Stoofperensmoothie

Stoofperensmoothie winter smoothie

Deel deze post

Mijn recept hoe je stoofperen maakt heb je al eerder kunnen lezen in het artikel Winterse stoofperen en met stoofperen kun je zoveel lekkers! Zoals mijn winterse stoofperensmoothie met stoofperen en aardbeien. Een goed, gezond en fris begin van je dag en een verrassend en verfrissend tussendoortje wat echt bij de herfst en winter past na alle lente en zomer smoothies.

Bij de winterse stoofperen wordt er kaneel en vanille toegevoegd aan de stoofperen en deze smaken komen naar boven in de stoofperensmoothie even iets anders.

Ingrediënten stoofperensmoothie

Tips voor het bereiden van de stooperensmoothie

Moeilijkheid 1-5: 1
Tijdsduur: 5 minuten
Benodigdheden: Sterke blender, want de stoofperen zijn korrelig

Stoofperensmoothie recept

Pak de blender erbij of een sterke staafmixer

De stoofperen, aardbeien en sap mogen in de blender en mixen. Zet de blender wel op een hoge stand, aangezien de stoofperen een grove structuur hebben. Het resultaat een frisse en winterse smoothie! Eventueel kan er nog een mespuntje extra kaneel bij.

Hou je van een smoothie die iets zuurder is? Dan is deze gezonde smoothie ook heel lekker met frambozen in plaats van aardbeien.

Wil je nog een ander smoothie recept lezen en variëren? Bekijk dan de bosbessensmoothie of frisse mangosmoothie.

Maak ook eens dit heerlijke dessert recept met stoofperen. Een echte klassieker!

Geen foodblog en recepten missen van Foodinista? Like Foodblog Foodinista en volg Foodinista op Instagram, Twitter en Pinterest.

Geen reactie's

Geef een reactie