Foodblog Foodinista weekmenu – Week 2 – 2020 van lasagne tot stamppot

Foodblog Foodinista weekmenu – Week 2 – 2020

Deel deze post

Week 2 van het nieuwe jaar en een nieuw weekmenu! Dankjewel voor de reacties, want mijn voorgevoel bleek goed te zijn; jullie lezen graag een weekmenu voor de dagelijkse eetinspiratie. Het blijft moeilijk om in te schatten wat jullie exact jullie smaak is en wat voor recepten en gerechten jullie graag terug zien in een weekmenu, maar laat het zeker weten! Dan kan ik daar ook een beetje rekening mee houden. Denk bijvoorbeeld aan stamppotten, soepen, makkelijke maaltijden, borrelrecepten, vegetarisch, pastarecepten, visrecepten, ontbijtrecepten, lunchrecepten of ook gewoon een restauranttip, want dat kan natuurlijk ook. Andere ideeën? Laat het zeker weten Dan doe ik in ieder geval mijn best. Nu is het tijd voor het Foodblog Foodinista weekmenu – week 2 met weer nieuwe recepten en gerechten voor een week eetplezier.

Leuk een weekmenu! Voor inspiratie kun je natuurlijk altijd terugkijken naar de weekmenu’s uit 2018 die blijven ook heel leuk en lekker! Je kunt ze hier vinden.

Het eerste weekmenu van 2020 kun je hier terug vinden.

Foodblog Foodinista weekmenu – Week 2

Maandag – Makkelijke maandag – Mosterdsoep met appel en prei

Mosterdsoep met spekjes, prei en aardappel recept van Foodblog Foodinista

We beginnen de week makkelijk en lichter met een soepje. Oké wel een echt winterse en goed gevulde mosterdsoep, maar geen zware ovenschotel en pasta gerechten op maandag. Het recept voor de mosterdsoep met appel en prei kun je hier vinden. Als je een grotere pan maakt dan heb je direct een lekker soepje voor de woensdag voor bij het woensdag gerecht en ben je snel klaar.

Dinsdag – Lekker Nederlands – Stamppot met witlof en rucola

Recept stamppot met witlof, rucola, ham en kaas van Foodblog Foodinista

Stampen maar op dinsdag gaan we voor een Nederlandse maaltijd en een stamppot hoort er bij. We stampen een klassieker namelijk witlof met ham en kaas met een beetje rucola. Het recept voor witlofstamppot kun je hier vinden.

Woensdag – Breek de week recept – Bruschetta met tomaat en kruidencreme

Italiaans recept bruschetta tomaat met kruidencreme van Foodblog Foodinista

Breek de week met heerlijke tomatenbruschetta’s en met een left over kopje soep van maandag ben je zo klaar op een drukke doordeweekse dag. Het recept voor de bruschetta’s met tomaat en kruidencreme kun je hier vinden.

Donderdag – Gezonderdag recept – Mango munt smoothie

Mango Munt Smoothie recept

Geen recept voor het avondeten vandaag, maar een lekkere smoothie voor tussendoor met lekker veel vitamines. De smoothie met mango en munt voor het ontbijt of als tussendoortje kun je hier vinden.

Vrijdag – Borrelvrijdag – Kebabgehaktballetjes

Kebab gehaktballetjes recept van Foodblog Foodinista

Vrijdagavond! Tijd om te borrelen. Het kan met deze kebabgehaktballetjes en wil je een complete makkelijke maaltijd op tafel zetten? Maak dan deze gehaktballetjes met rijst en sperzieboontjes. Het recept voor de gehaktballetjes kun je hier vinden.

Zaterdag – Familiezaterdag – Lasagne met courgette en salami

Recept voor tv avondje Lasagne met courgette en salami recept van Foodblog Foodinista

Een echte familiegerecht? Dat is toch een heerlijke gulzige lasagne? Het recept voor de lasagne met courgette en salami kun je hier vinden. Eet smakelijk!

Zondag – Genieten op zondag – Omeletwraps met zalm

omeletwraps met zalm lekker paasontbijt

Omdat je deze omeletwraps op ieder moment van de dag kunt eten zijn de wraps van ei met zalm een perfect zondag recept. Van ontbijt tot diner zijn ze heerlijk! Het recept voor de omeletwraps met zalm kun je hier vinden.

Meer recepten en regelmatig een gevarieerd en makkelijk weekmenu ontvangen van foodblog Foodinista? Volg Foodinista op TwitterFacebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie