Daphne’s Happy Musthaves – 5x Scheurkalender voor foodies tips - Perfecte feestdagen cadeautjes - Foodinista

Daphne’s Happy Musthaves – 5x Scheurkalender voor foodies tips – Perfecte feestdagen cadeautjes

Deel deze post

In de rubriek Happy musthaves deel ik wekelijks mijn favoriete Happy Musthaves – items, shoptips en hebbedingen – met je. Sinterklaas is weer in het land en misschien zoek jij wel juist naar Kerst cadeautjes en dan mag ook de inspiratie voor de allerleukste Sinterklaas en Kerst cadeautjes -van speelgoed tips en natuurlijk Advent Kalenders niet ontbreken, maar ook voor het nieuwe jaar scheurkalenders vol met foodies niet ontbreken! Scheurkalenders met recepten of juist iedere dag een tip voor de bierdrinker of tips voor je in eigen moestuin voor iedere foodie is er wel een scheurkalender. Dus het is tijd voor 5x Scheurkalender voor foodie tips met perfecte feestdagen cadeautjes ideeën.

Al mijn favoriete items en cadeau tips komen voorbij in de Happy Musthaves blogs. De nieuwe items die je eens moet proberen, maar ook mijn favorieten die al jaren bij mij in de keuken staan of juist van die producten die op mijn wensenlijstje staan die ik toch echt eens met je moet delen. De lijstjes van Daphne’s Happy Musthaves lopen uitéén van de nieuwste kookboeken, naar nieuwste snufjes voor in de keuken, tot nieuwe (keuken) fashion, kook gadgets en persoonlijke verzorging met een food en travel touche. Maar nu de ene regenbui de andere opvolgt, het vroeger donker is en Sinterklaas in het land is en daarop volgende het snel kerst zal worden is het tijd voor Sinterklaas cadeautjes en kerst cadeautjes. Echte verwennerij voor de December maand, want zo is de aanloop naar de feestdagen veel leuker! Je kunt je alvast verlekkeren op de lekkerste en leukste Sinterklaas cadeautjes en kerst cadeautjes of ze gewoon al in huis halen. Niks stress gewoon al beginnen. Ik deel 5 Scheurkalender tips voor foodies met je waarmee je 2023 heerlijk kunt beginnen. Kijk je mee met Daphne’s Happy Musthaves – Scheurkalender voor foodies tips?

P.s. wil je iets direct in huis halen dan ga je naar de link onder het product.

Herkenbaar? Wanneer je vraagt: Wat zou je graag cadeau krijgen tijdens de feestdagen is het antwoord meestal; Geen idee! Ik ben tevreden, maar doe maar iets leuks. Terwijl iedereen toch wel wensen heeft? Het is natuurlijk ook leuk om dat gelukkige te verrassen? Ook dit kan een uitdaging zijn. Is de gelukkige een echte foodie en mag iedere dag een verrassing zijn? Dan ga ik het in ieder geval makkelijker maken. Ik heb 5 scheurkalender tips voor foodies voor je op en rijtje gezet. Laat je inspireren en misschien weet je niet alleen wat je gaat geven, maar ga je ook voor jezelf een mooie scheurkalender voor het jaar 2023 scoren.

Volg je Foodinista ook al op InstagramTwitterFacebook en Pinterest en ontvang altijd de nieuwste berichten. Of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

5 Scheurkalender tips voor foodies

Dagelijkse kost Scheurkalender van Jeroen Meus

Foodie Scheurkalender tips 2023 - Jeroen Meus recepten scheurkalender - Foodblog Foodinista

Van de bekende Vlaamse tv-chef Jeroen Meus, waar je wellicht de kookboeken wel van kent is er ook een dagelijkse scheurkalender vol met recepten inspiratie. Er is toch niks mis mee om iedere dag alvast in de keuken stemming te komen met weer een heerlijk recept van Jeroen Meus op je scheurkalender?

De Dagelijkse Kost scheurkalender van Jeroen Meus bestel je hier.

Scheur je gezond scheurkalender

Feestdagen cadeautjes tips - Scheur je gezond scheurkalender - Foodblog Foodinista cadeautjes tips

Nee even geen rijke recepten scheurkalender, maar een scheurkalender die perfect past bij goede voornemens en op een leuke manier houd je het natuurlijk ook veel beter vol! Wat dacht je van de Scheur je gezond scheurkalender. Iedere dag een leuke tip, een weet je of een lekker gezond recept of een sport tip om net of iets extra’s te doen waardoor je die goede voornemens makkelijk gaat volhouden.

De Scheur je gezond scheurkalender bestel je hier.

Extra tip: Denk eens aan een Soundwave poster

Printawave Soundbite poster Hallelujah muziek - Originele kerst cadeautjes tips van Foodblog Foodinista

Wil je echt een origineel cadeau geven tijdens de feestdagen of je huis een originele feest decoratie geven? Denk dan eens aan soundwave poster. We kennen allemaal de dansende kerstknuffels en kerstpoppen wel die je favoriete kerstliedje gaan zingen, maar een soundwave poster is moderner en stijlvol. Rond de feestdagen hang je deze ingelijst aan de muur en je favoriete kerstlied is in de soundwave verwerkt. Voorbeelden zijn het commerciele All I want for Christmas van Mariah Carey of het klassieke Hallelujah van Leonard Cohen. Zo zie je dat er voor iedereen wel een favoriet is. De collectie bij printawave.com is natuurlijk niet beperkt tot de kerstcollectie, maar ook je dagelijkse favoriete tune kun je in een soudwave poster cadeau geven of bij jezelf aan de muur hangen.

De eetkalender van Anna

Eetkalender van Anna - Kalender voor kind over eten en eetgedrag bevorderen - Tips van Foodinista en eten bevorderen

Een kalender voor je kind! Ja zeker. Zijn de boeken van Anna ook populair? Dan is deze kalender van Anna het misschien ook wel. En misschien gaat deze kalender papa en mama ook wel helpen. Een jaar lang kan je kindje stickers en opdrachten verdienen bij het leren eten. Dus heb je een moeilijke of ingewikkelde eter thuis en wil je graag dat je kind meer gaat proeven, meer eten of opeten kun je niet verplichten, maar proeven is een prijs waard naar mijn mening en na een aantal keer gaan ze eten ontdekken en waarderen en echt proeven dan is deze kalender een leuk stappenplan en is een sticker plakken niet altijd de moeite waard voor kinderen?

De Anna eet kalender bestel je hier.

De wilde kalender – Eet met het seizoen, lokaal en leer over eten

De Wilde kalender - Kalender over lokaal eten, eten met het seizoen en seizoensproducten - cadeautjes tips van foodblog Foodinista

Eten met het seizoen, lokale producten en nieuwe vergeten groente ontdekken of juiste de perfecte bereidingen? Dan is De Wilde Kalender jouw scheurkalender of het perfecte cadeau voor de foodie die wil meer diepgang in zijn of haar voedingskennis wenst. Een mooi feestdagen cadeau en om het nieuwe jaar 2023 met veel nieuwe eet tips te beginnen.

De Wilde Kalender 2023 bestel je hier.

Scheurkalender Bier

Feestdagen cadeautjes tips - Scheurkalender bier met bier tips en weetjes - Leuke ideeën van Foodblog Foodinista

Een cadeau voor de echte bierliefhebber en dan een keer iets anders dan, tja, bier? Dan is deze bier scheurkalender een welkome afwisseling. Bierweetjes, biervragen en biertips en iedere dag weer iets nieuws in de Bier Scheurkalender.

De Bier scheurkalender bestel je hier.

speelgoed

Geen feestdagen tips missen van Foodinista? Volg Foodinista op InstagramTwitterFacebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie