Stads bekers Sinterklaas cadeau onder vijf Euro tips Foodblog Foodinista

5x Sinterklaas cadeautjes onder vijf Euro

Deel deze post

Sinterklaas is weer in het land en wij geven zelf altijd veel cadeautjes voor een kleine prijs. Less is vaak more en ik vind het gezellig als je een lange middag of avond hebt met veel leuke cadeautjes dan is het soms gezelliger om het bij kleine prijsjes te houden in plaats van één groot cadeau. Al moet ik toegeven die zijn er vaak ook wel bij. Reden genoeg om op zoek te gaan naar Sinterklaas cadeautjes onder vijf Euro en de leukste Sinterklaas cadeautjes onder vijf Euro naar mijn idee te verzamelen in dit blog natuurlijk met een foodie insteek.

5x Sinterklaas cadeautjes onder vijf Euro

Vijf foodie cadeautjes en dan mijn favorieten voor een klein budget. Natuurlijk voor een foodie om een leuk servies mee uit te breiden, iets lekkers mee te maken of om mee te koken.  Welke is jouw favoriet en heb jij nog leuke ideeën.

Japanse Theekopjes Sinterklaas cadeautjes onder vijf Euro tips foodblog Foodinista

Bij Xenos hebben ze ontzettend leuke Sushisets voor kleine prijsjes ook deze Japanse koffiekopjes zijn daar onderdeel van voor een klein prijsje. Zelf vind ik ze heel leuk en drink ik ook graag bij de sushi Japanse groene thee de reden dat ze ook op mijn verlanglijstje staan.

Stads bekers Sinterklaas cadeau onder vijf Euro tips Foodblog Foodinista

Ik vind ze echt heel leuk de collectie bekers die Xenos heeft gemaakt van veel steden in Nederland, maar juist niet van de grootste steden denk aan deze stad Heerlen, maar bijvoorbeeld ook bekers van Apeldoorn, Amersfoort en meer steden, allemaal in de webshop van Xenos. Natuurlijk voor een klein prijsje.

Dubbelwandige koffiebeker to go sinterklaascadeautjes onder vijf Euro tips Foodblog Foodinista

Koffiebekers to go zijn super populair en dan is deze altijd een goed cadeau. Helemaal, omdat je deze koffiebeker to go al voor 2,95 cadeau geeft met Sinterklaas.

Yoghurt to go cup Sinterklaascadeau tip Foodblog Foodinista

Nog een populair item voor on the go de yoghurt cup. Ook voor 2,99 een klein cadeautje voor de snelle foodie.

Tapasservies sinterklaas cadeautjes onder vijf Euro Foodblog Foodinista

Start met het verzamelen van een leuke tapas set met deze saus en kleine olijvenschaaltjes.

Meer musthaves en cadeautips ontvangen vanFoodblog Foodinista? Volg Foodblog Foodinista op Twitter, Facebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie