Wat eten we deze week? – Lente Weekmenu Week 25 2022 Foodinista

Wat eten we deze week? – Lente Weekmenu Week 25 2022 Foodinista

Deel deze post

Het laatste lentemenu van 2022 op Foodblog Foodinista. Natuurlijk! Want volgende week is het zomer! Dan gaan we vol voor de barbecue, zomerse frisse recepten, nou ja wanneer het weer het toelaat, maar nu nog een beetje van alles er tussen in. Net geen zomer, maar ook zeker geen winter meer. Kortom een lente weekmenu. Een nieuwe week die wacht op dagelijkse kook inspiratie. In ieder geval vraagt deze week weer om een gevarieerd weekmenu. Tijd voor gevarieerd eten en natuurlijk nieuwe lente eet inspiratie! We gaan het deze deze week allemaal proeven in het nieuwe weekmenu met lente inspiratie. Je dagelijkse eet inspiratie in dit weekmenu. Kortom iedere dag eetinspiratie en leuke recepten waar je misschien niet direct aan denkt. Lees het weekmenu door en laat je inspireren door de nieuwe recepten in dit weekmenu. Tijd voor het weekmenu week 25 2022 van Foodblog Foodinista met nasi goreng, een simpele pokebowl met zalm en kalkoennuggets met aardappelsalade.

Meer inspiratie voor weekmenu’s? Start dan bij de weekmenu’s van 2020 en de weekmenu inspiratie van 2021. Bekijk hier het weekmenu week 23 en het weekmenu week 24 van 2022.

Wat eten we deze week? – Weekmenu Week 25 2022

Maandag – Currysoep met zoete aardappel en paprika

Begin de week met een makkelijk en gezond soepje. Een Currysoep met zoete aardappel en paprika. Aangezien alles compleet gepureerd is eten de kinderen die geen groente liefhebbers zijn de groente ook makkelijk mee en zo begin je de week goed. Je kunt de curry mix zelf maken, zoals aangegeven, maar ook de curry madras mix gebruiken die ik verder in de week deel bij het stoofvlees.

Bereidings Tijd: 30 minuten
Recept: Curry soep met zoete aardappel en paprika

Dinsdag – Makkelijke poke bowl met zalm en mango

Een poke bowl kun je zo ingewikkeld maken als je zelf wilt. Maar deze poke bowl met zalm en mango is toch echt heel simpel om te maken. Want ja er staan er ook op de website met meer handelingen, die meer voor het weekend zijn. Deze zet je wel snel op tafel op een zomerse dinsdag bijvoorbeeld, want de zomer is begonnen en dan is een poke bowl toch zalig?

Bereidings Tijd: 30 minuten
Recept: Poke bowl met zalm, mango en avocado

Volg je Foodinista ook al op InstagramTwitterFacebook en Pinterest en ontvang altijd de nieuwste berichten. Of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Woensdag – Kalkoennuggets met aardapelsalade

Breek de week met een kidsproof recept en makkelijk in een sportweek de aardappelsalade kun je vooruit maken en de kalkoennuggets ook en vervolgens in de oven schuiven, wanneer je wilt. Makkelijk dus! Kortom de woensdagmaaltijd: aardappelsalade met kalkoennuggets. Officieel is dit een recept van Marley Spoon uit een kidsproof Marley Spoon Maaltijdpakket voor het hele gezin. Wellicht leuk om een keer te proberen en er zijn regelmatig leuke beginnersactie, zoals:

Kortingscode: H4T10TIKO – € 40,- korting in totaal, € 10,- korting per bestelling op de eerste 4 bestellingen.

Bereidings Tijd: 40 minuten
Recept: Kalkoennuggets met aardappelsalade

Donderdag – Nasi goreng met kip, ei en pittige pindasaus

Recept Nasi goreng met kip, ei en pittige pindasaus - Foodblog Foodinista

Nasi Goreng maakt iedereen op z’n eigen manier en dit is het recept wat ik met je deel voor een complete maaltijd nasi goreng met pittige Pindasaus.

Bereidings Tijd: 40 minuten
Recept: Nasi Goreng met kip, ei en pittige pindasaus

Vrijdag – Stoofvlees curry madras met aubergine

Stoofpotje rundvlees curry Madras recept met aubergine - Foodblog Foodinista

Weekend en iets meer tijd voor koken? Maak dan een lekker zomers spicy stoofpot recept met rundvlees, aubergine en curry madras. Eet daarbij rijst en naanbrood.

Bereidings Tijd: 30 minuten + 6 uur stoven (kan ook in de slowcooker)
Recept: Stoofvlees curry madras met aubergine

Zaterdag – Salade met meloen, ham en pestodressing

Zomer op je bord met een frisse salade met meloen, ham en pestodressing.

Bereidings Tijd: 15 minuten
Recept: Meloen met ham en pestodressing

Zondag – Rabarbertaart met ricottacake en ruby chocolade

Weekend! En lekker bakken? Bak met het seizoen. Rabarber? Ja zeker! Zoals de Rabarbertaart met ruby chocolade, witte chocolade, ricottacake en aardbeien.

Bereidings Tijd: 50 minuten + bakken
Recept: Rabarbertaart met roze chocolade

Meer recepten ontvangen van Foodinista? Volg Foodinista op TwitterFacebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie