Marokkaanse mokken Sinterklaas cadeautjes onder 15 Euro foodblog Foodinista

10x Sinterklaas cadeautjes onder 15 Euro

Deel deze post

Zelf vind ik het ook altijd een beetje lastig; Sinterklaas cadeautjes. Niet alleen het shoppen, maar ook het wensenlijstje. Iedereen heeft cadeauwensen. Alleen bij Sinterklaas gaat het toch meestal om budget cadeautjes. Dan is het ook leuk, wanneer het cadeau praktisch is, verrassend, leuk, origineel, ludiek of je het totaal niet verwacht. Al deze aspecten moeten natuurlijk niet in één cadeau. Gelukkig niet! Alleen bij Sinterklaas cadeautjes onder 15 Euro komt wel enige creativiteit kijken. Ik ging op zoek voor mij zelf en maakte ook direct een inspiratie lijstje waar jij ook misschien wel een leuk cadeautje uit kunt kiezen of geïnspireerd door raakt. Soms zijn het van die cadeautjes die ook al een tijdje op je eigen musthave lijstje staan, maar op het momentje dat je zelf je cadeau lijstje maakt vergeet je ze gewoon. Door naar de Sinterklaas cadeautjes onder 15 Euro. Natuurlijk zijn deze cadeautjes ook leuk buiten het Sinterklaas seizoen.

10x Sinterklaas cadeautjes onder 15 Euro

Royal Pip Mokken set Sinterklaas cadeautjes onder 15 Euro Foodblog Foodinista

Wat zijn ze leuk de mokken van Pip! Iedere vrolijke dame moet naar mijn idee iets van Pip in de keuken hebben staan. Dit setje is onder de 15 Euro en een leuke musthave voor een vrolijke mok thee of koffie.

Boska smeermessenset sinterklaascadeau onder 15 Euro foodblog Foodinista

Een kaasplankje is natuurlijk heerlijk! Alleen welke mesjes gebruik je bij de heerlijkste pesto of kruidenboter? Opgelost met dit leuke smeermessensetje van Boska!

Raclette set sinterklaas cadeautjes onder 15 Euro foodblog Foodinista

Voor de gezellige winterse avond met borrelen, tapas en andere winterse gerechtjes geef je dit mooie Boska raclette setje cadeau.

Sinterklaas cadeau tips onder 15 Euro whiskeyglazen foodblog Foodinista

Wat dacht je van deze mooie whiskeyglazen voor een hele leuke prijs? Zelf ben ik van mening dat je er ook een mooie martini, port, sherry, gin tonic of ander heerlijk drankje uit gedronken kan worden. Glazen waar je sowieso blij van gaat worden den die heel mooi zijn om te hebben, krijgen en geven.

Marokkaanse mokken Sinterklaas cadeautjes onder 15 Euro foodblog Foodinista

Vrolijk word ik van deze mokken voor de thee met Marokkaanse sfeer. Een heel eigen design en een set van vier mokken geef of krijg je al cadeau voor minder dan vijftien Euro. Dat is leuk!

Koffie on the go beker Sunshine in my soul Sinterklaascadeautjes onder 15 Euro foodblog Foodinista

Altijd druk, maar geen drukte zonder koffie en dan natuurlijk met een goede koffiebeker. Dan is deze koffiebeker de zonnestraal in de ochtend en zo zijn er van deze to go bekers met vrolijke inspiratie quotes.

Sinterklaascadeautjes onder vijftien euro blauwe serveerschaal foodblog Foodinista

Fijn! Een vrolijke en mooie serveerschaal die niet kan breken. Natuurlijk leuk voor de winter, maar ook het zomerservies uitbreiden is een goed idee. De schaal is van melamine en blijft daardoor mooi en is er ook in een knal rose kleur.

Sinterklaas cadeautjes onder 15 Euro Ananas dienblad foodblog Foodinista

Een ananas is het teken van gastvrijheid. Leuk zijn natuurlijk de oorbellen, dan straal je het uit, maar hoe mooi is het dan om drankjes en hapjes te serveren op een gouden ananas dienblad.

Sinterklaas cadeau tips onder 15 Euro hashtag need coffee beker foodblog Foodinista

De dag kan beginnen, nou ja na koffie! Met de hashtag need coffee mok. Ken je ook van de mensen?

Fruitwater fles sinterklaascadeau tips onder 15 Euro foodblog Foodinista

Gezond, lekker en ook nog in een vrolijke roze fles. De fruitwater fles om een zelf fruitwater te maken.

Jouw favoriete cadeautjes nog niet gevonden? Op de blog staan nog veel meer cadeau tips en ook meer tips voor Sinterklaas.

Meer musthaves en shop tips ontvangen van Foodblog Foodinista. Volg Blog Foodinista op Twitter, Facebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

ga(‘create’, ‘UA-43776150-1’, ‘auto’);
ga(‘send’, ‘pageview’);

Geen reactie's

Geef een reactie