yoghurt pancake recept

Top vijf ontbijt voor Valentijn

Deel deze post

Niet iedereen zal er even blij mee zijn, want Valentijnsdag is in het weekend. Dat houdt natuurlijk in dat je aan Valentijnsdag echt aandacht kunt geven geen excuus met druk, druk, werk, werk. Het aandacht geven aan Valentijnsdag begint al bij het ontbijt. Ontbijten op bed, uitgebreid ontbijten aan tafel, het ontbijten bezorgen of gewoon op de bank. Alles kan, maar dat ontbijt moet wel gemaakt worden. Een top vijf ontbijt voor Valentijn, want met deze ontbijt tips voor Valentijn gaat het wel lukken.

Top vijf ontbijt voor Valentijn

Wil je een recept maken? Of meer weten ga dan naar de link toe van het recept. Wil je de receptjes extra Valentijn maken ga dan naar het laatste deel van dit blog voor de leukste tips.

Ontbijt voor Valentijn ei wraps met zalm

Maak voor het ontbijt eiwraps met zalm een verwen ontbijtje en net even anders dan scrambled eggs met zalm, maar dat kan natuurlijk.

ciabatta caprese

Geen ei maar een ciabatta met mozzarella en tomaat voor de late lunch.

flensjes met geitenkaas en honing

Gevulde flensjes met bijvoorbeeld geitenkaas en honing

yoghurt pancake recept

Yoghurt pancakes met limoen en aardbeien, maar deze kunnen natuurlijk ook met ander seizoenfruit gemaakt worden.

Ei muffin met groente ontbijt recept

Ei muffins met groente of andere lekkere vulling.

Ontbijt recepten Valentijn proof maken

Wil je de ontbijt recepten op een simpele manier helemaal Valentijn proof maken? Dan kan dat heel makkelijk. Eigenlijk met een paar uitsteekvormen of met een muffinmat kom je heel ver. Natuurlijk in hartjes vorm.

Valentijnscadeautjes onder tien Euro

Met deze uitsteekvormen kun je heel makkelijk je wraps, pancakes, flensjes en ciabatta in hartvorm uitsteken of de waraps, pancakes of flenjes in deze vorm in de pan kunnen bakken.

Ontbijt voor Valentijn

Metalen uitsnijd en uitsteekvormen in hartvorm

valentijn cadeautjes onder tien Euro

Ideaal voor het maken van eimuffins in een hartvormpje of andere ontbijtmuffins natuurlijk. Je kunt ook de pancakes in de oven bakken.

Meer foodblogs en recepten ontvangen van Foodinista? Volg Foodinista op Twitter, Facebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Meer ideeën voor Valentijnsdag? Wat dacht je van hartige broodjes of Valentijns appel kersen harten en zoek je voor een foodie een leuk cadeautje onder tien kijk dan bij de favoriete musthaves van blog Foodinista.

1Reactie
  • Celeste
    Geplaatst op 09:27h, 12 februari

    Ziet er zoo leuk uit! Vooral die pancakes, liefde!

Geef een reactie