Daphne’s Happy Musthaves – 10x Kerst chocolade cadeautjes tips voor ieder budget

Daphne’s Happy Musthaves – 10x Kerst chocolade cadeautjes tips voor ieder budget

Deel deze post

In de rubriek Happy musthaves deel ik wekelijks mijn favoriete Happy Musthaves – items, shoptips en hebbedingen – met je. Het is bijna kerst en dan mag ook de inspiratie voor de allerleukste en lekkerste Kerst cadeautjes niet ontbreken. Dus het is tijd voor 10x Kerst chocolade cadeautjes tips voor ieder budget en voor iedere chocolade liefhebber.

Al mijn favoriete items en cadeau tips komen voorbij in de Happy Musthaves blogs. De nieuwe items die je eens moet proberen, maar ook mijn favorieten die al jaren bij mij in de keuken staan of juist van die producten die op mijn wensenlijstje staan die ik toch echt eens met je moet delen. De lijstjes van Daphne’s Happy Musthaves lopen uitéén van de nieuwste kookboeken, naar nieuwste snufjes voor in de keuken, tot nieuwe (keuken) fashion, kook gadgets en persoonlijke verzorging met een food en travel touche. Maar nu de ene regenbui de andere opvolgt, het vroeger donker is en de kerstbomen in de woonkamers staan is het ook echt tijd voor kerst recepten met chocolade en kerst cadeautjes. Daarbij wil je natuurlijk ook inspiratie voor leuke kerstboom oranamenten voor foodies. Gezelligheid en echte verwennerij voor de December maand, want zo is de aanloop naar de feestdagen veel leuker! Je kunt je alvast verlekkeren op de lekkerste en leukste kerst cadeautjes en kerst hebbedingen of ze gewoon al in huis halen. Niks stress gewoon al beginnen. Het zijn allemaal chocolade cadeautjes voor foodies en stuk voor stuk zijn het heerlijke cadeautjes met een Kerst thema. Er moet iets bij zijn naar smaak en het zal genieten worden! Kortom het is tijd om jezelf en je geliefden wat extra aandacht te geven? Ik deel 10 Kerst chocolade tips voor ieder budget met je. Kerst chocolade cadeautjes voor klein tot groot, diverse prijscategorieën en met alle smaken. Kijk je mee met Daphne’s Happy Musthaves – Kerst chocolade cadeautjes tips.

P.s. wil je iets direct in huis halen dan ga je naar de link onder het product.

Inspiratie voor Kerst en Cadeautjes voor foodies

Herkenbaar? Wanneer je vraagt: Heb je nog leuke kerst cadeautjes ideeën? Dan is het antwoord meestal; Geen idee! Ik ben tevreden, maar doe maar iets leuks. Terwijl iedereen toch wel wensen heeft? Het is natuurlijk ook leuk om de gelukkige te verrassen? Ook dit kan een uitdaging zijn. Is de gelukkige een echte foodie of chocaholic dan ga ik het in ieder geval makkelijker maken. Ik heb 10 heerlijke Kerst chocolade cadeau tips voor foodies voor je op en rijtje gezet. Voor een beetje leuke cadeautjes inspiratie voor de kinderen, maar ook voor opa en oma of voor dobbelcadeautjes voor een SinterKerst kun je al rondkijken. Laat je inspireren en misschien weet je niet alleen wat je gaat geven, maar ga je ook voor jezelf een leuk en lekker chocolade Kerst cadeautje vinden, want ook dat mag natuurlijk.

Volg je Foodinista ook al op InstagramTwitterFacebook en Pinterest en ontvang altijd de nieuwste berichten. Of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Alvast één tip! Vergeet ook je kerst cadeautjes niet extra mooi in te pakken!

10 Kerst chocolade cadeautjes tips voor ieder budget

Luxe pattiserie kerstballen en Peperkoekman op caramel chocolade tablet van Coco & Sebas

Luxe chocolade is een traktatie tijdens de kerstdagen. Wil je iets moois bij de koffie delen voor de kinderen of voor jezelf dan is deze pattisier chocolade van Coco & Sebas een traktatie. Een peperkoek in karamel chocolade of de geblazen kerstballen van chocolade in alle drie de kleuren chocolade puur, melk en wit.

De peperkoek in caramel chocolade bestel je hier.
De chocolade kerstballen bestel je hier.

Geef mooie chocolade cadeau? Pak deze dan ook mooi in voor onder de kerstboom.

Zet de hamer erin (al is het wel zonde) Kerstchocolade van Le Comptoir Mathilde

Feestelijke chocolade - Kerstchocolade van Le Comptoir de mathilde - Cadeautjes tips van Foodblog Foodinista

Iedere keer weer een feestje de chocolade van Le Comptoir de Mathilde. Ook deze kerst uitvoering voor het hele gezin. Eerst het plaatje bekijken en dan toch, omdat je de kerst chocolade van Le Comptoir de Mathilde wilt proeven er de hamer inzetten en de chocolade breken.

Hier bestel je de kerst chocolade van Le Comptoir de Mathilde.

Cadeau voor de bonbons liefhebber

Kerst bonbons assortiment cadeau box - Cadeau tips van Foodblog Foodinista voor kerst

Verrassen na het kerstdiner bij de koffie of thee? Of een mooi kerstcadeau opsturen. Een luxe chocolade cadeau meenemen en cadeau geven aan de gastvrouw of gastheer? Dan scoor je wel met deze luxe bonbons box vormgegeven in kerststijl en met kerst bonbons. Bij bestelling kun je wensen doorgeven voor eventuele smaken, maar ook bijvoorbeeld vega(n), lactose vrij etc. Daar wordt allemaal over nagedacht en ik denk ook erg prettig!

De mooie kerst bonbons bestel je hier.

Chocolade in de kerstboom

Kerstboom hanger chocoladereep - Cadeautjes voor chocaholics - Kerst tips van Foodblog Foodinista

Een echte chocaholic heeft natuurlijk ook een chocoladereep in de kerstboom hangen! Deze chocolade reep kerstboomhanger mag natuurlijk niet ontbreken.

De chocoladereep voor in de kerstboom bestel je hier.

Echte chocolade klassiekers voor in de kerstboom

Choclade kerstboomhangers in de kerstboom - Kleine chocoalde kerst cadeautjes voorkinderen - Tips van foodblog Foodinista

Deze chocolade kerstboomhangers kennen we waarschijnlijk allemaal! Echte klassiekers die heel leuk blijven. Bij ons hangen ze ook in de kerstboom. Tijdens de kerstdagen en in de kerstvakantie mogen de kinderen ze fijn uit de kerstboom halen en lekker smullen en smikkelen. Daarbij vind ik de chocolade kersthangers ook heel gezellig staan en heel nostalgisch.

De chocolade kersthangers bestel je hier.

Kerst is Ferrero Rocher

Kerst blijft natuurlijk Ferrero Rocher! Overal ga je de kerst collecties weer terug vinden van Ferrero Rocher, Nutella en Kinder Chocolade. Daar maak je altijd iedereen blij mee. Ik deelde deze collectie al op mijn Instagram, maar ook hier deel ik het hele pakket met je. Daarnaast maakt ik er ook een leuk recept met Ferrero Rocher met je. Wil je zelf een leuk hapje op tafel zetten of iets mee nemen. Dan zijn deze Rocky Roads met Ferrero Rocher een aanrader.

Kerst rocky road met Ferrero Rocher topping - Foodblog Foodinista recepten

Chocolademelk cadeautjes tijdens een koude kerst!

Chocolademelk cadeautjes doen het altijd goed tijdens een koude kerst! Verwennerij en er zijn natuurlijk ook hele leuke gadgets om cadeau te geven.

Magische chocoladebommen

Chocolademelk is heerlijk om op te warmen tijdens koude dagen en een glas of chocolademelk cadeau geven is een beetje ingewikkeld, maar een chocolademelk gadget, zoals deze chocolademelk bommen die magisch openbarsten in je melk zijn hele leuke kleine budget cadeautjes. Deze chocolade cadeautjes zijn ook heel leuk als dobbel cadeautje.

Een magic chocolademelk bom bestel je hier.

Zelf chocolademelk maken blijft natuurlijk heel erg leuk en lekker! Daarvoor deel ik nog een leuk warme chocolademelk recept met je voor de feestdagen en wil je daarmee verrassen of wil je nog een extra klein cadeautje bij je chocolademelk bommen cadeau geven dan zijn deze marshmallow toppers met ijsbeer erg leuk!

De marsmallow toppers met ijsbeer gezichtje kun je hier bestellen.

Een chocolade ontbijt met pindakaas

Pindakaas met chocolade en karamel zee zout kerst editie voor de pindakaas liefhebber - kleine kerst cadeautjes tips

Even iets anders? Altijd lekker ontbijt en een unieke pindakaas voor de pindakaasliefhebber? Dan is deze Kerst editie van De Pindakaaswinkel een musthave of mustgive! De pindakaas met karamel zeezout en pure chocolade speciaal voor kerst.

De Kerst editie van de Pindakaaswinkel bestel je hier.

P.s. geef zo’n extra mooie pindakaas cadeau in een mooi kerst cadeau tasje.

Voor meer kerstdagen tips kijk je hier verder.

Geen feestdagen tips missen van Foodinista? Volg Foodinista op InstagramTwitterFacebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie