Daphne’s Zomer Happy Musthaves Wk 1 – Basic inpakken voor op vakantie

Daphne’s Zomer Happy Musthaves Wk 1 – Basic inpakken voor op vakantie

Deel deze post

Daphne’s Zomer Happy Musthaves – Basic inpakken voor op vakantie tips – Praktisch inpakken

In de rubriek Happy musthaves deel ik wekelijks mijn favoriete Happy Musthaves – items, shoptips en hebbedingen – met je. De vakantietijd is begonnen! Iedere keer probeer ik het weer. Mijn tas of koffer praktisch inpakken met basics die ik kan combineren. Voor warme dagen, activiteiten met het gezin, relaxen op de camping of juist netter gekleed voor een chique etentje. Het liefst neem ik mijn hele kledingkast mee, maar daar krijg ik bij thuiskomst spijt van, want het moet ook weer gewassen worden. Basics zijn dan ook heel erg fijn om mee te nemen en vervolgens kun je combineren en waar nodig een makkelijk handwasje draaien. Ik moet toegeven dat ik mij tijdens onze lockdown ook als een campingtoerist heb gedragen alleen zonder het vakantiegevoel. De huispakken, t-shirtjurkjes en leggings waren niet aan te slepen en zijn dus versleten. Tijd voor shoppen! Daarbij kwam ik bijvoorbeeld de biologische kleding bij C&A tegen. Alleen daarmee kan ik mijn koffer al vullen met natuurlijk nog kleding die bij mij al in de kast hangt. Mijn tips ga ik met je delen. Dus het is tijd voor mijn tips voor basic inpakken voor op vakantie.

Happy Musthaves: inpakken voor op vakantie

Regelmatig deel ik namelijk mijn Happy Musthaves met je! Al mijn favoriete items en cadeau tips komen voorbij in de Happy Musthaves blogs. De nieuwe items die je eens moet proberen, maar ook mijn favorieten die al jaren bij mij in de keuken staan of juist van die producten die op mijn wensenlijstje staan die ik toch echt eens met je wil delen. De lijstjes van Daphne’s Happy Musthaves lopen uitéén van de nieuwste kookboeken, naar nieuwste snufjes voor in de keuken, tot nieuwe (keuken) fashion, kook gadgets en persoonlijke verzorging met een food en travel touche. Deze zomer gaan we eindelijk weer op reis! Een weekje naar Boedapest en twee weken naar Frankrijk waar we naar de camping in Zuid Frankrijk gaan. Alles weer even loslaten. Dan kunnen we ook weer even in een makkelijk jurkje rondlopen, t-shirt en korte broek en een aantal dagen in dezelfde kleding, want het is vakantie! Wat pak je in? En moet je vooral niet vergeten?

10x Inpakken voor op vakantie en niet vergeten

Daphne’s Zomer Happy Musthaves Wk 1 – Basic inpakken voor op vakantie

Wat neem je mee op vakantie en waarvoor?

In gedachte heb ik een typische relax vakantie. Naar de camping, een huisje of een hotel. Naar het strand, een city trip maken, boodschappen doen op een lokale markt en uit eten. Dan heb je een aantal basics nodig die je kunt combineren. Deze basics zijn: 2 tot 3 lange t-shirt jurkjes. Makkelijk naar het zwembad, sportief met een fietsbroek eronder bij een langere wandeling en ook makkelijk om aan te trekken naar het zwembad met je bikini of badpak eronder. Een t-shirt jurkje kan ook makkelijk in een korte broek dus multi functioneel en leuk naar het strand. Een klassiek jurkje voor een dagje uit of een restaurant bezoek en voor een frissere dag een jumpsuit. Voor een frissere avond neem je een vest mee. Ontbijten op de camping? Neem een pyjama mee of badjas. Ga je naar de camping? Vergeet dan niet om zelf de handdoeken, badlakens en gastendoekjes mee te nemen.

Geen shop tips en cadeau tips missen van Foodinista? Volg Foodinista op InstagramTwitterFacebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie