cadeau tip Kookboeken Polles pannenkoekenboek sinterklaascadeau tip foodblog Foodinista

10x Favoriete cadeau tip Kookboeken voor de feestdagen

Deel deze post

De gezelligste maand van het jaar is begonnen! Ik vind in ieder geval van wel, want Sinterklaas is nu echt in het land en natuurlijk daarop volgend alweer heel snel de kerstdagen. In deze maand gaan we veel eten, veel gezelligheid met familie en vrienden, maar ik vind het ook een leuke maand, omdat we veel cadeautjes gaan kopen voor mensen die je leuk en lief vindt. Iedere maand start ik de maand met mijn favoriete kookboeken en natuurlijk ook deze maand, maar dan wel met mijn absolute favoriete kookboeken van 2015 die echt niet mogen ontbreken in de zak van Sinterklaas of onder de kerstboom. De cadeau tip kookboeken voor 2015 zijn verzameld in dit blog en zijn zo diverse dat er altijd wel een favoriet bij moet zijn.

De Favoriete cadeau tip kookboeken van Foodblog Foodinista

Feestdagen cadeau tip kookboek Nr. 1 Het allerlekkerste Comfort Food

Geen lijn of dieetboeken in uit de zak van Sinterklaas of onder de kerstboom, maar comfort food! Ik ben er zelf ook echt dol op, zoals mijn stoofschotels. Het kookboek Het allerlekkerste Comfort Food van Janneke Vreugdenhil is dit jaar in een nieuwe en kleurrijke versie uitgebracht om 2016 met heerlijke maaltijden vooruit te kunnen, sowieso op naar een warme winter.

Het allerlekkerst comfort Food kookboek feestdagen kookboekboeken cadeau tip foodblog Foodinista kookboeken blog

Kookboek: Het Allerlekkerste Comfort Food
Auteur: Janneke Vreugdenhil
Recepten: Ongeveer 120
Pagina’s: 176

Feestdagen cadeau tip kookboek Nr. 2 Anatolië

Turken houden van heerlijk eten en dat is weergegeven in dit kleurrijke kookboek Anatolië, waar alle heerlijke Turkse recepten uit de Turkse keuken in zijn gebundeld een echte musthave. Met de Turkse groetjes van Sinterklaas.

Favoriete kookboek mei Anatolië kookboek Turkse keuken

Kookboek: Anatolië
Auteur: Somer Sivrioglu & David Dale
Recepten: 140
Pagina’s: 360

Feestdagen cadeau tip kookboek Nr. 3 Spis

Alles weten over Spis? Lees dan mijn uitgebreiden kookboek recensie over kookboek SPIS, maar ben je op zoek naar een mooi koekboek voor een echte chef of fan van restaurant NOMA? Dan is kookboek SPIS het kookboek voor onder de kerstboom.

favoriet kerstcadeau sinterklaas cadeau kookboek Spis foodblog Foodinista

Kookboek: SPIS
Auteur: Mikkel Karstad
Recepten: 162
Pagina’s: 235

Feestdagen cadeau tip kookboek Nr. 4 The Green Kitchen Travels

Altijd op zoek naar mooie foto’s een kookboek wat je ook graag tafel neer leegt om in te kijken en om af en toe uit te koken, omdat het zeker kan. Dan ben je als Sinterklaascadeau of Kerstcadeau zeker opzoek naar het kookboek van The Green Kitchen Travels. Het kookboek van het Internationale blog The Green Kitchen. Let op! De naam geeft misschien al een tip, het boek is green dus vegetarisch.

Kookboeken The Green Kitchen Travels

Kookboek: The Green Kitchen Travels
Auteur: David Frenkiel & Luise Vindahl
Recepten: 190
Pagina’s: 256

EreadersEreaders

Feestdagen cadeau tip kookboek Nr. 5 L´Art de La Table

Een prachtig kookboek, maar ook duidelijk om uit te koken met recepten voor ieder moment feestelijk, doordeweeks, ontbijt en diner. Een musthave en een echte cadeautip. Of het je het kookboek L´Art de La Table cadeau geeft aan een chef in spé of aan iemand die graag door een mooi kookboek heen bladert, blij wordt je er sowieso van. Wil je er meer over weten? Op Foodblog Foodinista staat een uitgebreide Kookboek review over L’Art de La Table met alvast een recept.

L'Art de La Table mediterraans kookboek review foodblog Foodinista met recept in bier gestoofde kip

Kookboek: L’Art de la Table
Auteur: Gintare Marcel
Recepten: 200
Pagina’s: 278

Feestdagen cadeau tip kookboek Nr. 6 Donna Hay No Time to Cook

Van Donna Hay kookboeken word ik gewoon ontzettend blij en ik weet dat ik niet alleen ben, want Donnay Hay is een superster als het om haar kookboeken gaat. Ook dit kookboek No Time to Cook is weer een pareltje. Bij Donna Hay gaat het om vers, gezond, maar ook lekker! Veel van de recepten van Donna Hay kunnen al snel bereid worden, met dit kookboek Not Time to Cook maakt Donna Hay het nog een stapje makkelijker. Je moet nog wel zelf koken, maar het eten is ook nog heel vers en lekker als je opwarmt of bijvoorbeeld mee neemt naar je werk. Een kookboek wat ook wel past binnen de Nederlandse cultuur en met een Donna Hay kookboek maak je veel vrouwen echt wel blij met de feestdagen, zonder kritiek te geven op het eten.

Donna Hay No Time to cook kerstcadeau Sinterklaascadeau tip foodblog Foodinista

Kookboek: No Time to Cook
Auteur: Donna Hay
Recepten: 200 + tips voor het vershouden van maaltijden
Pagina’s: 240

Feestdagen cadeau tip kookboek Nr. 7 Polles Pannenkoekenboek

Oké niet alleen papa en mama worden hier heel blij van, tenminste wij vinden het echt een heel leuk en lekker kookboeken vol met de lekkerste pannenkoeken, maar ook de kinderen doe je er een groot plezier mee! Het pannenkoekenboek van de Efteling. Polles Pannenkoekenboek is smikkelen geblazen en ik denk zomaar een een groot succes met Sinterklaas. Als je denkt dat je goed pannenkoeken kunt bakken, dan ga je het met dit kookboek helemaal goed leren, want ooooh wat een heerlijke recepten en ook nog eens wat een leuk boek. Iedere Efteling fan moet dit boek in de kast of eigenlijk keuken hebben. Ik heb het in ieder geval en ben fan!

Polles pannenkoekenboek sinterklaascadeau tip foodblog Foodinista

Kookboek: Polles Pannenkoeken kookboek
Auteur: Polle en de Efteling
Recepten: 70
Pagina’s: 96

Feestdagen cadeau tip kookboek Nr. 8 Zoals alleen oma dat kan

Fan van Indonesisch eten, maar altijd op zoek naar de geheimen van de Indonesische keuken en een keer geen saai boek met alleen maar de recepten? Dan is het Zoals alleen oma dat kan van Danny Jansen met natuurlijk de oma’s het persoonlijke boek met familiegeheimen het boek het cadeau of het kookboek waar je naar op zoek bent. Ik ben in ieder geval fan en heb er al veel uit gelezen en nu nog koken. Een musthave en geslaagd cadeau is het sowieso.

Kookboek tip cadeau kerst sinterklaas Zoals alleen oma dat kan

Kookboek: Zoals alleen oma dat kan
Auteur: Danny Jansen en de oma’s
Recepten: 220
Pagina’s: 110

Feestdagen cadeau tip kookboek Nr. 9 Thug Kitchen

Echt een tof kookboek! Het boek Thug Kitchen is eerlijk gezegd super gezond, maar door de aanpak van Thug Kitchen heb je dit helemaal niet door. Thug Kitchen is nogal grof in de mond en het is nogal vermakelijk, daarbij staat het hele boek vol met fastfood, maar op een super gezonde en snelle manier, waarop je het zelf wilt maken en dat je er echt van kunt genieten. Zelf ben ik super fan van de pompoen chili en de taco soep. Die moet je proeven, maar zo zijn er nog veel meer recepten waar je een vega, gezonde eter of juist fastfood eter echt blij mee maakt. Meer weten over het kookboek. Ik heb er all een kookboek review over geschreven.

Kookboek review Thug Kitchen foodblog Foodinista

Kookboek: Thug Kitchen
Auteur: Thug Kitchen
Recepten: 150
Pagina’s: 212

Feestdagen cadeau tip kookboek Nr. 10 Miljuschka’s Foodtrucks

Eigenlijk is het gewoon één van de bestsellers van dit jaar, sowieso voor iedere lekkerbek. Een echte musthave. Ik zou zelf dit kookboek, Miljuschka’s Foodtrucks, echt niet willen missen in mijn collectie en ik vind het echt geweldig! Wat een smulrecepten. Ik heb er al een uitgebreide review overgeschreven met ook een lekker receptje dus daar over lees je meer. Alleen zoek je een kookboek voor een echt lekkerbek, waarvan je gaat watertanden.

Kookboek review Miljuschka foodtrucks blogger Foodinista

Kookboek: Miljuschka’s Foodtrucks
Auteur: Miljuschka Witzenhausen
Recepten: 68 + reistips in de USA, Foodtrucks
Pagina’s: 189

Meer foodblogs en recepten ontvangen van Foodblog Foodinista? Volg Foodblog Foodinista op Twitter, Facebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie