Daphne’s Herfst Happy Musthaves – 10x Foodie Kerst ornamenten voor een heerlijke kerstboom - Foodblog Foodinista

Daphne’s Herfst Happy Musthaves – 10x Foodie Kerst ornamenten voor een heerlijke kerstboom

Deel deze post

In de rubriek Happy musthaves deel ik wekelijks mijn favoriete Happy Musthaves – items, shoptips en hebbedingen – met je. De feestdagen gaan beginnen en dan mag ook de inspiratie voor de allerleukste Feestdagen cadeautjes, Kerst verrassingen en natuurlijk Advent Kalenders niet ontbreken, maar vooral hoe ga je de kerstboom versieren? Dus het is tijd voor 10 Foodie kerst ornamenten voor een heerlijke kerstboom! Al mijn favoriete items en cadeau tips komen voorbij in de Happy Musthaves blogs. De nieuwe items die je eens moet proberen, maar ook mijn favorieten die al jaren bij mij in de keuken staan of juist van die producten die op mijn wensenlijstje staan die ik toch echt eens met je moet delen. De lijstjes van Daphne’s Happy Musthaves lopen uitéén van de nieuwste kookboeken, naar nieuwste snufjes voor in de keuken, tot nieuwe (keuken) fashion, kook gadgets en persoonlijke verzorging met een food en travel touche. Maar nu de ene regenbui de andere opvolgt, het vroeger donker is en Sinterklaas in het land is en daarop volgende het snel kerst zal worden is het tijd voor Sinterklaas en Kerst cadeautjes. Echte verwennerij voor de December maand, want zo is de aanloop naar de feestdagen veel leuker! Je kunt je alvast verlekkeren op de lekkerste Sinterklaascadeautjes en kerstcadeautjes of ze gewoon al in huis halen. Niks stress gewoon al beginnen. Het zijn allemaal cadeautjes voor foodies en stuk voor stuk zijn het heerlijke cadeautjes met een Sinterklaassfeer. Er moet iets bij zijn naar smaak en het zal genieten worden! Kortom het is tijd om jezelf en je geliefden wat extra aandacht te geven? Ik deel 10 favoriete en smakelijke cadeau tips voor foodies met je in Sinterklaas stijl! Voor groot tot klein, diverse prijscategorieën en met alle smaken. Kijk je mee met Daphne’s Herfst Happy Musthaves – 15 Foodie kerst ornamenten voor een heerlijke kerstboom.

P.s. wil je iets direct in huis halen dan ga je naar de link onder het product.

Inspiratie voor Kerst Hebbedingen voor foodies

Herkenbaar? Wanneer je vraagt: Wat zou je graag cadeau krijgen tijdens de feestdagen is het antwoord meestal; Geen idee! Ik ben tevreden, maar doe maar iets leuks. Terwijl iedereen toch wel wensen heeft? Het is natuurlijk ook leuk om dat gelukkige zelf te verrassen? Ook dit kan een uitdaging zijn. Is de gelukkige een echte foodie dan ga ik het in ieder geval makkelijker maken. Een mooie kerstboom past er ook altijd bij! Zo koop ik zelf ieder jaar voor iedereen in het gezin een persoonlijk kerst ornament als kerstcadeautje. Deze kerstboom ornamenten zijn ook leuke kerstcadeautjes. Daarvoor ga ik je speciaal voor de foodies inspireren! Kerstornamenten met een laag budget, iets duurder en voor iedere foodie een favoriet! Voor een beetje leuke inspiratie voor de kinderen, maar ook voor opa en oma of voor schoencadeautjes en dobbelcadeautjes zijn deze kerstboom ornamenten heel erg leuk. Laat je inspireren en misschien weet je niet alleen wat je gaat geven, maar ga je ook voor jezelf een leuk en lekker foodie cadeautje vinden.

Daphne’s Herfst Happy Musthaves – 10x Foodie Kerst ornamenten voor een heerlijke kerstboom - Foodblog Foodinista

10 Favoriete Kerstboom ornamenten voor foodies

Croissantje in de kerstboom

Croissant in de kerstboom - Kerstboom ornamenten tips voor foodies van Foodinista

Een klassiek croissantje in de kerstboom hangen? Het kan! Wie houd er niet van een een echt goed en mooi croissantje? Dit croissantje is prachtig goud met glitters en de strik geeft een extra Frans gevoel. Nog een ander croissantje en meer budget is ook mogelijk. Bekijk dan dit croissant kerstboom ornament eens.

Voor de chocoladeliefhebbers

Chocolade truffeltaart kerstboom ornament - Kerst tips van Foodinista

Een exclusieve samenwerking tussen Vondels en de Bijenkorf, maar wat voor één! Het gaat om de Chocolade Truffeltaart! Dit icoon is er nu voor in de kerstboom. Het kerstboom ornament voor de chocolade truffel boltaart van de Bijenkorf.

Kerstboom ornament eclair - Kerst tips voor foodie van Foodinista

Of juist genieten van een echte eclair! Ook deze is gegoten in een echt glazen kerstboom ornament.

Voor papa’s en mama’s

Kerstboom ornament beschuit met muisjes - Kerst tips van foodinista

Voor de papa’s en mama’s to be is dit het absolute hebbeding kerstcadeautje! Een kerstboom ornament beschuit met muisjes. In roze! Of…

Kerstboom ornament beschuit met muisjes - Kerst tips van foodinista

Of beschuit met blauwe muisjes of kerstboom ornament.

Lekker Nederlands – De Tompouce

Tompouce Kerstboom ornament - Kerst tips van Foodinista

Nog zoiets Nederlands als beschuit met muisjes: Een echte Nederlandse Tompouche. Mag het Kerstboom Tompouce ornament in de kerstboom?

Meer bakken: Macaron kerstboom ornament

Ook zo dol op Macarons? Dan mag deze Macaron niet missen in de kerstboom.

macaron kerstboom ornament - Foodblog Foodinista Kerst tips

Zelf vind ik de pistache macarons echt het allerlekkerst! Het liefst gezouten pistache! Echt geweldig. Er is dus ook een groen macaron kerst ornament.

macaron kerstboom ornament - Foodblog Foodinista Kerst tips

Maar een paarse macaron hangt misschien veel beter bij jou in de kerstboom?

Klassiek thee drinken

Kerstboom ornament Theepot - Kerstcadeautjes tips Foodblog Foodinista

Bij al het lekkers wordt natuurlijk gedronken! Thee wellicht? Geef je een cadeautje aan een echte theedrinker of ben je er zelf één? Dan is het kerst ornament theepot een echte mooi kerstboom ornament.

Heb je ook de kerstboom ornamenten voor foodies van vorig jaar al gezien? Wellicht ga je daar nog leuke inspiratie en tips vinden!

Champagne in de kerstboom

Champagne Kerstboom ornamenten - Kleine kerst cadeautjes tips - Foodinista

Bij de feestdagen moet natuurlijk Champagne! Daarvoor wil je een Champagne kerstboom ornamenten. Is deze niet prachtig! Vergeet ook de combinatie niet voor het champagne ontbijt met champagne en het prachtige croissantje.

Top het af met Champagne: Champagne piek in de kerstboom

Champagne kerstboom piek - Kerst tips voor foodies van Foodinista

Meer Champagne in de kerstboom? Dit kan natuurlijk! Wat dacht je van deze piek voor de kerstboom met champagne.

Liever in de keuken: Keukengerei Kerstboom ornamenten

Keukengerei kerstboom ornamenten - Kleine cadeautjes tips van Foodinista

Liever in de keuken dan zijn deze kerstboom ornamenten voor een kleine prijsje met keukengerei een heel leuk klein cadeautje of hebbedingetje voor in de kerstboom.

Meer leuke shop en cadeau tips voor de feestdagen van Foodinista? Kijk dan hier verder.

Geen feestdagen tips missen van Foodinista? Volg Foodinista op InstagramTwitterFacebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie