Wat eten we deze week? – Winter Weekmenu Week 8 2023 Foodinista

Wat eten we deze week? – Winter Weekmenu Week 8 2023 Foodinista

Deel deze post

Iedere maandag een nieuw weekmenu met recept ideeën en een makkelijk overzicht voor dagelijkse eet inspiratie. Ook deze week staat er weer een nieuw weekmenu voor je klaar met dagelijkse recepten en een week vol gevarieerd eten. Deze week een weekmenu met een extra randje. Een weekmenu met Carnaval inspiratie en kook ideeën voor de voorjaarsvakantie. Kijk mee in het winter weekmenu week 8 2023 op Foodblog Foodinista. Wat dacht je bijvoorbeeld van een stoofvlees met Schrobbelèr, zelf Oreo truffels maken en een grote schaal lasagne tricolore maken?

Meer inspiratie voor weekmenu’s? Start dan bij de weekmenu inspiratie van 2021 en de weekmenu’s van 2022 met ‘bordenvol inspiratie’. Bekijk hier het weekmenu week 7 van 2023.

Volg je Foodinista ook al op InstagramTwitterFacebook en Pinterest en ontvang altijd de nieuwste berichten. Of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Wat eten we deze week? – Weekmenu Week 8 2023

Maandag – Stoofvlees Schrobbelèr

Stoofvlees recept met Schrobbelèr - Frietje Schrobbelèr - Foodblog Foodinista

Het is carnaval en daar mag carnaval ‘voer’ bij. Wat dacht je van deze? Stoofvlees Schrobbelèr met frites natuurlijk en een flinke kwak mayonaise. Ideaal gezien zet je de stoof al klaar en is het alleen opwarmen tijdens de carnaval, maar ik beloof je dat dit stoofvlees ook op andere data prima is.

Hier bekijk je het Schrobbelèr stoofvlees

Dinsdag – Lasagne Tricolore

Lasagne tricolore met bolognaisesaus en pesto - Foodblog Foodinista

Altijd lekker! Wel of geen carnaval. Vooruit koken of direct klaar. Deze lasagne tricolore die rijk is aan groente. Zelfgemaakte tomatensaus en pesto.

Recept lasagne tricolore met tomatensaus met gehakt en pesto

Woensdag – Feestelijke Oreo Truffels

Voorjaarsvakantie, carnavalsvakantie of gewoon woensdagmiddag en iets leuks doen met de kinderen? Maak deze confetti oreo truffels. Lekker kliederen en smullen in de keuken.

Recept Oreo truffels

Donderdag – Griekse poke bowl

Griekse pokebowl met kip gehaktballetjes, feta en knoflookyoghurt recept van Foodblog Foodinista

Dol op een pokebowl? Even anders? Maak dan deze klassieker en favoriet op de blog. De griekse pokebowl met kipgehaktballetjes en feta.

Recept Griekse pokebowl

Vrijdag – Risotto met spinazie, tomaat en gorgonzola

Behoefte aan groente en toch lekker en snel eten? Dan kan een bordje risotto zo op tafel staan, zoals deze risotto met spinazie, tomaat en gorgonzola voor extra pit.

Recept risotto spinazie met gorgonzola

Zaterdag – Gehaktballetjes in sojasaus

Gehaktballetjes in sojasaus recept van foodblog Foodinista

Een gouden oude op de website. Deze gehaktballetjes in sojasaus. Lekker op zaterdag bij de borrel, maar ook met rijst of noodles en boontjes. Makkelijk en ja lekker.

Recept gehaktballetjes in sojasaus

Zondag – Stroopwafeltiramisu

Stroopwafel tiramisu - Italiaans met een Nederlandse twist - Foodblog Foodinista

Sluit het weekend af met een grote schaal stroopwafel tiramisu. Lekker om te delen, mee nemen naar vrienden of bij een feestje om op tafel te zetten.

Recept stroopwafel tiramisu

Tot volgende week met een nieuw weekmenu!

Meer recepten ontvangen van Foodinista? Volg Foodinista op TwitterFacebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie