Frisse garnalencocktail met appel en walnoten gezonde kerstrecepten van Foodblog Foodinista

5x gezonde kerstrecepten voor ‘de slanke lijn’

Deel deze post

Het eten tijdens de feestdagen is gewoon heel belangrijk daar kunnen we niet meer echt om heen. Veel gerechten zijn alleen niet zo heel goed voor de slanke lijn en ook niet altijd even gezond. Wil je een gezonde en slanke leefstijl tijdens en na de feestdagen vol blijven houden dan deel ik in dit foodblog vijf gezonde kerstrecepten met je die heerlijk zijn en vol variatie voor het kerstontbijt, kerstbrunch, lunch of kerstdiner. Ook voor tijdens een gezellige oudejaarsavond kun je met deze recepten heerlijk de keuken in en gezond blijven genieten.

5x Gezonde kerstrecepten voor een gezonde leefstijl

Italiaanse eimufins

Italiaanse eimuffins ontbijtrecepten foodblog Foodinista

Het kerstonbijt of de kerstbrunch goed beginnen met een gezondere muffinvariant? Maak dan deze goed gevulde Italiaanse eimuffins vol groente. Heerlijk uit de oven, vetarmer dan gebakken eieren met spek, en je geniet er zeker even veel van!

Gevulde tomaten met ei en currykruiden

Gevulde tomaten met ei en kruiden recept van foodblog Foodinista

Variatie op een gevulde tomaat en op een Indiaanse curry. Met dit tomaat en eirecept maak je een gezond ontbijtrecept of maak deze gevulde tomaten voor de brunch of de lunch met een heerlijke frisse salade.

Gevulde avocado met ei en zalm

Avocado recept Avocado gevuld met eiersalade met zalm receptblog Foodinista

Van gevulde tomaten naar gevulde avocado’s. De avocado blijft gewoon heerlijk en is een waar vitaminebommetje met gezonde vetten. Deze gevulde avocado met ei en zalm is een mooi recept voor de kerstbrunch, lunch of als voorgerecht bij het diner.

Gerookte kipsalade 

Gerookte kip salade met appel en komkommer recept Foodblog Foodinista

Een goede salade mag niet ontbreken bij de kerstborrel. Maak een slanke en gezondere variant voor op een toastje of brood en maak zelf deze gerookte kipsalade binnen vijf minuten.

Frisse garnalencocktail met appel en walnoten

garnalencocktail recept met een Griekse twist foodblog Foodinista

Een garnalencocktail is en blijft een favoriet tijdens de feestdagen. Eigenlijk ook wel logisch. Maak alleen eens een andere variant met frisse appeltjes en walnoten en voor de verdere frisse twist lees het recept.

Meer recepten ontvangen van Foodinista: Like Foodblog Foodinista of volg Foodinista op InstagramTwitter en Pinterest.

Geen reactie's

Geef een reactie