5x Recepten met kruidnootjes - Foodblog Foodinista

5x Recepten met kruidnootjes

Deel deze post

Leuke recepten voor het Sinterklaasfeest? Het gaat geen probleem worden! Er is voldoende keuze alleen al tussen deze recepten met kruidnootjes van zoet naar hartig. Van een Sinterklaas stoofpotje met speculaas en kruidnootjes tot Sinterklaaspudding met kruidnootjes om het Sinterklaasdiner met af te sluiten of omdat het gewoon heel erg lekker is bij de koffie of thee. Dus wil je inspiratie voor lekker eten bij het Sinterklaasfeest kijk dan even rond en kies uit wat je gaat smullen! Het is wel duidelijk dat het een recept met kruidnootjes gaat worden.

P.s. Heb je ook het Sinterklaas weekmenu Deel 1 en Sinterklaas weekmenu Deel 2 al gezien? Daar ga je wellicht ook leuke recepten inspiratie vinden voor deze gezellige Decemberweek!

5 Recepten met Kruidnootjes voor Sinterklaasavond

Smullen tijdens de Sinterklaasperiode is geen uitdaging meer met deze Sinterklaasrecepten. Kies er maar eentje uit of stel een maaltijd samen, want van zoet of hartig je kunt veel kanten uit met kruidnootjes recepten die niet te verwarren zijn met pepernoten recepten.

Kruidnootjes chocolade mousse

Witte en pure chocolademousse met speculaas - Recept van Foodblog Foodinista

Een typisch Sinterklaastoetje maken? Is chocolademousse alleen al heel erg lekker! Maak dan een chocolademousse voor Sinterklaasavond met kruidnootjes en speculaas. Deze kruidnootjesmousse met chocolade is een echt Sinterklaasdessert. Het Sinterklaasrecept ga je hier vinden.

Sinterklaastiramisu met kruidnootjes en speculaas

Tiramisu recept met speculaas en kruidnootjes voor Sinterklaas - Receptblog Foodinista

Nog een dessert met kruidnootjes, maar deze Sinterklaastiramisu met kruidnootjes en speculaas is ook heel erg lekker bij de koffie of thee. Het tiramisurecept met kruidnootjes en speculaas ga je hier vinden.

Geen Sinterklaasfeest zonder Sinterklaascadeautjes!

Sinterklaas arretjescake met kruidnootjes en speculaas

Sinterklaas recept Arretjescake met kruidnootjes en speculaas van Foodblog Foodinista

Arretjescake is echt de meest simpele cake om zelf te maken. Met vulling kun je variëren, maar voor het Sinterklaasfeest kies je natuurlijk voor kruidnootjes. De Sinterklaas arretjescake ga je hier vinden.

Sinterklaas cheesecake in een glas

SInterklaas cheesecake in glas recept met chocolade, speculaas en kruidnootjes van Foodblog Foodinista

Nog een toetje om je vingers bij af te likken: Sinterklaas cheesecake in een glas. Daarbij komen kruidnootjes tegenwoordig natuurlijk ook in alle smaken. Te extreem vind ik niet nodig hoor, maar chocolade of truffel vind ik wel lekker. Bij deze Sint cheesecake gaan dan ook chocolade kruidnootjes. Het recept voor cheesecake in glas met kruidnootjes en speculaas ga je hier vinden.

Sinterklaas popcorn met kruidnootjes en chocolade

Sinterklaas popcorn met kruidnootjes en chocolade recept Foodblog Foodinista

Natuurlijk! Een hartig Sinterklaasrecept met kruidnootjes en chocolade. Het beste van beiden. Sinterklaaspopcorn met kruidnootjes en chocolade ga je hier vinden.

Sinterklaasrecepten van Foodblog Foodinista

Nog een leuk Sinterklaasrecept maken?

Lekker sinterklaassnacken? Dat kan natuurlijk met kruidnootjes, pepernoten en chocolade letters, maar je kunt ook zelf Sinterklaas popcorn maken! Het Sinterklaas recept ga je hier vinden.

Een hartig recept maken? Pak de stoofpan en maak Sinterklaas stoofvlees met speculaas.

Dol op tiramisu? Wat dacht je dan een echte Sinterklaas tiramisu! Het recept voor dit Sinterklaas dessert ga je hier vinden.

Sinterklaasrecepten maken? Maak dan ook eens dit Sinterklaasdessert of ontbijt in Sinterklaassfeer met de Sinterklaasgranola.

Op zoek naar leuke cadeautjes voor Sinterklaas of de feestdagen? Kijk dan hier verder voor de leukste cadeautjes tips van Foodblog Foodinista.

Meer recepten ontvangen van foodblog Foodinista? Volg Foodinista op TwitterFacebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie