Daphne’s Lente Happy Musthaves – Heerlijke cadeautjes voor de Paasdagen – Versieringen, chocolade, servies en ideeën voor Pasen

Daphne’s Lente Happy Musthaves – Heerlijke cadeautjes voor de Paasdagen – Versieringen, chocolade, servies en ideeën voor Pasen

Deel deze post


Daphne’s Lente Happy Musthaves – 30x Heerlijke cadeautjes voor de Paasdagen – Versieringen, chocolade, servies en ideeën voor Pasen

In de rubriek Happy musthaves deel ik mijn favoriete hebbedingen – items, shoptips en cadeautjes tips – met je. De Paasdagen komen eraan en dus is het tijd voor Paas chocolade, Paas ideeën en lentesfeer in huis en leuke Paas cadeautjes, maar ook leuke ideeën voor Pasen met de kinderen. We kunnen met Pasen weer de deur uit en misschien gaan we het toch gewoon thuis knus vieren met en Paas ontbijt, Paaseieren zoeken en knutselen. Tijd voor Heerlijke Pasen cadeautjes; Versieringen, chocolade, servies en ideeën voor Pasen, zoals het thuis gezellig maken in Paassfeer, de Paastafel aankleden en lekkere recepten voor Pasen. Het half april is het weer Pasen en laten we dan ook maar direct de gezelligheid in huis halen en hopelijk een lente zonnetje. Maar even gezellig is de aanloop naar de Paasdagen. Je huis in lentesfeer brengen. Daarvoor geef ik in dit blog tips. Natuurlijk veel lekkers, maar ook het aankleden van je eettafel voor de lentedagen en Paasdagen. Dus het is tijd voor 30x heerlijke cadeautjes voor de Paasdagen en andere leuke tips voor foodies. Al mijn favoriete items en cadeau tips komen voorbij in dit Happy Musthaves blog. De nieuwe items die je eens moet proberen, maar ook mijn favorieten die al jaren bij mij in de keuken staan of juist van die producten die op mijn wensenlijstje staan die ik toch echt eens met je wil delen. De lijstjes van Daphne’s Happy Musthaves lopen uitéén van de nieuwste kookboeken, naar nieuwste snufjes voor in de keuken, tot nieuwe (keuken) fashion, kook gadgets en persoonlijke verzorging met een beetje eten en reizen. Deze leuke cadeautjes voor Pasen en favorieten voor de lente passen daar allemaal bij! Echte verwennerij voor de kinderen, je geliefde of gewoon voor jezelf, omdat het kan. Misschien zoek je nog wel meer lekkere inspiratie en dan kun je ook altijd nog eens kijken bij de 30 heerlijke en liefdevolle cadeautjes voor Valentijnsdag en 50 heerlijke feestdagen cadeautjes, ook het artikel met de leukste tips voor Pasen in 2021 geeft nog veel inspiratie! allemaal met een eigen thema, maar misschien wel wat jij zoekt. Je kunt je alvast verlekkeren op de lekkerste en leukste cadeautjes of ze gewoon al in huis halen. Het zijn allemaal cadeautjes voor foodies en stuk voor stuk zijn het heerlijke cadeautjes of cadeautjes met een kook of keuken idee. Er moet wel iets bij zijn naar je smaak en het zal genieten worden! Kortom is tijd om jezelf en je geliefden wat extra aandacht te geven? Ik deel 30 favoriete en smakelijke cadeau tips voor foodies met je! Voor groot tot klein, diverse prijscategorieën en met alle smaken. Kijk je mee met Daphne’s Lente Happy Musthaves voor Pasen?

P.s. wil je iets direct in huis halen dan ga je naar de link onder het product.

30 Heerlijke cadeautjes voor de Paasdagen – Van Paaseitjes tot favoriet servies voor Pasen – De leukste hebbedingen voor foodies

De cadeautjes zijn van groot en klein, origineel en klassiek en natuurlijk mag een kaartje ook niet ontbreken! Want zo simpel kan het zijn. Gezellig Pasen vieren. Uitgebreiden ontbijten, brunchen de deur uit, maar meestal niet alleen.

Volg je Foodinista ook al op InstagramTwitterFacebook en Pinterest en ontvang altijd de nieuwste berichten. Of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen Pasen zonder chocolade – Van bonbons, kunstcreaties van chocolade tot Paaseitjes

Chocolade mag natuurlijk niet ontbreken tijdens de Paasdagen! Je kunt zelf de keuken induiken en bijvoorbeeld zelf chocoladebrownies bakken met cheesecake en advocaat of een heerlijk toetje maken, zoals Paas tiramisu in een glas, maar hoe dan ook chocolade; van bonbons, kunstcreaties tot Paaseitjes moeten tijdens Pasen gedeeld worden! Maar chocolade door de brievenbus, zoals een kaartje kan ook.

Luxe chocolade voor de Paasdagen

Chocolade voor Pasen van Neuhaus
Neuhaus Paasbonbons - Chocolade cadeautjes voor de Paasdagen - Paasdagen tips van Foodinista

Paaseitjes mag je niet vergeten bij tijdens de Paasdagen en het assortiment is zeer groot! Zo ook is er een mooi assortiment van luxe chocolatier Neuhaus in een mooi groot paasei gecombineerd met Paasbonbons een pareltje als cadeautje voor de Paasdagen en prachtig om te serveren bij het Paasontbijt, de Paasbrunch of bij de koffie.

Gedecoreerde paaseieren van House of Dorchester

Geen Sinterklaas chocoladeletter, maar luxe gedecoreerde Paaseieren. Een Paasei met rozen en frambozen en een Paasei met pistache en limoen van House of Dorchester. Geniet chocolade voor bij de koffie of thee.

Luxe chocolade paaseitjes met speculaasvulling
Chocolade paaseitjes met speculaasvulling - Kleine cadeautjes tips voor Pasen van Foodinista

Natuurlijk zijn er nog meer chocolade paaseitjes, zoals van paaseitjes van Café-Tasse. Romige chocolade gevuld met speculaas. Lekker!

Schattige warme chocolade van Le Comptoir de Mathilde chocolade
Warme chocoladelolly's voor Pasen van Le Comptoir de Mathilde - Cadeautjes tips van Foodinista voor Pasen

Koude Paasdagen? Het kan zomaar (helaas) dan zijn deze warme chocoladelolly’s van Le Comptoir de Mathilde echt geweldig!

Feestelijk Paasei
Feestelijke chocolade van Le Comptoir de mathilde - Cadeautjes voor Pasen tips van Foodblog Foodinista

Feestelijke chocolade voor de Paasdagen? Dan kom je weer bij Le Comptoir de Mathilde. Wat is het toch leuk om de chocolade van Le Comptoir Mathilde kapot te slaan met de hamer.

Bekijk hier ook eens tien lekkere Paas recepten tips!

Luxe chocolade tabletten met vogelnestjes

Mooi kleine cadeautjes van luxe chocolade voor Paasdagen geef je in de vorm van een chocoladetablet. Voorbeelden zijn de smaken:

Pronkstuk voor Pasen! Lindt Paashaas van 1 kilo
Blikvanger tijdens de paasdagen - Lindt Paashaas van 1 kilo - Paasdagen chocolade cadeau tips

Een blikvanger tijdens de Paasdagen en van heerlijke chocolade? Dan is de Lindt Paashaas van 1 kilo voor jou! Liever kleiner dan zijn er natuurlijk ook leuke (en lekkere) kleine Paashaasjes van Lindt.

Volg je Foodinista ook al op InstagramTwitterFacebook en Pinterest en ontvang altijd de nieuwste berichten. Of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Kidsproof ideeën voor Pasen

Lego voor Pasen

Een cadeautje geven voor Pasen of rondom de Paasdagen? De kinderen bezig houden tijdens het Paasweekend en is Lego echt populair? Wat dacht je dan van Lego met een Paas thema? De Paashaas of een kuikentje uit een ei? Het is iets anders dan chocolade!

Eierdopjes knutselen
Eierdopjes tekenen voor Pasen - Kidsproof tips voor het Paasontbijt - Tips voor Pasen van Foodinista

Lekker eten tijdens het Paasontbijt en ondertussen vermaak? Niet alleen de eieren verven, maar ook de eierdopjes knutselen het kan, want op deze eierdopjes kun je tekenen.

Kidsproof chocolade tips voor de Paasdagen
  • Een paline ei, wat lijkt op een normaal paas ei, dus lekker snoepen! En door de structuur kun je ook dit paasei versieren en kun je chocolade eieren schilderen.
  • Is roze de absolute lievelingskleur, van mijn dochtertje wel!, dan zal een roze chocolade paashaas echt in de smaak vallen!
  • Smullen van een chocoladereep? Natuurlijk in paasstijl met een chocolade paashaas er op, zoals deze witte chocoladereep met de paashaas.

Paasontbijt in Paasstijl

Servies voor Pasen voor meer gezelligheid

Blond Amsterdam brengt altijd vrolijkheid op tafel. Ook voor Pasen is er weer een vrolijk servies met veel bloemen en geel. Zo is de Paastafel al snel een feestje.

Maak de Paastafel of lentetafel gezellig met het servies van Blond Amsterdam:

Lekker smeren met pindakaas en de Paasdagen editie

Geen dag geen pindakaas een dag niet geleefd? Dan moet je ook variëren, zoals met de Pindapaas editie voor de Paasdagen van de Pindakaaswinkel.

Smeren met de Paas editie van de Pindakaaswinkel - Pindakaas met paaseitjes - Pasen tips van Foodblog Foodinista
Een eitje moet erbij!
Lepel eitjes van chocolade - Kleine cadeautjes van chocolade voor Pasen - Paaseieren zoeken - Tips van Foodinista

Een lekkere verrassing tijdens het Paasontbijt. Geen gekookt eitje, maar een lepeleitje van chocolade met romige vulling.

Of Lepel eitjes met een Oreo vulling! Wat dacht je daar van?

Chocolade Lepel eitjes met Oreo vulling - Kleine cadeautjes van chocolade voor Pasen - Paaseieren zoeken - Tips van Foodinista
Klassiek Paas servies

Een klassiek servies voor de Paasdagen? Voor een beetje afwisseling heb je niet veel nodig, maar een theemok en ontbijtbord maken het al snel anders gezellig. Met een echte paassfeer komen een mok en ontbijtbord met de Paashaas wel in de buurt.

Voor meer leuke tips voor Pasen kijk je hier.

Meer happy musthaves voor foodies Foodinista? Volg Foodinista op InstagramTwitterFacebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie