Wat eten we deze week? – Winter Weekmenu Week 1 2023 Foodinista

Deel deze post

Zoals beloofd is het weekmenu in het nieuwe jaar weer terug! Hier zijn we dan weer met iedere maandag een nieuw weekmenu met gevarieerde recepten en kook ideeën. Tijdens de feestdagen hadden we een pauze, maar nu hebben we overduidelijk weer behoefte aan dagelijkse recepten en in een winterse stijl. Wat dacht je bijvoorbeeld van een Aziatische kippensoep, stamppot snijbonen en stoofpotje met rundvlees en Barley wine? Eet smakelijk met het weekmenu week 1 2023

Wil je het je zelf makkelijk aan het begin van het jaar en wel gezond eten? Dan is lekker koken en eten met Marley Spoon ook een leuk idee! Ik mag je zelfs een mooie kortingsactie aanbieden!

Kortingscode: H4T10TIKO – € 40,- korting in totaal, € 10,- korting per bestelling op de eerste 4 bestellingen.

Meer inspiratie voor weekmenu’s? Start dan bij de weekmenu inspiratie van 2021 en de weekmenu’s van 2022 met ‘bordenvol inspiratie’. Bekijk hier het weekmenu week 41 en het weekmenu week 42 van 2022.

Wat eten we deze week? – Weekmenu Week 1 2023

Maandag – Aziatische Kippensoep met noedels

De griep in huis? Wij weten er alles van! Ik was van plan om prachtige kerstrecepten te delen en om natuurlijk heel gezellig kerst te vieren. Alleen wij hebben de gehele kerstvakantie met z’n viertjes onder een deken gelegen met 40 graden koorst en snotverkouden en nou ja alles is voorbij komen. Kippensoep blijft perfect. Aangezien we niet de enige zijn bij deze een kippensoep recept als tip.

Het recept voor Aziatische kippensoep ga je hier vinden

Dinsdag – Stamppot snijbonen met kipworstjes

Stamppot snijbonen witte bonen met kipworstjes - Foodblog Foodinista

Even een lekker winters stamppot recept. Stamppot snijbonen met witte bonen en gebraden kippenworstjes. Makkelijk en Nederlandse (stamp)pot.

Het recept voor snijbonen met witte bonen stamppot ga je hier vinden

Woensdag – Mexicaanse rijst

Makkelijk texmex op rijst met Mexicaanse rijst met kip, kidneybonen en avocado. Snel en lekker op tafel. Iets extra’s erbij? Vergeet dan de nacho’s niet.

Het recept voor Mexicaanse rijst ga je hier vinden

Donderdag – Gevulde avocado’s met spicy tonijn

Gevulde avocado met spicy tuna salade - Pittige tonijnsalade - Foodblog Foodinista

Trek in sushi? Geen sushi budget? En even een light maaltijd? Dan zijn deze gevulde sushi avocado’s geweldig. Kook er eventueel rijst bij of een eitje en je maaltijd is compleet. Eet smakelijk!

De gevulde spicy tuna avocado ga je hier vinden

Vrijdag – Italiaanse nacho’s met burrata, tomaat en pesto

Italiaanse nacho's met pesto en burrata - Foodblog Foodinista

Weekend! Lekker snacken of een makkelijke maaltijd bij je alcohol vrije borrel? Bijvoorbeeld een Italiaanse alcohol vrije bubbels? Dan zijn deze Italiaanse nacho’s met burrata, tomaat en pesto een goed idee.

Het recept voor de Italiaanse nacho’s ga je hier vinden

Zaterdag – Stoofvlees met Barley Wine

Stoofpot recept met rundvlees en barley wine - Foodblog Foodinista

Weekend! Frietjes stoofvlees? Blijft toch altijd een goed idee?

Het recept voor stoofvlees in Barley Wine met frietjes ga je hier vinden

Zondag – M&Ms Warme chocolademelk

M&M’s Warme Chocolademelk recept - Foodblog Foodinista

Even eruit voor een wandeling? Buiten spelen of gewoon bij een film? Dan is warme chocolademelk in de winter toch heerlijk? Denk dan ook eens aan M&M’s warme chocolademelk makkelijk met M&M’s chocolade.

Het recept voor M&Ms chocolade ga je hier vinden

Meer recepten ontvangen van Foodinista? Volg Foodinista op TwitterFacebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie