Lasagne recepten - Foodblog Foodinista

5x Lasagne recepten

Deel deze post

In mijn kindertijd kon je mij al blij maken met lasagne. Zo’n heet dampend schaaltje bij de Italiaan of op vakantie was het echt mijn lievelingsgerecht. Vaste prik! Kinderen voor kinderen zingt er nog steeds over dus het sentiment is er. Tegenwoordig is een schaal comfort food en lasagne nog steeds prima en deze vijf lasagne recepten delen inspiratie voor heerlijke lasagne recepten met variatie.

Lasagne zelf maken

Toen ik voor het eerst thuis ging koken in mijn puberteit op een hang zondagmiddag werd het dan ook lasagne. Toen nog uit pakjes en zakjes, want ja we spreken wel over meer dan 20 jaar terug en voor het eerst zelf koken is dat nog steeds prima. Maar ondertussen doen we het anders – we koken liever echt zelf, tenzij het niet anders kan. Zo anders dat er ook diverse lasagne recepten. De liefde voor lasagne is ondertussen ook doorgegeven aan de kinderen. Op een relaxte zondagmiddag maken we dan ook nog steeds een grote ovenschaal lasagne. Lasagne eten we op zondag, maar ook alvast vooruit koken voor drukke doordeweekse dagen. Ook deel ik snelle lasagne recepten met je in dit inspiratie artikel met vijf lasagne recepten met Italiaanse lasagne recepten, maar ook lasagne met een twist. En welke lasagne eet jij het liefst?

Volg je Foodinista ook al op InstagramFacebook en Pinterest en ontvang altijd de nieuwste berichten. Of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Lasagne recepten – Zo blijf je variëren met lasagne

Lasagne tricolore met veel tomaat, pesto en mascarpone

Lasagne tricolore met bolognaisesaus en pesto - Foodblog Foodinista

De Italiaanse kleuren in lasagne met zelfgemaakte tomatensaus met gehakt, pesto en romige mascarpone.

Truffellasagne met spinazie en champignons

Truffellasagne met spinazie en mascarpone - Foodblog Foodinista

Truffelliefhebbers! Deze is voor jullie. Een vegetarische lasagne met truffel waarbij je echt niks mist, want de truffel en mascarpone maken in deze lasagne echt alles goed!

Lasagne met tonijn en gemengde groente

Lasagne met tonijn en groente - Pasta ovenschotel recept van Foodblog Foodinista

Een hele snelle en makkelijke lasagne maak je wanneer je deze lasagne met tonijn in de oven schuift.

Lasagne met courgette en salami

Lasagne met een twist. De pasta wordt afgewisseld met courgette en maak de pasta lekker pittige met salami. Een laagjes lasagne met courgette en salami is weer eens iets anders.

TexMex Tortilla lasagne

TexMex Tortilla Lasagne recept - Foodblog Foodinista

Geen lasagne met pasta, maar lasagne met tortilla’s en Mexicaanse smaken! Deze lasagne maak je ook nog heel makkelijk en snel is ideaal voor een doordeweekse avond. Een lasagne met Mexicaanse twist is weer eens iets anders.

Meer recepten van Foodblog Foodinista ontvangen? Volg foodblog Foodinista op Facebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie