Cadeautjes tips voor Sinterklaas en kerst Gezouten caramel chocolade truffels

Favoriete cadeautjes voor de feestdagen – 15 cadeau ideeën van Foodinista

Deel deze post

De feestdagen komen eraan! En daar heb ik zin in! Zowel het Sinterklaasfeest als de kerstdagen. Echt genieten met de kinderen. Florian is 5 jaar en hij is er helemaal vol van en Philou gaat met 1 jaar voor de eerste keer echt volop genieten van de feestdagen en zich verbazen. Voor mij kan dit alleen maar betekenen dat ik ga mee genieten. Wel voel ik de spanning al in huis. Voor de kinderen zijn de lijstjes met wensen al in gevuld, nu wij Eric en ik zelf nog. Ik maak maar direct gebruik van de Happy Musthaves om er een online wensenlijstje met favoriete cadeautjes voor de feestdagen van te maken met cadeau tips voor Sinterklaas en Kerst voor voor vrouwen en mannen. Uiteindelijk gaan we geven en ik hoop ook krijgen, maar ik zag zo veel leuke dingen voorbij komen! Van Witloft schorten, heerlijke houtsnippers voor op de barbecue, marmeren snijplanken en prachtige glazen. In iedere geval is er voor iedereen wel iets bij en voor ieder budget. Kijk je mee voor de leukste inspiratie voor cadeau ideeën voor de feestdagen? En welk cadeautje is jouw favoriet?

15 Favoriete cadeautjes voor de Feestdagen

1. Feestdagen Cadeau tip 1: Gouden Witloft schort

Feestdagen cadeautjes tips van Foodblog Foodinista Gouden Witloft Schort

Ik ben altijd al fan van het leren Witloft schort, alleen dit design vind ik echt wel tof! Een ontwerp voor de dames of wie het ook maar van houd! Een gouden Witloft schort voor de nummer 1 chef, nummer 1 barbecueliefhebber of gewoon, omdat je wilt stralen tijdens het kokkerellen. Ook is het schort iets comfortabeler, door de soepele kwaliteit van het leer en het zakje aan de voorkant. Flexibel werken dus.

2. Feestdagen cadeau tip 2: Tony’s Chocolonely mini’s pakket

leuke cadeautjes voor de feestdagen tips van Foodinista Tony's Chocolonely pakket

Een cadeautje voor de chocoladeliefhebber! Een cadeautje voor een kleiner budget, leuk voor bij het dobbelen, al kun je hier ook nog hele leuke dobbelcadeautjes vinden, een leuk schoencadeautje en ideaal om in te pakken in een surprise, maar het is een feit dat iedere chocoladeliefhebber heel erg blij gaat worden van dit chocoladecadeau tijdens de feestdagen.

3. Feestdagen cadeau tip 3: Houten serveerplank van Bowls and Dishes

Cadeau tips voor de feestdagen voor foodies Houten serveerplank van Bowls and Dishes

Je koopt deze houten serverplank niet zo snel voor je zelf, maar wat zijn de houten borrelplanken leuk om te krijgen! Want wie geniet er niet regelmatig van een leuk borrelmomentje? En dan heb je toch zo’n mooie borrelplank nodig. De borrelplank kun je hier vinden.

Meer mooie houten borrelplanken en houten serveerplanken? Die kun je hier vinden op de blog.

4. Feestdagen cadeau tip 4: Luxe set met kaasmesjes

Cadeautjes voor de feestdagen Luxe set met kaasmesjes tips van Foodblog Foodinista

Genieten van een kaasplank? Dan moeten daar natuurlijk ook mooie kaasmesjes bij. Geef ze cadeau in deze mooie luxe set met kaasmesjes van hoge kwaliteit. Zo maak je de kaasplank wel af.

Een mooie kaasplank samenstellen? Kijk dan hier voor een kaasplank met Nederlandse kazen.

5. Feestdagen cadeau tip 5: Marmeren snijplank

Snijplank van marmer leuke cadeautjes voor de feestdagen tips van Foodblog Foodinista

Een keer een andere snijplank om de borrelhapjes of kaasjes op te serveren? Dan is deze marmeren snijplank een mooie afwisseling en een leuke cadeau tip voor de feestdagen. De marmeren snijplank, voor een hele leuk prijs, kun je hier vinden.

6. Feestdagen cadeau tip 6: Zelf bier maken

Set voor zelf bier maken Feestdagen cadeau tips van Foodblog Foodinista

Ben je als foodie graag aan ontdekken of ken je iemand waarvoor je op zoek bent naar een perfect cadeau? Dan is een box voor het zelf brouwen van bier echt perfect! Daarbij zijn er ook nog diverse smaken bier te brouwen voor de thuisbrouwer. Beginnen? De bier brouw boxen kun je hier vinden.

7. Feestdagen cadeau tip 7: Perfecte bierglazen

Cadeautjes tips voor de feestdagen bierglazen voor ieder biertje tips van Foodblog Foodinista

Dan heb je perfect bier gemaakt en dan wil je ook proeven dat moet dan natuurlijk in deze bierglazen! Daarbij zijn deze bierglazen sowieso heel fijn. Want ken je dat? Je hebt in huis natuurlijk niet bij ieder speciaalbiertje een eigen glas. Met deze glazen heb je altijd een passend bierglas. Mooie glazen om dus cadeau te geven of te krijgen voor de bierliefhebber. Je kunt de bierglazen hier vinden.

8. Feestdagen cadeau tips 8: Whiskey glazen

Favoriete Feestdagen cadeau tips van Foodblog Foodinista whiskey glazen

Glazen voor een ander favoriet drankje, whiskey. Een drankje waar je van mag genieten. Dan mogen er ook mooie glazen, zoals deze whiskeyglazen. De glazen kun je hier vinden.

9. Feestdagen cadeau tips 9: Jack Daniels Houtsnippers

Jack Daniels Houtsnippers Cadeau tips voor de Feestdagen

Dol op whiskey en mag de barbecue ook regelmatig aan? Dan zijn deze houtsnippers een heel leuk cadeau idee voor een kleiner budget. Bijvoorbeeld voor de surprise, dobbelcadeautjes of gewoon wanneer je iets kleins, maar toch iets heel leuks wilt geven aan een foodie. De houtsnippers met whiskey geur kun je hier vinden.

10. Feestdagen cadeau tips 10: Kusmi Tea Thee toren

Feestdagen cadeau tips van Foodblog Foodinista Kusmi Tea Thee toren

Heerlijk al die drankjes, maar het kan natuurlijk ook alcohol vrij! Echte verwennerij is bijvoorbeeld deze losse thee van Kusmi Tea die niet alleen heel lekker is, gezonde werkingen kan hebben, maar ook nog eens in prachtige theeblikjes gepresenteerd wordt. Een echte musthaves. Leuk om te krijgen en leuk om te geven. Het cadeautje kun je hier vinden.

11. Feestdagen cadeau tips 11: Gouden Theepot

Cadeautjes voor Sinterklaas en kerst Gouden Theepot

Thee moet natuurlijk in een mooie theepot. Dat is leuk en gezellig! Wat dacht je van deze gouden theepot? Een leuk cadeautje voor de echte theepot. De theepot voor een leuk prijsje kun je hier vinden! Het maakt het theecadeautje bijna compleet.

12. Feestdagen cadeau tips 12: Gezouten caramel chocolade truffels

Cadeautjes tips voor Sinterklaas en kerst Gezouten caramel chocolade truffels

Iets heel lekkers cadeau geven bij de thee? Een echte traktatie? Geef dan deze gezouten caramel chocolade truffels cadeau. De truffels gaan ongetwijfeld in de smaak vallen! Je kunt het heerlijke cadeautje hier vinden.

13. Feestdagen cadeau tips 13: Marmeren dienblad

Marmeren dienblad zwart feestdagen cadeautjes tips

De theeset compleet maken? Thee, theepot en truffels? Dan komt er nog een leuk dienblad bij, zoals dit zwart marmeren dienblad wat er ook in het wit is. De dienbladen kun je hier vinden.

14. Feestdagen cadeau tips 14: Piepei – Perfecte eieren koken

Cadeautjes voor de feestdagen Piepei perfecte eieren koken gadget

Leuke gadget moeten ook bij de favoriete cadeautjes voor de feestdagen. Het PiepEi is er één van. Met PiepEi kook je altijd perfecte eieren. Hier testte ik het PiepEi al uit. Zelf kan ik niet meer zonder en ik ben ondertussen al aan een tweede PiepEi toe, de eerste is versleten. Het PiepEi kun je hier vinden. Maar ik vind het ook een echte aanrader die bij de tips voor kerstcadeautjes en Sinterklaascadeautjes mag.

15. Feestdagen cadeau tips 15: Partyclette to go voor heerlijke kaasrecepten

Party Raclette To Go voor de lekkerste gesmolten kazen cadeautjes tip voor de feestdagen

Altijd de lekkerste gesmolten kazen voor de echte kaasliefhebber? Dat heb je dus met deze raclette to go! Een echte musthave om te krijgen of om te geven tijdens de feestdagen. De raclette voor een hele leuke prijs kun je hier vinden.

Meer Feestdagen tips van Foodinista

Meer favoriete cadeautjes voor de feestdagen en cadeau tips voor foodies kijk hier dan eens verder voor verrassende foodie cadeautjes voor de lekkerbek.

Meer musthaves en shoptips ontvangen van Foodinista. Volg Blog Foodinista op TwitterFacebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie