Wat eten we deze week? – Winter Weekmenu Week 7 2023 Foodinista

Wat eten we deze week? – Winter Weekmenu Week 7 2023 Foodinista

Deel deze post

Iedere maandag een nieuw weekmenu met recepten ideeën en een makkelijk overzicht voor dagelijkse eet inspiratie. Ook deze week staat er weer een nieuw weekmenu voor je klaar met dagelijkse recepten en een week vol gevarieerd eten. Deze week een weekmenu met een extra randje. Een weekmenu met Valentijnsdag en Carnaval inspiratie. Kijk mee in het winter weekmenu week 7 2023 op Foodblog Foodinista. Wat dacht je bijvoorbeeld van een saffraan risotto met coquilles en garnalen, warme chocolademelk met Schrobbeler en bospaddenstoelensoep met ravioli en pancetta.

Meer inspiratie voor weekmenu’s? Start dan bij de weekmenu inspiratie van 2021 en de weekmenu’s van 2022 met ‘bordenvol inspiratie’. Bekijk hier het weekmenu week 6 van 2023.

Volg je Foodinista ook al op InstagramTwitterFacebook en Pinterest en ontvang altijd de nieuwste berichten. Of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Wat eten we deze week? – Weekmenu Week 7 2023

Maandag – Stamppot zuurkool met chorizo en paprika

Begin de week met een makkelijke en winterse stamppot met chorizo en paprika.

Hier bekijk je het zuurkool stamppot recept

Dinsdag – Saffraan risotto met coquilles en garnalen

Saffraanrisotto recept met coquilles en Hollandse garnaaltjes - Foodblog Foodinista

Pak uit op Valentijnsdag meteen luxe verwen maaltijd, zoals saffraan risotto met coquilles en Hollandse garnalen. Saffraan over? Makkelijk deze gebruikt je vrijdag weer.

Het Valentijnsdag recept ga je hier vinden

Bekijk hier nog leuke inspiratie voor meer leuke Valentijnsdag recepten en kleine cadeautjes

Woensdag – Bospaddenstoelensoep met ravioli met pancetta

Bospaddenstoelensoep recept met truffel ravioli en pancetta - Foodblog Foodinista

Even bijkomen met een lekker warm bord soep? Maak zelf bospaddenstoelensoep met pancetta en maak er een maaltijdsoep van met luxe ravioli en extra luxe met een beetje truffel olie.

Bekijk hier het recept Italiaanse bospaddenstoelensoep

Donderdag – Roerbaknoedels in sojasaus met garnalen, prei en munt

De lente komt er langzaam dus frisse maaltijden mogen echt wel weer. Zoals deze roerbaknoedels in sojasaus met garnalen, prei, champignons en munt. Munt over? Makkelijk, deze gebruik je vrijdag weer.

Bekijk hier het roerbaknoedels recept

Vrijdag – Kip tandoori pannetje met rijst en kippenpoten

Weekend! Uitpakken en uitgebreid koken of juist makkelijk koken? Met dit recept doe je beiden. Geuren en kleuren op je bord, maar wel met een one-pot-wonder uit de oven. Dit pannetje kip tandoori wat heel simpel op tafel komt. Ondertussen maak je de mango en komkomer met munt in yoghurt saus.

Kip tandoori one-pot-wonder bekijk het recept hier

Zaterdag – Frikandelbroodjes bakken

Bladerdeegbroodjes met frikadel zelf maken - Frikadelbroodjes recept van Foodinista

Het is carnaval! Daar mag wel een lekker broodje bij. Een echte frikandel, maar wel een hele speciale.

Frikandelbroodjes maken, kijk hier

Fun en Feest Carnavalskleding

Zondag – Warme chocolademelk met Schrobbeler

Zelf warme chocolademelk met Schrobbelèr maken - Recept van Foodblog Foodinista

Sluit de week af met een warme chocolademelk met Schorbbeler in het kader van carnaval.

Zo maak je warme chocolademelk met Schrobbeler

Tot volgende week met een nieuw weekmenu!

Meer recepten ontvangen van Foodinista? Volg Foodinista op TwitterFacebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie