Houten Pizzaplank Sinterklaascadeautjes voor foodies onder tien Euro Foodblog Foodinista

5x Sinterklaas cadeautjes onder tien Euro

Deel deze post

Leuk kleine cadeautjes voor Sinterklaas. Cadeautjes van vijf Euro kunnen ook vaak nog mee doen met het dobbelspel, maar met tien Euro wordt het al serieuzer.  Less is vaak more en ik vind het gezellig als je een lange middag of avond hebt met veel leuke cadeautjes. Dan is het meestal gezelliger om het bij kleine uitgave te houden in plaats van één groot cadeau, afhankelijk van je budget natuurlijk. Reden genoeg om op zoek te gaan naar Sinterklaas cadeautjes onder tien Euro en de leukste Sinterklaas cadeautjes onder tienEuro naar mijn idee te verzamelen in dit blog natuurlijk met een foodie insteek.

5x Sinterklaas cadeautjes onder tien Euro

Vijf foodie cadeautjes onder tien Euro. Leuke cadeautjes voor een kleine budget. Natuurlijk voor een foodie om een leuk servies mee uit te breiden, om mee te koken of iets voor de echte theeleut.  Welke is jouw favoriet en heb jij nog leuke ideeën?

Sushi set sinterklaas cadeautjes onder tien Euro Foodblog Foodinista

Zelf eten wij ook regelmatig sushi, maar ook steeds vaker thuis of zelf rollen of afhalen. Alleen wat ik dan zonde vind is als  ik geen mooi servies heb.  Het maakt sushi eten toch specialer. Wat is dit sushi servies dan leuk he! En per setje minder dan tien Euro!

Tapasmesjes sinterklaas cadeautjes onder tien euro foodblog Foodinista

Kaasmesjes zijn vaak bekend, maar ook deze mesjes zijn heel fijn om te hebben en dus cadeau te geven. Detail onder tien Euro. Perfect voor kruidenboter, tapenade en andere smeerseltjes.

Houten Pizzaplank Sinterklaascadeautjes voor foodies onder tien Euro Foodblog Foodinista
Goedkoop naar het circus

Pizza is populair, maar pizza past nooit op een normaal  bord. Daarbij is het leuk om pizza te delen en origineel te serveren. Hoe leuk zijn deze pizzaplanken dan? En natuurlijk kun je ze ook nog gebruiken als kaasplank bijvoorbeeld.

Sinterklaas cadeautjes onder tien Euro Sushi kit tip Foodblog Foodinista

Zelf sushi rollen is zeker net zo leuk als de sushi laten bedienen geef deze sushi kit cadeau.

Drink Me Chai Latte Sinterklaas cadeautjes onder 10 Euro foodblog Foodinista

Heel populair op dit moment is Chai Latte een pittig kruidenthee mengsel. Deze maak je simpel met diverse recepten en ook nog caffeine vrij. Leuk om cadeau te geven, want een blik kost nog 6 Euro. Geef er een leuke mok of thee glas bij en je hebt een leuk setje.

Welke foodie Sinterklaas cadeautjes zijn jouw favoriet? Laat het mij weten of wat krijg jij graag tijdens Sinterklaas met bijvoorbeeld dobbelen?

Meer tips?

Meer cadeau tips en musthaves ontvangen van Foodblog Foodinista? Volg Foodblog Foodinista op Twitter, Facebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie