13 feb Wat eten we deze week? – Winter Weekmenu Week 7 2023 Foodinista
Iedere maandag een nieuw weekmenu met recepten ideeën en een makkelijk overzicht voor dagelijkse eet inspiratie. Ook deze week staat er weer een nieuw weekmenu voor je klaar met dagelijkse recepten en een week vol gevarieerd eten. Deze week een weekmenu met een extra randje. Een weekmenu met Valentijnsdag en Carnaval inspiratie. Kijk mee in het winter weekmenu week 7 2023 op Foodblog Foodinista. Wat dacht je bijvoorbeeld van een saffraan risotto met coquilles en garnalen, warme chocolademelk met Schrobbeler en bospaddenstoelensoep met ravioli en pancetta.
Meer inspiratie voor weekmenu’s? Start dan bij de weekmenu inspiratie van 2021 en de weekmenu’s van 2022 met ‘bordenvol inspiratie’. Bekijk hier het weekmenu week 6 van 2023.
Volg je Foodinista ook al op Instagram, Twitter, Facebook en Pinterest en ontvang altijd de nieuwste berichten. Of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.
Wat eten we deze week? – Weekmenu Week 7 2023
Maandag – Stamppot zuurkool met chorizo en paprika
Begin de week met een makkelijke en winterse stamppot met chorizo en paprika.
Hier bekijk je het zuurkool stamppot recept
Dinsdag – Saffraan risotto met coquilles en garnalen
Pak uit op Valentijnsdag meteen luxe verwen maaltijd, zoals saffraan risotto met coquilles en Hollandse garnalen. Saffraan over? Makkelijk deze gebruikt je vrijdag weer.
Het Valentijnsdag recept ga je hier vinden
Bekijk hier nog leuke inspiratie voor meer leuke Valentijnsdag recepten en kleine cadeautjes
Woensdag – Bospaddenstoelensoep met ravioli met pancetta
Even bijkomen met een lekker warm bord soep? Maak zelf bospaddenstoelensoep met pancetta en maak er een maaltijdsoep van met luxe ravioli en extra luxe met een beetje truffel olie.
Bekijk hier het recept Italiaanse bospaddenstoelensoep
Donderdag – Roerbaknoedels in sojasaus met garnalen, prei en munt
De lente komt er langzaam dus frisse maaltijden mogen echt wel weer. Zoals deze roerbaknoedels in sojasaus met garnalen, prei, champignons en munt. Munt over? Makkelijk, deze gebruik je vrijdag weer.
Bekijk hier het roerbaknoedels recept
Vrijdag – Kip tandoori pannetje met rijst en kippenpoten
Weekend! Uitpakken en uitgebreid koken of juist makkelijk koken? Met dit recept doe je beiden. Geuren en kleuren op je bord, maar wel met een one-pot-wonder uit de oven. Dit pannetje kip tandoori wat heel simpel op tafel komt. Ondertussen maak je de mango en komkomer met munt in yoghurt saus.
Kip tandoori one-pot-wonder bekijk het recept hier
Zaterdag – Frikandelbroodjes bakken
Het is carnaval! Daar mag wel een lekker broodje bij. Een echte frikandel, maar wel een hele speciale.
Frikandelbroodjes maken, kijk hier
Zondag – Warme chocolademelk met Schrobbeler
Sluit de week af met een warme chocolademelk met Schorbbeler in het kader van carnaval.
Zo maak je warme chocolademelk met Schrobbeler
Tot volgende week met een nieuw weekmenu!
Meer recepten ontvangen van Foodinista? Volg Foodinista op Twitter, Facebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.
Geen reactie's