Prima Taste Singapore laksa met coquilles en garnalen - Foodblog Foodinista

Prima Taste Singapore laksa met coquilles en garnalen

Deel deze post

Koken is eigenlijk helemaal niet zo moeilijk. Vooral niet wanneer je hulp krijgt van Prima Taste bij het koken. Zoals bij het maken van deze originele Singapore Laksa. Eigenlijk staat de Singapore Laksa binnen 10 minuten op tafel. Met een Laksa kruidenmix en de instant noodles en dan kun je het Singapore Laksa recept zelf op smaak brengen met je eigen favoriete ingrediënten, zoals kip, zeevruchten, een eitje en groente. De kerstdagen komen eraan en ik dacht aan een ‘iedereen kan koken recept’. Waarmee je met deze Singapore Laksa met coquilles en garnalen echt een mooi recept op tafel zet, maar het is zo simpel! Je hebt weinig voorbereiding nodig, je kunt deze Laksa bereiden in een kleine keuken en de smaken zijn heerlijk. Daarbij gebruik je ook nog eens luxe coquilles. Laten we eerlijk zijn coquilles zijn toch geweldig? Snel weten hoe je de Singapore Laksa maakt? Lees mee!

Prima Taste Singapore laksa met coquilles en garnalen - Foodblog Foodinista

Volg je Foodinista ook al op InstagramFacebook en Pinterest en ontvang altijd de nieuwste berichten. Of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Prima Taste Singapore laksa met coquilles en garnalen - Foodblog Foodinista

Ingrediënten Singapore Laksa met coquilles en garnalen voor 2 personen

  • 1 zakje Prima Taste Singapore Laksa
  • 500 ml water
  • 8 coquilles
  • 250 gram wokgarnalen
  • 100 gram peen julliene
  • 100 gram taugé
  • handje verse koriander
  • 2 eitjes
  • klontje roomboter

Tips voor de bereiding van de Singapore Laksa met coquilles en garnalen

Moeilijkheid 1-5: 1
Tijdsduur: Voorbereiding 1 minuut en bereiding 10 minuten

Klaarzetten in de keuken voor het bereiden van de Laksa met coquilles en garnalen

  • snijplank
  • mes
  • lepel
  • spatel
  • pan
  • steelpan
  • maatbeker
Prima Taste Singapore laksa met coquilles en garnalen - Foodblog Foodinista

Recept Prima Taste Singapore laksa met coquilles en garnalen

Kook als eerste de eieren, zodat deze klaar liggen voor het opdienen van de laksa.

Singapore laksa maken

Breng in een pan 500 ml water aan de kook en meng daarin de laksa mix. Bij de laksa krijg je een zakje laksa kruidenmix en een zakje voor het bereiden van de laksa. Laat dit samen aan de kook komen en bereid ondertussen de coquilles en garnalen.

Coquilles en garnalen grillen

Verhit in de grillpan een klontje roomboter. Was de coquilles en dep de coquilles om en om droog. Grill de garnalen in de grillpan. Grill op het zelfde moment de coquilles om en om 2 minuten. Laat de garnalen en de coquilles in een schaaltje rusten.

Prima Taste Singapore laksa met coquilles en garnalen - Foodblog Foodinista

Laksa met noedels en groente bereiden

De laksa is aan de kook. Zet de verhitting laag. De noedels kunnen in de pan, laat deze in 7 minuten zacht worden samen met de wortel en de taugé. Meng dit alles tussendoor een keer door elkaar. Pel ondertussen de eieren en snijd de koriander fijn.

Singapore Laksa opdienen

Schep de soep in de kommen en daarna de noedels en groente. Het effect is mooier en je kunt de porties beter verdelen. Verdeel de garnalen en coquilles en een eitje bij de laksa. Maak de Singapore Laksa voor een frisse smaak af met de koriander. Eet smakelijk!

Singapore Laksa recept met coquilles en garnalen voor 2 personen - Foodinista

Nog een Aziatische soep maken? Bekijk ook eens het recept voor Indonesische Soto Ayam.

Recepten van Foodblog Foodinista ontvangen? Volg foodblog Foodinista op Facebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie