Ontbijt op bed voor echtpaar tips foodblog Foodinista

Met deze ontbijt tips begin je de dag geweldig!

Deel deze post

Beginnen met een goed is ontbijt is altijd een aanrader. Even een moment voor jezelf of juist als verwennerij op een feestdag. Als cadeautje voor Moederdag, Vaderdag of op een trouwdag. Je kunt het ontbijt zelf maken of ontbijt bestellen. De ontbijttafel mooi indekken of gezellig en knus ontbijten op bed. Met deze vijf tips heb jij tegenwoordig altijd wel een idee voor een mooi cadeautje waar je iedere foodie enthousiast mee kunt maken.

Volg je Foodinista ook al op InstagramTwitterFacebook en Pinterest en ontvang altijd de nieuwste berichten. Of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

5 Ontbijt tips van Feestdag tot een goed begin van de dag

Vakantie gevoel met een uitgebreid ontbijt

De zomervakantie is begonnen! Genieten. Ga je wel of niet op vakantie? Ook vakantie kun je thuis beleven. Een dag uitrusten in bed en een ontbijt bezorgen thuis of in je vakantiehuisje is een leuke mogelijkheid, vooral wanneer het regenachtige dag is. Filmpje kijken op bed en even relaxen. Zo’n pyjama dag kunnen we toch allemaal wel eens gebruiken?

Paasontbijt met de familie laten bezorgen

Ontbijtje voor het bruidspaar

Trouwdag of het nu een een jubileum is voor Newly Weds. Overnacht het bruidspaar thuis? Dan kun je zelf met een mooi ontbijt langs gaan of je kunt een ontbijt als verrassing laten bezorgen? Maak ook eens een extra lief ontbijt voor elkaar. Dek de tafel even iets mooier erin. Het blijven de kleine dingen die het doen.

Vaderdag en Moederdag ontbijt

Ontbijten en brunchen op Vaderdag en Moederdag blijft toch erg belangrijk. Zijn de kinderen nog erg klein en kunnen ze dit nog niet zelf, wil je opa’s of oma’s verrassen of misschien bestaat je gezin wel uit een één-ouder gezin waar de kinderen niet worden geholpen, want ja wie verzorgt nu echt het ontbijt, verwen dan jezelf met een ontbijtservice geniet met elkaar van een uitgebreid ontbijt.

Snel en gezond ontbijten

Geen tijd voor ontbijten? Ontbijten kan altijd. Yoghurt met granola, sap uit de slowjuicer of een smoothie maken. Ontbijten is gezond en het kan ook snel, maar wel voedzaam.

Ontbijten bij De Juf in middelburg met pancakes en toast met gepocheerde eieren, zalm en avocado - Koffie, taart en ontbijt tips in Middelburg van Foodinista

Ontbijten buiten de deur

Een echte ontbijt liefhebber? Dan is een all-day ontbijt restaurant natuurlijk jouw locatie? In Amerika kan dit op heel veel locaties, maar ook Nederland, zoals in Rotterdam zijn er leuke adresjes, waar je de hele dag American Pancakes en scrambled eggs met bacon kunt eten.

Meer tips lezen en ontvangen van Foodinista: Like Foodblog Foodinista of volg Foodinista op InstagramTwitter en Pinterest.

Geen reactie's

Geef een reactie