20 feb Wat eten we deze week? – Winter Weekmenu Week 8 2023 Foodinista
Iedere maandag een nieuw weekmenu met recept ideeën en een makkelijk overzicht voor dagelijkse eet inspiratie. Ook deze week staat er weer een nieuw weekmenu voor je klaar met dagelijkse recepten en een week vol gevarieerd eten. Deze week een weekmenu met een extra randje. Een weekmenu met Carnaval inspiratie en kook ideeën voor de voorjaarsvakantie. Kijk mee in het winter weekmenu week 8 2023 op Foodblog Foodinista. Wat dacht je bijvoorbeeld van een stoofvlees met Schrobbelèr, zelf Oreo truffels maken en een grote schaal lasagne tricolore maken?
Meer inspiratie voor weekmenu’s? Start dan bij de weekmenu inspiratie van 2021 en de weekmenu’s van 2022 met ‘bordenvol inspiratie’. Bekijk hier het weekmenu week 7 van 2023.
Volg je Foodinista ook al op Instagram, Twitter, Facebook en Pinterest en ontvang altijd de nieuwste berichten. Of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.
Wat eten we deze week? – Weekmenu Week 8 2023
Maandag – Stoofvlees Schrobbelèr
Het is carnaval en daar mag carnaval ‘voer’ bij. Wat dacht je van deze? Stoofvlees Schrobbelèr met frites natuurlijk en een flinke kwak mayonaise. Ideaal gezien zet je de stoof al klaar en is het alleen opwarmen tijdens de carnaval, maar ik beloof je dat dit stoofvlees ook op andere data prima is.
Hier bekijk je het Schrobbelèr stoofvlees
Dinsdag – Lasagne Tricolore
Altijd lekker! Wel of geen carnaval. Vooruit koken of direct klaar. Deze lasagne tricolore die rijk is aan groente. Zelfgemaakte tomatensaus en pesto.
Recept lasagne tricolore met tomatensaus met gehakt en pesto
Woensdag – Feestelijke Oreo Truffels
Voorjaarsvakantie, carnavalsvakantie of gewoon woensdagmiddag en iets leuks doen met de kinderen? Maak deze confetti oreo truffels. Lekker kliederen en smullen in de keuken.
Donderdag – Griekse poke bowl
Dol op een pokebowl? Even anders? Maak dan deze klassieker en favoriet op de blog. De griekse pokebowl met kipgehaktballetjes en feta.
Vrijdag – Risotto met spinazie, tomaat en gorgonzola
Behoefte aan groente en toch lekker en snel eten? Dan kan een bordje risotto zo op tafel staan, zoals deze risotto met spinazie, tomaat en gorgonzola voor extra pit.
Recept risotto spinazie met gorgonzola
Zaterdag – Gehaktballetjes in sojasaus
Een gouden oude op de website. Deze gehaktballetjes in sojasaus. Lekker op zaterdag bij de borrel, maar ook met rijst of noodles en boontjes. Makkelijk en ja lekker.
Recept gehaktballetjes in sojasaus
Zondag – Stroopwafeltiramisu
Sluit het weekend af met een grote schaal stroopwafel tiramisu. Lekker om te delen, mee nemen naar vrienden of bij een feestje om op tafel te zetten.
Tot volgende week met een nieuw weekmenu!
Meer recepten ontvangen van Foodinista? Volg Foodinista op Twitter, Facebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.
Geen reactie's