Macaroni recepten variatie Pittige macaroni zonder pakjes en zakjes

3x Macaroni recepten zonder pakjes en zakjes

Deel deze post

Als je een beetje budget wilt eten dan is macaroni echt ideaal. Regelmatig heb je benodigdheden voor de macaroni recepten gewoon al in huis of kun je macaroni recepten maken met restjes groente, vlees of tomatensaus ideaal. Nog een extra het is een favoriet van heel veel kinderen. Zelfs bij mijn dreumes al. Macaroni, met groente, gaat er zonder sputteren in. De pasta zelf is niet heel erg gezond, maar natuurlijk kun je kiezen voor meergranenpasta of voor de darmen ook voor glutenvrij dit kan ook zeker voor een betere verbranding zorgen. Vervolgens is het zorgen voor veel groente, een verse saus en zo weinig mogelijk e-nummers. Op het blog staan al een lange tijd macaroni recepten zonder zakjes en pakjes die je zelf kunt maken en vol met groente en andere lekkere smaakmakers. Deze heb ik verzameld in drie smaakvolle budget gezinsmaaltijden.

3x macaroni recepten voor extra variatie

Pittige macaroni zonder zakjes en pakjes

Macaroni zonder pakjes en zakjes

Macaroni met extra groente, een pittig worstje erbij en iets meer kruiden zorgen er voor dat deze macaroni een net iets pittigere smaak krijgt.

Macaroni carbonara

Macaroni Carbonara Foodinista Foodblog recept

Geen macaroni met een pittige rode saus, maar met de smeuïge en romige carbonara saus. Ja, het kan ook en net even anders. Het recept voor macaroni carbonara staat op de blog.

Klassieke macaroni zonder pakjes en zakjes

Macaroni zonder pakjes en zakjes favoriete augustus recepten

Gewoon een klassieke macaroni, maar dan wel met eigen gemaakte saus. Zonder de bekende pakjes en zakjes.

Pastarecepten van Foodblog Foodinista

Meer pastarecepten voor variatie? Wat dacht je van de volgende recepten:
* Varieer met een macaroni uit de oven en maak een macaronischotel met ham en kaas.
* Maak en snelle pasta met tomaatjes waar kinderen vaak dol op zijn en jij zelf wellicht ook.

Meer recepten ontvangen van Foodblog Foodinista? Like Foodblog Foodinista op Facebook of volg Foodinista op Instagram, Twitter en Pinterest. Je kunt je ook inschrijven voor

Geen reactie's

Geef een reactie