M&M’s Warme Chocolademelk recept - Foodblog Foodinista

M&M’s Warme Chocolademelk

Deel deze post

Dol op M&M’s? Wij hier thuis wel! Eerlijk is eerlijk. Waar we nog meer heel veel van houden? Warme chocolademelk! Maar dan maken we de warme chocolademelk wel zelf. En ik had toch een idee! Dit is echt heel erg makkelijk te maken met de nieuwe M&M’s chocoladerepen. Deze zijn uit het vuistje lekker, maar ook heel leuk om mee te koken! Ik maakte al een simpele chocolademousse met M&M’s. Nu is het tijd voor warme chocolademelk met M&M’s en voor de koude dagen kunnen we het ook wel een beetje gebruiken denk ik zo. Wil je nog meer variëren? Dan is ook deze warme chocolademelk met gezouten caramel een heel goed idee! Maar voor nu gaan we de warme chocolademelk met M&M’s maken die we natuurlijk nog een beetje aftoppen met extra M&M’s. Genieten? Ga dan de warme chocolademelk maken.

Volg je Foodinista ook al op InstagramTwitterFacebook en Pinterest en ontvang altijd de nieuwste berichten. Of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

M&M’s Warme Chocolademelk recept - Foodblog Foodinista
M&M’s Warme Chocolademelk - Foodblog Foodinista

Ingrediënten Warme chocolademelk met M&M’s voor 4 glazen

  • 800 ml melk
  • 1 reep M&M’s chocolade, alle smaken zijn een goed idee, behalve de crispy, want deze crispy bolletjes worden zacht in de melk, bewaar 4 blokjes voor het versieren
  • 2 handjes melk chocoladedruppels of 1 reep melkchocolade
  • Slagroom voor de toefjes
  • Versier de warme chocolademelk met M&M’s chocolade en 1 klein zakje van je favoriete M&M’s voor de versiering en extra smaak natuurlijk!
M&M’s Warme Chocolademelk recept - Foodblog Foodinista

Tips voor de bereiding van de warme chocolademelk met M&M’s

Moeilijkheid 1-5: 1
Tijdsduur: 20 minuten
Benodigdheden: pan, garde, schaaltje, lepel, soeplepel

M&M’s Warme Chocolademelk recept - Foodblog Foodinista

Recept warme chocolademelk met M&M’s

Warme chocolademelk maken

Verarm de melk rustig in de pan en breek de chocoladereep met M&M’s en de chocolade in de melk. Meng en smelt de chocolade in de pan. Klopt rustig met de garde voor ongeveer 10 minuten dan is de chocolade gesmolten en heb je chocolademelk met M&M’s. Schenk de chocolademelk in de glazen met een soeplepel. Maak de chocolademelk af met de slagroom en versier de chocolademelk voor een echt feestje!

Meer leuke recepten met chocolade?

Genieten van chocolade? Wat dacht je dan van één van de volgende recepten op Foodblog Foodinista.

– Wat dacht je van een chocolademousse met maar twee ingrediënten?
– Simpel, maar altijd heel erg lekker? Dat is een Eton Mess en het recept kun je hier vinden.
– Lekker, het ziet er mooi uit, maar ook nog eens simpel is dit straciatella torentje. Een leuk recept wat je hier kunt vinden.

Meer recepten lezen en ontvangen van Foodinista: Like Foodblog Foodinista of volg Foodinista op InstagramTwitter en Pinterest.

Geen reactie's

Geef een reactie