Mango munt smoothie met kokoswater recept foodblog

Mango munt smoothie

Deel deze post

Smoothies vind ik echt een heel fris ontbijt in het voorjaar. Gezond en een lekkere start van de dag. Trouwens niet alleen voor het ontbijt. Ook tussendoor zijn smoothies natuurlijk heel erg lekker, zoals deze smoothie met mango en munt. Vooral nu de lente weer is begonnen vind ik een fris ontbijt echt lekker en natuurlijk vol vitamine. Kokoswater vind ik ook nog eens een hele lekkere basis voor mijn smoothies, al vind ik kokoswater niet echt lekker om zo te drinken. Jij wel? Ik vind het altijd een beetje weeïg. Het mondgevoel bedoel ik dan eigenlijk. Misschien ligt het aan mij en heb ik echt lekker kokoswater nog niet ontdekt. Alleen in smoothies vind ik kokoswater wel weer heel lekker en gezond, door het mengen verdwijnt de weeïge smaak. Voor deze mango munt smoothie heb ik kokoswater als basis gebruikt en door de andere ingrediënten maak je een tropische cocktail ontbijt smoothie om van te genieten.

Mango Munt Smoothie recept

Ingrediënten Mango munt smoothie met kokoswater (1 glas 250 ml)

125 ml kokoswater
40 gram mango (diepvries)
klein handje munt
40 gram ananas (diepvries)
25 ml kokosmelk

Mango Munt Smoothie recept

Recept Mango munt smoothie

Zo moeilijk is het natuurlijk niet een smoothie maken. Wat belangrijk is, een hele goede blender. Mijn smoothie drink ik het liefst heel erg koud. Dus zorg dat het fruit er goed bevroren in gaat. Voor goed blenderen, doe eerst het kokoswater, kokosmelk en dan de mango, ananas en munt in de blender. Hierdoor mengt het goed en vriest ook het fruit niet vast tussen de mesjes. Fijn blenderen en vervolgens drinken. Een fris ontbijtje in deze lente en zomer, de smoothie is ook lekker als alcohol vrije cocktail.

Een lievelingsproduct van Foodblog Foodinista voor deze zomer

Goedekope mason Jar Favoriet product van foodblog Foodinista

Ideaal en dan vooral in de zomer, je smoothie drinken uit een Mason Jar! Foodblog Foodinista vond deze Mason Jar voor, maar twee Euro! Snel shoppen en ook nog met korting als je vijf producten koopt!

Voor meer frisse smoothie recepten kun je bij Foodinista hier verder lezen.

Meer foodblogs en recepten ontvangen van Foodinista? Volg Foodinista op Twitter, Facebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie