voor de trek en bodem. Hartige snackbroodjes zijn dan perfect. Vergeet natuurlijk het worstenbroodje niet, maar voor een beetje variatie zijn er meer snackbroodjes en ik geef ook nog een zoete tip voor het ontbijt waar je een energie boost van krijgt. Al deze snacks kun je voorbereiden, zodat je ze alleen maar even moet verwarmen, niet eens echt nodig, maar wel extra lekker. Een frietje met is natuurlijk ook altijd lekker, maar hiermee zorgen we voor een beetje variatie. Laten we eerlijk zijn deze hartige broodjes happen wel lekker. Dus ga jij carnavallen? Lees je even in en duik misschien nog even de keuken in.

Carnavalkostuums 728x290

6x Hartige snackbroodjes

Frikadelbroodjes recept

Bladerdeegbroodjes met frikadel zelf maken - Frikadelbroodjes recept van Foodinista

‘Gij zijt ‘ne frikandelmaar wel unne speciaole’ Carnaval kan niet zonder een frikandel. Die zijn er voldoende hoor, maar eet ze ook maar lekker op, zoals in het recept voor deze frikandelbroodjes.

Frikandelbroodjes recept

Klassieke saucijzenbroodjes

Zelf saucijzenbroodjes maken Foodblog Foodinista

Saucijzenbroodjes blijven een klassieker en zijn altijd goed. Zeker wanneer je een stevig en vettig snackbroodje wilt. Met mijn recept maak je saucijzenbroodjes makkelijk zelf.

Klassiek saucijzenbroodjes recept

Kaasbroodjes met kaasragout

Kaasbroodjes met kaasragout recept van Foodblog Foodinista

Nog een klassieker kaasbroodjes met kaasragout. Ook deze kaasbroodjes met kaasragout maak je gewoon zelf. Moeilijk? Zeker niet! Zo heb je ook een vegetarische variant voor een snack broodje.

Recept kaasbroodjes met kaasragout

Hot Dog Snackbroodjes

Hotdogbroodjes - Lekkere snackbroodjes met hotdog - Foodblog Foodinista

Deze week zijn wij in New York, waar we ongetwijfeld een echte New York Hot Dog eten, maar de snackbroodjes variant van de New York hotdog mag er ook zijn. Makkelijk om vooruit te maken en om zo uit het vuistje te eten.

Recept New York Hot Dog snackbroodjes

Carnavalskostuum winkel

Italiaanse saucijzenbroodjes

Italiaanse saucijzenbroodjes - Foodblog Foodinista

De klassieke saucijzenbroodjes heb je al voorbij zien komen, maar je kunt met de saucijzenbroodjes ook variëren. Wat dacht je bijvoorbeeld van een Italiaanse variant? Het recept voor Italiaanse saucijzenbroodjes met pesto en mozzarella.

Recept Italiaanse Saucijzenbroodjes

Indische saucijzenbroodjes

Indische Saucijzenbroodjes recept met kipgehakt en pittig gekruid - Foodblog Foodinista

Een beetje pit? Dan maak je als variatie deze Indische saucijzenbroodjes met kipgehakt.

Recept Indische saucijzenbroodjes

Variëren met iets anders dan een hartig broodje? Dan zal dit bananenbrood met koffie en chocolade in de ochtend ook een boost geven naast een goede zwart koffie kun je er dankzij de caffeïne boost weer goed tegen aan!

Meer bakrecepten van Foodinista?

Meer blogs en recepten ontvangen van Foodinista? Volg Foodinista op TwitterFacebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie