Foodblog Foodinista Jaaroverzicht 2020 – Wat een jaar!

Foodblog Foodinista Jaaroverzicht 2020 – Wat een jaar!

Deel deze post

Happy New Year! Want ik gun het jullie allemaal! Een jaar met meer licht, liefde, knuffels en persoonlijk contact met geliefde. Dit alles natuurlijk in goede gezondheid. Al kennen wij elkaar vooral via de digitale weg iedere dag vind ik het bijzonder dat jullie er zijn! Dit leventje volgen en dat ik jullie mag inspireren of misschien is het gewoon nieuwsgierigheid en tijdverdrijf. Prima! Leuk dat je er bent. Of dit nu op de blog, Facebook, Instagram of Pinterest is. Gezellig! En het is bijzonder dat je voor mij kiest! Want maandelijks zijn we met een stadion vol, en het is iets wat precies nu niet kan, maar digitaal wel, en dat wanneer ik het voor mij zie dan is dat heel wat! Kortom Dankbaar! Voordat we 2021 echt in stappen blikken we nog even één keer terug op het Foodblog Foodinista Jaaroverzicht 2020 – Wat een jaar! Want dat was het. We begonnen vrolijk, feestend en reizend en eindigden thuis met klein gezelschap. Ontdekten wel Nederland en we werden er ook schooljuf en schoolleraar bij. Kijk je mee? Nog even een terugblik in het jaar 2020? En dan gaan we doooor!

Foodblog Foodinista Jaaroverzicht 2020 – Wat een jaar!

Foodblog Foodinista Jaaroverzicht 2020 – Januari

Ik kan alleen maar zeggen dat we in Januari echt nog heel erg vrolijk begonnen! In Februari 2019 vroeg Eric mij ten huwelijk. En in Januari was het zo ver! Nee nog niet het huwelijk, maar het andere grote moment: Mijn trouwjurk! Helaas hangt deze nog steeds in de kast en het is het huwelijk nu uitgesteld naar 9 juli 2021. Maar om heel eerlijk te zijn vermoeden wij eerlijk naar onbekende datum in deze onduidelijke tijd.

Bruidjurk! Kiezen - Foodinista gaat trouwen - Bruiloftmich

Foodblog Foodinista Jaaroverzicht 2020 – Februari

Carnaval 2020 Foodblog Maandoverzicht - Februari 2020 van Foodinista

De tijd voor Carnaval. Februari is bij ons altijd de maand van verjaardagen en carnaval. Ik zou ook nog naar de 9-maandenbeurs gaan. Mij met een peuter weer eens laten informeren over alle ontwikkelingen. Maar na carnaval was ik ook zo ziek dat ik mij afmeldde. Achteraf een wijs besluit. Rond deze tijd waren er nog geen testen. Maar ik heb 3 dagen voor mij uit zitten staren, pijn op de borst, rugpijn, geen trek in eten, hoesten en afbouwend hield dit nog een maand vol. Achteraf weten we wel beter natuurlijk. O.a. Wintersport en carnaval hadden een bom gelegd onder het nu welbekende virus.

Foodblog Foodinista Jaaroverzicht 2020 – Maart

Maart begon echt geweldig! Met mijn eerste en laatste reis van 2020 naar het buitenland. Skiën in Frankrijk bij Club Med Alpe d’Huez. Ik ga steeds beter leren skiën wat ik geweldig vind, maar daarnaast wast het ook een geweldige trip voor ontspanning, Franse cuisine en sta ik te trappelen om deze reis nog een keer te maken! Jij? Ook zo’n zin?

P.s. Denk jij dat we in 2021 weer meer gaan reizen? Of dat we meer geduld moeten hebben?

Foodblog Foodinista Jaaroverzicht 2020 – April

Koningsdag met Oranje fietsjes

April was natuurlijk de maand van de ‘Slimme Lockdown’. De maand waarin we er een feestje van maakten. Samen en met elkaar. Buiten spelen, stoepkrijten, respect voor elkaar, op Berenjacht, 1,5m afstand houden deden we gewoon en natuurlijk ook het thuisonderwijs en door blijven werken. Het laatste was wel een ander verhaal. Het had ook effect! Nou ja mijn mening is duidelijk. Het was ook (W)oningsdag. Leuk met ruimte niet op je 3 hoog achter natuurlijk. Voor de kindjes organiseerde ik een kleine tuindag.

Foodblog Foodinista Jaaroverzicht 2020 – Mei

Na operatie neustussenschotje

Hey! Hallo! In mei ben ik geopereerd aan mijn tussenschotje. Voel je niks van, zo voorbij, maar je knapt er wel van op. Nou dat is dus niet waar he. Poeh he. Flinke ingreep, maar wel de moeite waard en goed van opgeknapt! Het was echt nodig. Vee poliepen verwijderd en het neusschotje staat ‘rechter’. Ik zou niet zeggen recht, maar ik doe het niet nog een keer.

P.s. Er waren natuurlijk nog meer leuke dingen in Mei, maar dit was wel het echte nieuws. Ook de minder mooie kanten.

Foodblog Foodinista Jaaroverzicht 2020 – Juni

Mijn allesjes op de duoschommel bij geniet restaurant De Houtzaagwerf in Zeeland

Herinner je je Juni 2020 nog? Het was de maand van de Corona bevrijding. De terrassen en restaurants gingen weer open. Het was weer leuk om een weekendje weg te gaan. Wij gingen zelf mijn verjaardag vieren in Zeeland en weekendje weg, maar ook bezochten we weer speeltuinen en het was ook nog eens prachtig weer. Gemist? Van het Dagboek Juni gaat de zon stralen.

Foodblog Foodinista Jaaroverzicht 2020 – Juli

Mooie plaatjes schieten in Haarlem met kinderen - Ontdek ook Haarlem Noord - Tips van Foodinista

Zomervakantie! In Juli begon bij ons de zomervakantie. Friesland, scoutingkamp en een weekendje Haarlem. Genieten met het gezin en familie. Leuke dingen en Nederland ontdekken. Eigenlijk deden we het toch best goed in deze roerige tijd en hebben we vooral met elkaar genoten.

Foodblog Foodinista Jaaroverzicht 2020 – Augustus

Augustus had een bijzondere maand moeten worden met onze bruiloft. Maar helaas. Deze ging niet door. Natuurlijk was dit zo voor 1000-en echtparen en dit gaan er nog veel meer worden. Wij besloten wel een tuinfeestje tegen en dan ook de verjaardagen van de kinderen te vieren. Gelukkig maar, want ook dit werd in September weer lastig. 2 en 6 jaar, toch iedereen even zien. Op onze huwelijksdag werden we verwend, Eric en ik waren tien jaar samen en wij gingen naar Maastricht in Augustus en met de kinderen vierden we vakantie in Nederland. Augustus werd een mooie maand barstend van de herinneringen!

P.s. De Verjaardagen van de kinderen hebben we zelf ook nog uitgebreid gevierd! In het dagboek van Juni lees je alles over de tweede verjaardag van Philou en in het September dagboek over de zesde verjaardag van Florian.

Foodblog Foodinista Jaaroverzicht 2020 – September

Dagje Spoortwegmuseum Utrecht - Leuke dingen doen met Kinderen - Tips van Foodinista

De scholen begonnen weer! Maar in September was het soms nog zomer. Tijdens de mooie dagen gingen we op stap. Ook naar het Spoorwegmuseum in Utrecht. Florian werd 6 jaar, trakteren op school, kinderfeestje en nog meer leuks. Het was nog een maand in een soort vrijheid.

Foodblog Foodinista Jaaroverzicht 2020 – Oktober

Eerste hockeywedstrijd Florian

Ja! Oktober! Herfstvakantie! Oké die viel dus in het water. Wisten we ook wel. Al in Januari hadden wij een relax vakantie in Turkije geboekt. Na ons huwelijk genieten met de kinderen. Het hele doel was er al af, maar mocht het door gaan of iets anders dan waren we er toch wel een beetje aan toe. Italië, nee Oostenrijk, nee Franrijk en toen gingen alle grenzen dicht. Het werd Costa de bank met veel films en borrelplankjes best een relaxte week, maar geen maanddagboek in Oktober meer waard. We gingen weer een soort lock-down in en de sfeer van het voorjaar ging er ook wel af. Het hoogtepunt? Florian had zijn eerst hockey wedstrijd! Super trots! Kijken zat er helaas niet in met ons nette gedrag.

Foodblog Foodinista Jaaroverzicht 2020 – November

Ja de feestdagen komen er aan! Wij gingen de Loons en Drunense Duinen in om kerstfoto’s te maken met de kinderen. Sowieso een goed tijdverdrijf en even ontspannen. Naar buiten en de bossen in. Spelen en genieten. Bij de lokale restaurants een warme chocolademelk halen of in de openlucht een drankje en bittergarnituurtje. Kleine genietmomentjes na een wandeling. Zo brengen we naast thuis zijn de dagen door. Natuurlijk hebben we uitgebreid Sinterklaas gevierd. Anders dan anders, maar heel erg vond ik het eigenlijk niet. Niet van het ene feestje naar het anders. Het viel ons op dat alles zo al chaotisch genoeg was. Diverse keren met opa’s en oma’s, sportclubjes waar het Pietenfeest doorging, schoen zetten thuis, Sinterklaas op school en alles op tv. Goed zo!

Foodblog Foodinista Jaaroverzicht 2020 – December

Schoolontbijt thuis

Genieten in December! Eigenlijk laat deze foto alles wel een beetje zien. Het is December en we zijn thuis. Geen kerstonbijt op school, maar we doen alles thuis. De schoolvakantie begon vroeg. Met een kerstonbijt thuis. Knus met vier en improviseren. Werk werd er doorheen ‘geramd’. En daarna was het vakantie! Kerst vieren met familie en volgens de regeltjes vrienden bezocht.

Meer volgen en altijd mee blijven kijken? Volg mij dan ook op Instagram en/of Facebook daar deel ik in mijn story’s met grote regelmaat leuke, lieve, gezellige snapshots van dagelijkse momenten.

Tot volgend jaar, waarvan ik nu weet dat het al een Rocky Road gaat worden!

Liefs,

Daphne

Geen bericht missen van Foodinista? Volg Foodinista op InstagramTwitterFacebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie