Gevulde avocado met ei en zalm uit de oven

Deel deze post

Snel, simpel en heel gezond en eigenlijk kan ik ze voor ieder moment van de dag wel maken een gezond kickstart en een stevige bodem ontbijt, gezonde lunch of lichte maaltijd. De gevulde avocado uit de oven en deze keer gevuld met ei en zalm uit de oven. Heel simpel en ontzettend lekker. Avocado zo uit de oven en afhankelijk van voor welke maaltijd wat je erbij eet. Voor het ontbijt vind ik de avocado gevuld voldoende, voor de lunch met een speltboterham erbij wel heel lekker en als avondeten met een salade bijvoorbeeld.

Boodschappen voor de gevulde avocado met ei en zalm uit de oven (2 personen)

2 avocado’s
2 eieren
100 gram zalmsnippers
snufje peper en zout

Gevulde avocado recept uit de oven met ei en zalm

Recept gevulde avocado’s met ei en zalm uit de oven

Om dit gezonde en lekkere gevulde avocado recept met ei en zalm te maken heb je weinig nodig en het is ook heel simpel. Het lekkerste is om de eieren met een hele dooier te bakken in de avocado. Verwarm de oven alvast voor op 200 graden.

Snij de avocado’s open door de helft en ontpit de avocado’s. Zorg dat je de avocado’s zo open snijdt dat je op de plek waar de pit zat op één helft het ei in de avocado kan leggen en de andere helft kan vullen met zalm. Doe dit vervolgens ook. Schuif de avocado’s gevuld met ei en zalm vervolgens voor 15 minuten op 200 graden in de oven en klaar zijn de gevulde avocado’s uit de oven na vijftien minuten.

Meer snelle recepten. Kijk bij de twintig minuten recepten.

Meer foodblogs en recepten ontvangen van Foodinista? Volg Foodinista op Twitter, Facebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

1Reactie
  • Persoonlijk Alfabet A Foodblog Foodinista
    Geplaatst op 15:02h, 09 maart

    […] lekker. Ik gebruik het voor veel recepten en kan avocado op ieder moment van de dag eten. Ontbijt, lunch, diner of bij het snacken en gelukkig is avocado gezond, anders had ik echt een probleem. Avocado […]

Geef een reactie