Foodblog Foodinista weekmenu – Wat eten we deze week? – Weekmenu Week 2 Lente 2021

Foodblog Foodinista weekmenu – Wat eten we deze week? – Weekmenu Week 2 Lente 2021

Deel deze post

Een nieuwe week met nieuw kookinspiratie in een nieuw weekmenu. De lente is begonnen en goed ook. Het gaat een echte lenteweek worden en we gaan natuurlijk Pasen vieren! Even een echte oppepper. Redenen om naar buiten te gaan, Vitamine D, te genieten van een wandeling, er zijn leuke evenementen, lenterecepten en natuurlijk Paasrecepten , maar ook het huis lenteproof maken. En die ga ik met je delen. Langzaam aan gaan er steeds meer lente recepten op de blog komen, het gaat allemaal steeds zonniger worden. En daar heb ik zin in. Fris en ligt. Maar natuurlijk voor deze week heerlijke recepten voor de Paasdagen, zoals Paasbrownies bakken, maar ook gewone dagelijkse recepten voor weer een leuke en lekkere lenteweek. Kortom ik inspireer je met leuke tips en ik help je met de vraag beantwoorden: wat eten we vandaag? Ook in een nieuw weekmenu! In het Wat eten we deze week – Weekmenu Week 2 Lente 2021 weekmenu ga je natuurlijk de dagelijkse tips vinden. Kijk je mee voor weer nieuwe inspiratie voor een nieuwe week met dagelijkse kookinspiratie?

Foodblog Foodinista weekmenu – Wat eten we deze week? – Weekmenu Week 2 Lente 2021

Meer inspiratie voor weekmenu’s? Start dan bij de weekmenu’s van 2020 en de weekmenu’s van 2021.

Wat eten we deze week? – Weekmenu Week 2 Lente 2021

Maandag – Makkelijke Maandag – Spaghetti met ham en doperwtjes

Spaghetti met doperwtjes en ham recept Foodblog Foodinista

Op maandag beginnen we met een makkelijke maaltijd, zoals spaghetti met ham en dopertjes in een roomsausjes met kaas.

Dinsdag – Lekker Nederlands – Indisch gehaktbrood met ei

Indonesisch Gehaktbrood gevuld met ei - Pittig gekruid gehaktbrood recept - Foodblog Foodinista

Een beetje Nederlands, een beetje Indisch en een leuk recept voor de Paasdagen dit Indisch gehakt brood met ei.

Op zoek naar leuke cadeautjes en hebbedingen voor Pasen voor foodies? Ik verzamelde 35 tips in één blog! Van de lekkerse chocolade voor Pasen tot het mooiste servies. Laat je hier inspireren.

Woensdag – Breek de week – Quiche met groene asperges, ei en Gruyère

Hartige taart met groene asperges, ei en gruyere kaas - Recept van Foodblog Foodinista

Breek de week en bak een quiche of hartige taart. En zo moeilijk is het niet! Bak bijvoorbeeld de quiche met de smaken voor Pasen. Een Quiche met eieren, groene asperges en Gruyère kaas.

Donderdag – Gezonderdag – Kip kerriesoep met kokos en groente

Kerrie kippensoep met kokos en groente - Foodblog Foodinista

Donderdag is het gezonderdag en dan is soep toch een perfect gerecht? Lekker veel groente en een lichte maaltijd. Zoals bijvoorbeeld met deze kerrie kippensoep met kokos en groente.

Vrijdag – Borreldag – Gravad Lax met 5 spices

Gravad Lax met Chinese kruiden - Recept van Foodblog Foodinista

Weekend! Deze vrijdag is het goede vrijdag en voor velen een lange weekend. Tijd voor extra genieten. Een idee voor het lange Paasweekend zelf gravad lax maken. Echt genieten, maar bijzonder simpel! Met gravad lax kun je ook leuke recepten voor de Paasbrunch maken, zoals dit torentje met gravad lax, appel en avocado of het torentje met gravad lax en bietjes.

Op zoek naar leuke cadeautjes en hebbedingen voor Pasen voor foodies? Ik verzamelde 35 tips in één blog! Van de lekkerse chocolade voor Pasen tot het mooiste servies. Laat je hier inspireren.

Zaterdag – Familiedag – Kip Tandoori pannetjes met saffraanrijst

Kip Tandoori pannetje met saffraanrijst - One pot wonder uit de oven - Foodblog Foodinista

Een one pot wonder voor de zaterdag en een variatie op kip, patat en appelmoest, maar lekker is het wel voor de zaterdag. Deze kippenpoten tandoori uit de oven met saffraanrijst.

Zondag – Genietdag – Drunken Paasbrood toetjes met chocolademousse en advocaat

Paasbrood toetjes met advocaat en chocolademousse - Paas dessert recept - Foodblog Foodinista

Een toetje voor de Paasdagen mag niet ontbreken. Maak bijvoorbeeld dit drunken Paasbrood toetje met advocaat en chocolademousse.

Meer recepten en regelmatig een gevarieerd en makkelijk weekmenu ontvangen van foodblog Foodinista? Volg Foodinista op TwitterFacebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie