Sinterklaaspudding recept van foodblog Foodinista

Sinterklaasrecepten 5x Smullen tijdens het Sinterklaasfeest

Deel deze post

Koken voor Sinterklaasavond? Het gaat geen probleem worden! Op 5 December ga je echt wel iets lekkers op tafel zetten met deze 5 recepten komt het wel goed. Van een stoofschotel met chorizo tot een arretjescake en een Sinterklaaspudding om het Sinterklaasdiner met af te sluiten of omdat het gewoon heel erg lekker is bij de koffie of thee. Dus wil je inspiratie voor lekker eten bij het Sinterklaasfeest kijk dan even rond en kies uit wat je gaat smullen!

5 Heerlijke Sinterklaasrecepten

Smullen tijdens de Sinterklaasperiode is geen uitdaging meer met deze Sinterklaasrecepten. Kies er maar eentje uit of stel een maaltijd samen.

Spaan stoofpotje met rundvlees, chorizo en tomaat

Spaans stoofpotje met chorizo en paprika recept van foodblog Foodinista

Tijdens het Sinterklaasfeest een maaltijd in Spaanse sferen op tafel zetten? Maak dan dit heerlijke stoofpotje met rundvlees, chorizo en tomaat. Een heerlijk geurend stoofpotje waar je op koude dagen wel bij opwarmt, maar het stoofpotje brengt je natuurlijk ook in Spaanse sferen. Het stoofvlees recept kun je hier vinden.

Hartige banketletter met mediterraan gehakt

Hartige Sinterklaasletter met pittig gehakt recept van Foodblog Foodinista

Een lichtere maaltijd op tafel zetten naast al het snoepgoed of niet zo’n fan van de zoete banketletter met spijs? Dan is wellicht deze hartige banketletter met gehakt wel iets voor jou? De banketletter is een lekkere snack bij een kopje soep, zoals de soep met geroosterde tomaat en pompoen, het recept voor de hartige banketletter kun je hier vinden.

Arretjescake met kruidnootjes en speculaas

Sinterklaas recept Arretjescake met kruidnootjes en speculaas van Foodblog Foodinista

Ben je geen superbakker, maar wil je wel iets heel lekkers op tafel zetten? Dan is een arretjescake jouw recept! Ik beloof je iedereen kan een arretjescake bakken. Bij een arretjescake is het namelijk helemaal niet nodig om te bakken. Toch zet je een heerlijke chocoladecake op tafel. Deze keer maak je een arretjescake met kruidnootjes en speculaas volgens het recept wat je hier kunt vinden.

Sinterklaas cheesecake in een glas met kruidnootjes en speculaas

Sinterklaasrecepten Sinterklaas cheesecake in glas recept met chocolade, speculaas en kruidnootjes van Foodblog Foodinista

Snoepen, maar niet gewoon met kruidnootjes en speculaas in je hand? Wat natuurlijk heel erg lekker is! Nee het kan nog beter! Snoep van chocoladecheesecake in een glas met kruidnootjes en speculaas. Smullen maar! De cheesecake is lekker bij de koffie of thee en natuurlijk als toetje. Het Sinterklaas cheesecake recept kun je hier vinden.

Sinterklaaspudding met speculaas, kruidnootjes en schuimpjes

Sinterklaasrecepten Sinterklaaspudding recept van foodblog Foodinista

Nog een lekker toetje om van te snoepen? Dat is deze lobbige Sinterklaaspudding. De pudding is om je vingers bij af te likken! Het recept voor de Sinterklaaspudding kun je hier vinden.

Sinterklaasrecepten van Foodblog Foodinista

Meer leuke Sinterklaasrecepten? Kijk dan verder rond op de blog!

Lekker sinterklaas snacken of nog meer koken voor Sinterklaasavond? Dat kan natuurlijk met kruidnootjes, pepernoten en chocolade letters, maar je kunt ook zelf Sinterklaas popcorn maken! Het Sinterklaas recept kun je hier vinden.

Ieder jaar komen er nieuwe Sinterklaasrecepten op de blog. Alle recepten voor Sinterklaas kun je hier vinden.

Op zoek naar leuke cadeautjes voor Sinterklaas of de feestdagen? Kijk dan hier verder voor de leukste cadeautjes tips van Foodblog Foodinista.

Meer Sinterklaasrecepten ontvangen en Foodinista blijven volgen? Like Foodblog Foodinista op Facebook of volg Foodinista op InstagramTwitter en Pinterest.

Geen reactie's

Geef een reactie