Gevarieerd en makkelijk weekmenu 8 rijst met kip kerrie recept

Gevarieerd en makkelijk weekmenu – week 8

Deel deze post

Op zoek naar recept inspiratie? Dan ga ik je deze week weer helpen met een nieuw gevarieerd en makkelijk weekmenu vol met recepten, waarmee je de hele week vol inspiratie vooruit kunt. Deze week staat er o.a. kip kerrie, preisoep en een frisse mangosmoothie op het recept en om in het weekend wakker te worden met echte verwennerij, namelijk American Pancakes met witte chocolade! Laat de week maar beginnen. Oh ja eerst boodschappen doen voor het gevarieerd en makkelijk weekmenu. En laat je mij weten welke recepten jij gemaakt hebt? Dat kan op social media of in de reacties en dat vind ik heel erg leuk!

Gevarieerd en makkelijk weekmenu – week 8

Maandag – Preisoep met ham en kaasbites

Preisoep met ham recept van Foodblog Foodinista

We starten de week met een lichte, maar gezonde maaltijd met veel groente. Een stevige preisoep met hamblokjes en kaasbites. Snel op tafel natuurlijk altijd lekker met een stokbroodjes met kruidenboter.

Dinsdag – Zoete quesadillas met geitenkaas en serranoham

Zoete quesadillas met geitenkaas en serranoham recept van foodblog Foodinista

Op dinsdag doen we makkelijk. We maken zoete quesadillas met geitenkaas, serranoham en dadels. Heb je er over of kun je er meer maken? Dan zijn deze quesadillas koud ook heerlijk om in de lunchbox mee te nemen.

Woensdag – Ovenpasta met spinazie en ei

Ovenpasta recept met spinazie en ei Foodblog Foodinista

Nog hamblokjes over van maandag? Dat is mooi! Want deze kunnen op woensdag worden gebruikt in de ovenschotel met pasta, spinazie en ei. Een oude klassieker, want wie at er geen spinazie met ei als kind, maar dan in een nieuw spinazierecept.

Donderdag – Mango smoothie met munt

Mango Munt Smoothie recept

Een goed begin van de dag en vol vitamine is deze mango smoothie met munt! Lekker om te drinken bij het ontbijt of om mee te nemen naar je werk of school. Even een ander verfrissend drankje bij de lunch. En voor het diner? Eet één van de left overs uit één van de voorgaande weekmenu’s of maak alvast een extra grote portie van het vrijdagrecept.

Vrijdag – Kip kerrie met ananas

Recept voor Rijst met kip kerrie en ananas Foodinista

Kip kerrie met rijst maak je heel makkelijk zelf! En dit recept eten we op vrijdag of je maakt op donderdag alvast een grote portie voor twee dagen. Nee dat zal niet vervelen, want de kip kerrie is echt heerlijk!

Zaterdag – Stoofpeertjes in vanillesaus

stoofpeertjes in vanillesaus

Zoals het stoofperenseizoen nog duurt moet je er van genieten! Stoof de peertjes langzaam in het weekend en eet de stoofpeertjes in vanillesaus ’s avonds als een heerlijk dessert.

Zondag – American Pancakes met witte chocolade en bacon

American Pancakes recept met witte chocolade en bacon Foodblog Foodinista

Wie is er niet dol op pancakes? Ik wel in ieder geval en ik maak iedereen er thuis heel erg blij mee! Deze pancakes zijn wel echt een traktatie op zondagochtend of tijdens de lunch op zondag. We sluiten de week namelijk af met pancakes met witte chocolade en bacon!

Meer recepten en weekmenu’s ontvangen van Foodinista? Volg Foodinista op TwitterFacebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie