Daphne’s Lente Happy Musthaves Wk 1 – 30x Heerlijke Pasen cadeautjes - Versieringen, chocolade, servies en ideeën voor Pasen - Foodblog Foodinista

Daphne’s Lente Happy Musthaves Wk 1 – 30x Heerlijke Pasen cadeautjes – Versieringen, chocolade, servies en ideeën voor Pasen

Deel deze post

Daphne’s Lente Happy Musthaves – 30 x Heerlijke Pasen cadeautjes tips voor foodies van Versieringen, chocolade, servies en ideeën voor Pasen

In de rubriek Happy musthaves deel ik wekelijks mijn favoriete Happy Musthaves – items, shoptips en hebbedingen – met je. De gezellige Paasdagen komen eraan en dus is het tijd voor Paaschocolade, Paas ideeën en lentesfeer in huis en leuke Paas cadeautjes, maar ook leuke ideeën voor Pasen met de kinderen. In deze tijd kunnen we wel een beetje meer vrolijkheid en aandacht gebruiken Dus alle aandacht voor Pasen in de ze eerste Lente Happy Musthaves. Tijd voor Heerlijke Pasen cadeautjes; Versieringen, chocolade siervies en ideeën voor Pasen, zoals het huis gezellig maken, de Paastafel aankleden en lekkere Paasrecepten. Het eerste weekend van April starten we met Pasen en laten we dan ook maar direct de gezelligheid in huis halen en de frisse lente. Maar juist zo gezellig is, het is de aanloop naar Pasen. Je huis al een beetje in lentesfeer brengen. Daarvoor geef ik in dit blog tips. Natuurlijk veel lekkers, maar ook het aankleden van je eettafel. Nog een idee, een cadeautje per post versturen met een leuke attentie. Want misschien vieren we Pasen wel helemaal niet samen? Ook daarvoor inspireer ik. Dus het is tijd voor 30x Heerlijke Pasen cadeautjes tips voor foodies. Al mijn favoriete items en cadeau tips komen voorbij in de Happy Musthaves blogs. De nieuwe items die je eens moet proberen, maar ook mijn favorieten die al jaren bij mij in de keuken staan of juist van die producten die op mijn wensenlijstje staan die ik toch echt eens met je wil delen. De lijstjes van Daphne’s Happy Musthaves lopen uitéén van de nieuwste kookboeken, naar nieuwste snufjes voor in de keuken, tot nieuwe (keuken) fashion, kook gadgets en persoonlijke verzorging met een food en travel touche. Deze leuke Paascadeautjes passen daar allemaal bij! Echte verwennerij voor de kinderen, je geliefde of gewoon voor jezelf, omdat het kan. Misschien zoek je nog wel meer lekkere inspiratie en dan kun je ook altijd nog eens kijken bij de 30 heerlijke en liefdevolle cadeautjes voor Valentijnsdag en 50 heerlijke feestdagen cadeautjes, allemaal met een eigen thema, maar misschien wel wat jij zoekt. Je kunt je alvast verlekkeren op de lekkerste en leukste cadeautjes of ze gewoon al in huis halen. Het zijn allemaal cadeautjes voor foodies en stuk voor stuk zijn het heerlijke cadeautjes of cadeautjes met een kook of keuken idee. Er moet wel iets bij zijn naar je smaak en het zal genieten worden! Kortom is tijd om jezelf en je geliefden wat extra aandacht te geven? Ik deel 30 favoriete en smakelijke cadeau tips voor foodies met je! Voor groot tot klein, diverse prijscategorieën en met alle smaken. Kijk je mee met Daphne’s Lente Happy Musthaves voor Pasen?

P.s. wil je iets direct in huis halen dan ga je naar de link onder het product.

Daphne’s Lente Happy Musthaves Wk 1 – 30x Heerlijke Pasen cadeautjes - Versieringen, chocolade, servies en ideeën voor Pasen

30 Heerlijke 30 Heerlijke Paas cadeautjes tips voor foodies – Van Paaseitje tot favoriet servies voor Pasen

De cadeautjes zijn van groot en klein, origineel en klassiek en natuurlijk mag een kaartje ook niet ontbreken! Want zo simpel kan het zijn. We zijn het nu éénmaal gewend. Gezellig Pasen vieren. Uitgebreiden ontbijten, brunchen de deur uit, maar meestal niet alleen. Helaas kan het niet met je hele familie of met meerdere vrienden. We zijn beperkt. Een kaartje zal dan soms goed doen.

Geen Pasen zonder chocolade – Van bonbons, kunstcreaties van chocolade tot Paaseitjes

Chocolade mag natuurlijk niet ontbreken tijdens de Paasdagen! Je kunt zelf de keuken induiken en bijvoorbeeld zelf chocoladebrownies bakken met cheesecake en advocaat of een heerlijk toetje maken, zoals Paas tiramisu in een glas, maar hoe dan ook chocolade van bonbons, kunstcreaties tot Paaseitjes moet bij de Pasen! Maar chocolade door de brievenbus, zoals een kaartje kan ook. Ik geef je leuke ideeën voor zowel op afstand als thuis in deze bijzondere tijden.

Paasbonbons

Chocolade cadeautjes voor Pasen - Paas bonbons - Cadeautjes tips van Foodblog Foodinista

Een cadeautje wat door de brievenbus kan. Chocoladebonbons voor Pasen.

Zoiets leuks wat je kunt versturen

Snoepblik met paaseieren - Cadeautjes voor Pasen van Foodinista

Nog zo’n leuk cadeautje wat je kunt versturen. Een persoonlijk blik vol met Paaseitjes. Het leuke is dat je het blik daarna ook nog kunt bewaren als een pennenblik.

Schattige chocolade Paashaasjes

Kleine cadeautjes voor Pasen - Lindt chocolade Paashaasjes - Cadeautjes tips van Foodinista

Kleine cadeautjes zijn ook heel erg leuk! Daarvoor is chocolade ideaal. De chocolade van Lindt is ook nog eens van heerlijke kwaliteit. Zacht en romig en zijn deze Lindt Paashaasjes niet heel erg schattig?

Luxe chocolade Paaseitjes – Wil je hebben!

Chocolade Paaseitjes van Belgische Chocolatier Neushaus in cadeau verpakking - Cadeau tips van Foodinista

Van chocolade eitjes kun je blijven eten, maar echt genieten en een mooi cadeau geven? Denk dan aan de chocolade eitjes van Neuhaus. De Belgische chocolatier die altijd mooie cadeau verpakkingen maakt met luxere chocolade.

Probeer de favoriete Pindakaas Paaseitjes of probeer de nieuwe smaken Zure matten, Hagelslag en Vegan Paaseitjes! Nieuwsgierig naar alle Paaseitjes van de Hema? Test dan een mixed zak.

Chocolade eitjes gift box van Corne Port Royal - Cadeautjes tips van Foodblog Foodinista

Nog een mooie giftbox met mooie chocolade eitjes en deze keer van Corné Port-Royal. Melk, puur, wit en met diverse vullingen. Een feestje! Mooi om cadeau te geven of om als pronkstuk tijdens Pasen op tafel te zetten.

Geen Pasen zonder de Paashaas van chocolade

Chocolade cadeautjes voor Pasen - Reuzen chocolade paashaas - Tips voor Pasen van Foodinista

Geen Pasen zonder Paashaas en dan bedoel ik eigenlijk deze reuzen chocolade Paashaas. Een waar pronkstuk, want deze chocolade Paashaas is maar 65 cm. groot. Geweldig toch?

De lekkerste Paasrepen van Tony voor jou

Chocolade cadeautjes voor Pasen - Tony's Chocolonely Paasreep Citroen Merengue

Gewoon een hele bijzondere reep chocolade cadeau voor Pasen voor jou van Tony! De reep kan ook nog eens door de brievenbus of gewoon als cadeautjes voor je zelf. Kies bijvoorbeeld voor de Melk, merengue, citroen of voor de melk, nootjes en spijs. Waar kies jij voor? Zo is er natuurlijk nog veel meer lekkers van de verantwoorde en idealistische Tony.

Paascadeautjes tips van Foodinista - Tony's Chocolonely Paasreep Melk Spijs Nootjes

Kleine chocolade cadeautjes

Chocoladereep met advocaat - Kleine cadeautjes voor Pasen - Tips van Foodinista

Chocolade en advocaat; de smaken van Pasen en deze samen in één chocoladereep. Een klein en leuk cadeautje voor de Paasdagen, maar natuurlijk ook leuk om mee te koken! Zoals bijvoorbeeld voor deze toetjes voor Pasen of voor de broodpudding met Paaschocolade.

Iets anders lekkers voor Pasen dan Chocolade?

Ze bestaan natuurlijk. Mensen die niet van Chocolade houden. Of je wilt gewoon variëren. Dan zijn er ook nog andere leuke en lekkere cadeautjes tips en hebbedingen.

Jules de Strooper koekjes in speciaal Paasblik - Cadeautjes tips voor Pasen van Foodblog Foodinista

Koekjes van Jules de Strooper vervelen ook nooit. Deze komen in speciale edities en dus zijn er ook in koekjes in een speciaal Paasblik. Een collectors item. Meer een doe het zelver? Dan kun je de Paaskoekjes natuurlijk ook zelf bakken.

Thee is altijd een goed idee!

Bellini thee - Lente thee van Kusmi thee - Frisse lente tips van Foodblog Foodinista

Thee is altijd een goed idee! Maar sommige thee is het helemaal. Perzikthee voor de lente. Dan bedoel ik eigenlijk Peach Bellini thee. Een lente brunch thee van Kusmi Thee in een mooi cadeau blik of gewoon voor de heb.

Alles voor de echte pindakaasliefhebber

Testpakket met 10 smaken echte pindakaas - Cadeautje voor pindakaasliefhebber - Tips van Foodinista

Liever pindakaas dan chocolade of gewoon allebei, want dat zou ook wel eens kunnen bij dit pakket. Het is eigenlijk gewoon een feit dat pindakaas nooit bij een ontbijt of brunch mag ontbreken vooral niet wanneer er kinderen mee eten, maar met deze 10 smaken, het proefpakket van De Pindakaaswinkel heb je wel echt ‘pindagoud’ in handen.

Een tuttig advocaatje hoort erbij – Of gewoon een geweldig Nederlands drankje?

Klassieke Nederlandse advocaat voor Pasen - Leuke cadeautjes en foodie tips voor Pasen van Foodblog Foodinista

Een Advocaatje hoort erbij! Het is Pasen. Truttig? Niet wanneer je voor de juiste advocaat kiest. Advocaat hoort er bij. Kies bijvoorbeeld voor de Advocaat van By The Dutch Advocaat. Gemaakt met scharreleieren, suiker, cognac en vanille. Even terug naar vroeger. Maar natuurlijk kun je er ook nieuwe recepten mee maken, zoals deze brownies met cheesecake en advocaat of een tiramisu toetje in een glas.

Een vrolijke Paastafel met lente servies

Wanneer het lente is dan mag alles in huis, maar ook op de eettafel vrolijker en fleuriger. Het Paasontbijt en de Paasbrunch zijn het perfecte moment om uit te pakken en te stralen. Een mooi servies mag er dan ook bij. Het Spring Awakening Servies van Villeroy & Boch is klassiek, maar fleurig en ik ben er verliefd op.

Villeroy Boch Lente Servies Serveerschaal Spring Awakenings

Serveer bijvoorbeeld je lekkerste hapjes, zoals deze Cheesecake brownies met advocaat op het lente serveerbord van het Villeroy Boch lente servies.

Villeroy Boch Lente Servies schaaltjes Spring Awakenings - Lente servies tips van Foodinista

Of je favoriete eiersalade op tafel zetten in mooie bloemenschaaltjes van Villeroy en Boch.

Het zijn de kleine dingen

Paashaas glazen voor de Paastafel - Leuke ideeën voor het Paasontbijt

Het blijven natuurlijk ook altijd de kleine dingen die het doen! Zijn deze Paashaas glazen niet leuk? De glazen zijn er in oranje en groen en met natuurlijk verschillende vrolijke gezichtjes. Een leuk grapje voor op de Paastafel, maar ook een leuk cadeau idee. Vul de glazen bijvoorbeeld met Paaseitjes en pak de glazen in in doorzichtig cadeaupapier.

Paashaas mok - Leuk cadeautje voor de feestdagen - Cadeautjes tips voor de Paasdagen van Foodblog Foodinista

Dit kun je natuurlijk ook doen met deze leuke Paashaas mok! Vul met Paaseitjes en pak de mok in met folie inpakpapier. Een leuk en klein cadeautje voor de Pasen.

Geen lente zonder het vrolijke Blond Amsterdam

Blond Amsterdam Paasmok - Cadeautjes voor Pasen

Vrolijkheid voor de lente op tafel? Deel het met de lentemok van Blond Amsterdam. Natuurlijk speelt Pasen ook een grote rol.

Lente bord van Blond Amsterdam - Lente cadeautjes tips voor Foodiies van Foodblog Foodinista

Natuurlijk is er nog meer dan alleen een Lente mok. Van Blond Amsterdam is er altijd een heel servies, zoals deze lenteborden met al je favorieten.

Blond Amsterdam servies voor Pasen met Pasen serveerschaal voor hapjes - Cadeautjes tips voor Pasen van Foodinista

Of deze Pasen serveerschaal voor al de leuke en lekker hapjes tijdens de Paasdagen.

Heel simpel met papieren Paasbordjes voor kinderen

Paasbordjes voor kinderen - Kuiken bordjes - Tips voor Pasen van Foodinista

Het kan ook allemaal heel simpel, vooral wanneer er kinderen mee eten. Bijvoorbeeld met deze simpele bordjes van kuikentjes voor kinderen.

Kookschort voor kinderen

Lente kookschort voor kinderen - Koken met kinderen - Tips van Foodinista

Samen met de kinderen de keuken in voor Pasen? Maak er dan een gezellig en leuk lang weekend van! Vergeet ook een leuk Paasschort voor kinderen niet.

Eieren op tafel

Eierplankje voor je Paasei - Leuke tips voor Pasen van Foodinista

Een eitje hoort erbij! Maar zet je eieren gekookt, geschilderd of gevuld wel leuk op tafel in deze houten eierhouder.

Eieren zoeken en op tafel?

Samen Paaseieren zoeken? Of de eieren leuk op tafel zetten? Zijn deze rieten mandjes, zoals het mandje konijn.

Rieten mandje konijn - Leuke hebbedingen voor Pasen - Tips van Foodinista

Of mandje kip dan niet erg leuk?

Rieten mandje kip - Leuke hebbedingen voor Pasen - Tips van Foodinista

Bloemen op tafel met lentekleuren

Het is tijd voor tulpen, maar ook vrolijk servies.

Villeroy Boch Lente bloemenvaas - Huis in lentesfeer brengen met tips van Foodinista

De bloemetjes figuurlijk en letterlijk in huis halen? Je doet het met de klassieke bloemen vaas van Villeroy en Boch. Ik wil de vaas hebben, want het is zo leuk om klassiek te matchen met modern.

Nog meer bloemen op tafel

Lente theepot van Pip Studio - Hebbedingen en cadeautjes tips voor de lente van Foodblog Foodinista

Nog meer lente en vrolijkheid op tafel? Dan denk ik ook aan Pip Studio en dan bijvoorbeeld een hele mooie theepot van Pip. Ik hou er wel van en je kunt er natuurlijk van alles mee. Wij hebben zelfs de babykamer van Philou behangen met behang van Pip Studio. Niet zo schattig misschien, maar wel meisjesachtig, fleurig, het gaat langer mee, kleurrijk en daar hebben we nog geen moment spijt van gehad.

Voor meer leuke tips voor Pasen kijk je hier.

Geen shop tips en cadeau tips missen van Foodinista? Volg Foodinista op InstagramTwitterFacebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie