Daphne’s Herfst Happy Musthaves – Halloween hebbedingen voor het perfecte griezelen? Met deze Halloween tips komt het goed! - Foodblog Foodinista

Daphne’s Herfst Happy Musthaves – Halloween hebbedingen voor het perfecte griezelen? Met deze Halloween tips komt het goed!

Deel deze post

Daphne’s Herfst Happy Musthaves – 10x Halloween hebbedingen en Halloween tips

In de rubriek Happy musthaves deel ik mijn favoriete hebbedingen – items, shoptips en cadeautjes tips – met je. Binnenkort is het Halloween en in Nederland vieren we dit steeds meer. Het leukste is ook nog dat Halloween rond de herfstvakantie valt dus je kunt er extra veel aandacht aan kunt schenken. Filmavonden, het huis versieren of juist de keuken in duiken voor Halloween recepten. Bij ons zorgt het er voor dat we al een agenda hebben met activitieten in de straat en met sportverenigingen, maar daar mogen wel wat leuke Halloween hebbedingen bij. Ik ging op onderzoek uit, want wat is tegenwoordig veel aanbod!

Recepten en tips voor Halloween met pompoen

Natuurlijk pompoenrecepten mogen niet ontbreken, maar ook lekkere drankjes en het huis versieren. Halloween kun je met volwassenen vieren, maar ook met kinderen. Halloween traktatie, verkleden, trick or treat langs de deuren gaan en voor volwassenen lekkere drankjes drinken en enge films kijken. Voor iedereen een eigen halloween. Dus het is tijd voor 10x Halloween hebbedingen en halloween tips.

P.s. wil je iets direct in huis halen dan ga je naar de link onder het product.

25x Halloween hebbedingen en Halloween tips

De Halloween tips en cadeautjes zijn groot en klein, lekker en leuke voor in de keuken, maar ook een kaartje is altijd leuk! Bijvoorbeeld kinderen vinden Halloween hartstikke tof dus een Halloween kaartje is altijd heel erg leuk.

Volg je Foodinista ook al op InstagramFacebook en Pinterest en ontvang altijd de nieuwste berichten. Of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen Halloween zonder snoep – Van kleine snoepjes tot Halloween thema snoep voor trick or treat

Snoep mag natuurlijk niet ontbreken tijdens Halloween! Tijdens Halloween kun je heel veel leuke Halloween snoep vinden. Wat perfect past bij het Halloween thema. Tijdens Halloween gaan de kinderen de straat op voor Trick or Treat en dan wil je natuurlijk wel een leuk Halloween mandje vullen waar de kinderen in kunnen graaien.

Trick or treat – Halloween snoep!

Geen Halloween zonder lekker en leuk Halloween snoep!

Geen Halloween zonder snoep. Natuurlijk kun je normaal snoep uitdelen, maar Halloween is wel echt af, wanneer je tijdens Trick or treat snoep uitdeelt in halloween thema. Dit kan ook voor een leuk budget. Online vond ik dit leuke snoep in Halloween thema voor een klein budget. Wat dacht je voor een kilo aan Halloween snoep en de kinderen kunnen langs komen en pakken wat ze willen. Tof zijn ook de gevulde snoepeieren met enge ogen, want een snoep ei is altijd tof! Of Halloween lolly’s met een zoete pompoensmaak of lolly’s op een ring? Natuurlijk snoepen met gummie oogballen.

Hebbedingen voor Trick or Treat

Spinnenmandje voor uitdelen snoep tijdens Halloween - Halloween tips Foodinista

Snoep uitdelen doe je natuurlijk in een echte Halloween thema mandje, zoals dit spinnenmandje.

Halloween snoep emmertje - Halloween tips Foodinista

Natuurlijk moet je ook je snoep verzamelen. Dit doe je in een Halloween pompoen snoepemmertje.

Versieren voor Halloween – Thuis of Trick or Treat

Wanneer Halloween wordt gevierd dan wil je natuurlijk ook versieren of eigenlijk je huis schrikbarend eng maken. Met pompoen, maar ook met spinnen, bloederige messen en meer engs. Ga je ook zelf verkleed? Hier een aantal tips voor een angstig Halloween feestje!

Bloederige Halloween versieringen en out-fit

Het schrik effect begint natuurlijk bij de voordeur, maar misschien heb je wel een goed Halloween feestje? Dan wil je verkleed en versieren! Voor ons is dit natuurlijk in Foodie stijl, zoals een echte foodie chef. Met een bebloed schort, als scary lady chef en versieren met messen slingers vol met bloed.

Eten en drinken tijdens Halloween

Naast snoep kunje natuurlijik ook heel aan heel veel andere heerlijkheden denken tijdens Halloween. Daarbij denk je natuurlijk snel aan Pompoensoep. Logisch. Op de blog kun je leuk een Halloween pompoensoep recept vinden en daarbij geef ik nog meer leuke Halloween tips.

Rijkelijk gevulde tomaten pompoensoep met gehaktballetjes en vermicelli - Opwarmen tijdens halloween!

Zo maak je deze pompoen en tomatensoep met balletjes voor halloween.

De halloween tafel versier je extra in Halloween sfeer, en heel erg makkelijk, met de volgende versieringen:

Een ander leuk recept is het gehaktbrood met pompoen voor een hartige snack.

Herfst gehaktbrood recept met kipgehakt en pompoen

Zo maak je gehaktbrood gevuld met pompoen

Serveer het gehaktbrood op enge Halloweenbordjes, zoals deze doodskopbordjes of bloederige bordjes.

De gerechten kun je uitdelen buiten tijdens een gezellige Halloween avond Trick or Treat of tijdens filmavond thuis met bijvoorbeeld Pathe thuis waarbij er assortiment is voor groot en klein, waarvoor ik ook nog wel tips heb voor een heel lekker Halloween stijl drankje.

Lekkere drankjes Halloween stijl

Liever een passend drankje op Halloweenavond? Dan zijn er diverse mogelijkheden met alcohol of alcohol vrij, zoals:

  • Pumpkin Spice Baileys. Een speciale Baileys variant voor de herfst en extra leuk en lekker tijdens Halloween.
  • Oranje limonade makkelijk op tafel zetten of misschien een punch maken? Dan is deze Oranje mango limonade een makkelijke basis.
  • Een lekkere pumpkin spice koffie maak je heel makkelijk met de pumpkin spice siroop van Monin.
  • Ga echt voor super Amerikaans met Pumpkin Spice Moonshine.

Daarbij heb ik ook nog dit recept voor je. Een Pumpkin Spiced IJskoffie.

Pumpkin Spice Ice Latte recept met vegan ijs

Al deze heerlijke drankjes wil je natuurlijk wel leuk op tafel zetten of aanbieden en daarvoor zijn er heel veel leuke ideeën in Halloween stijl.

Zoals deze musthaves, de Halloween mok van Blond Amsterdam.

Blond Amsterdam Halloween Mok - Halloween Musthaves tips Foodblog Foodinista

Ga voor de All American Way met de Oranje en Zwarte Cup voor je favoriete drankje.

Zwarte en Oranje cups voor Halloween - All American stijl tijdens Halloween - Tips van Foodinista

Geweldige zijn deze griezelige glazen helemaal in Halloween stijl. Water, frisdrank of een wijntje het kan er allemaal in!

Griezelige Halloween glazen - Halloween tips van Foodinista

Voor een klein drankje, zoals de Halloween Baileys met Pumpkin Spice dan zijn deze Halloween shotglaasjes toch echt helemaal geweldig?

Halloween shotglaasjes met doodskop tips van Foodinista voor Halloween

Meer happy musthaves voor foodies Foodinista? Volg Foodinista op InstagramFacebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie