Wat eten we deze week? – Herfst Weekmenu Week 13 2023 Foodinista

Wat eten we deze week? – Herfst Weekmenu Week 13 2023 Foodinista

Deel deze post

Tijd voor een nieuw weekmenu met herfst, winter en feestdagen recepten, want we naderen het einde van het jaar en de December maand is begonnen met gezelligheid en het is koud! Recepten waarbij er voldoende variatie is voor de hele familie. Met in dit weekmenu recepten die al richting de kerstdagen gaan. De kerstboom staat waarschijnlijk in huis en dan mag er ook voorgeproefd worden met gezelligheid. Al staat de kerstboom bij ons niet, want wij gaan verhuizen. Dit is echt een grote uitzondering, want ik vind de kerstversieringen zo gezellig! Wanneer je een recept kiest voor de kerstdagen dan is mijn advies altijd om te proefkoken en dit is natuurlijk geen straf. Verder ga je ook weer vinden in dit weekmenu ovenschotelrecepten, salades, borrelrecepten, verwarmende soeprecepten en meer, alles komt voorbij in dit nieuwe feestdagen herfst weekmenu. Voor nu: kijk mee in het herfst weekmenu week 13 2023 op Foodblog Foodinista. Wat dacht je bijvoorbeeld van Laksa noedels met coquilles en garnalen, rode kool stamppot met geitenkaas en wild ragu met tagliatelle?

Meer inspiratie voor weekmenu’s? Start dan bij de weekmenu inspiratie van 2021 en de weekmenu’s van 2022 met ‘bordenvol inspiratie’. Bekijk hier het herfst weekmenu week 12 2023.

Volg je Foodinista ook al op InstagramTwitterFacebook en Pinterest en ontvang altijd de nieuwste berichten. Of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Wat eten we deze week? – Herfst Weekmenu Week 13 2023

Maandag – Rode kool geitenkaas stamppot ovenschotel

Rode kool stamppot ovenschotel met geitenkaas en appel - Foodblog Foodinista

Koude dagen en tijd voor stamppot? Maak rode kool stamppot met geitenkaas. Schuif de stamppot nog even de oven in met de geitenkaas met honing en aan tafel!

Recept rode kool stamppot met geitenkaas en honing

Dinsdag – Pasta ovenschotel met gehaktballen en mozzarella

Pasta ovenschotel met gehaktballen en mozzarella - Pasta recepten - Foodblog Foodinista

Ovenschotels zijn altijd geweldig en makkelijk, want je kunt ze voor werkdagen ook voorbereiden. Een voorbeeld is de pasta ovenschotel met gehaktballen en mozzarella. Perfect voor de dinsdag.

Pasta ovenschotel met gehaktballen en mozzarella

Woensdag – Saucijzenbroodjes bakken

Zelf saucijzenbroodjes maken Foodblog Foodinista

Op woensdagmiddag de keuken in en een lunchsnack maken of een broodje voor bij een kopje soep voor het avondeten, zoals courgettesoep of tomatensoep? Maak saucijzenbroodjes zelf.

Donderdag – Singapore Laksa met coquilles en garnalen

Prima Taste Singapore laksa met coquilles en garnalen - Foodblog Foodinista

Snel een hele lekkere maaltijd op donderdag? Maak dan deze Singapore Laksa met de Singapore Laksa van Prima Taste. Maak er een feestje van met coquilles, garnalen een eitje en groente. Simpel om te maken, maar wat een feest! Ook voor de feestdagen kun je zo simpel een mooie Aziatische maaltijd op tafel zetten.

Recept Singapore Laksa met coquilles en garnalen

Vrijdag – Kaasplankjes met kerstbrood en stoofpeertjes

Kaasplankje met stoofpeertjes en kerstbrood

Weekend! Glaasje wijn en een hapje. Kies voor een kaasplankje of kaasbordje met feestdagen sfeer met kerstbrood en een stoofpeertje erbij.

Recept kaasplankje met stoofpeertjes en kerstbrood

P.s. sla dit kaasplankje idee ook alvast op voor de feestdagen en bekijk hier nog 50 Feestdagen tips.

Zaterdag – Wild ragu recept met eend en tagliatelle

Wild ragu recept met eendenborst en tagliatelle in rode wijn - Foodblog Foodinista

Perfect voor een weekend dag en alvast een idee voor een Italiaans kerstdiner. Wild ragu met eendenborst laten sudderen in Italiaanse rode wijn, bekijk ook zeker rond de feestdagen de wijn aanbiedingen. Laat de geuren maar door je huis gaan op een koude dag en in de avond een vorkje draaien met de tagliatelle.

Zondag – Kerst Rocky Road

Kerst rocky road met Ferrero Rocher topping - Foodblog Foodinista recepten

Zoete zondag! Ferrero Rocher is een kerst cadeautje en verwennerij op zich. Nog leuker zijn dan deze minitaartjes en rocky road met Ferrero Rocher. Duik de keuken in op zondag en maak deze taartjes met Ferrero Rocher topping.

Recept Ferrero Rocher Rocky Road

Tot volgende week voor een nieuw herfst weekmenu!

Meer recepten ontvangen van Foodinista? Volg Foodinista op TwitterFacebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie