Wat eten we deze week? – Weekmenu Week 15 2022 Foodinista

Wat eten we deze week? – Weekmenu Week 15 2022 Foodinista

Deel deze post

Een nieuw weekmenu met lenterecepten en inspiratie voor de Paasdagen, want er staat een lang Paasweekend voor de deur! We gaan het deze deze week allemaal proeven in het nieuwe weekmenu. We gaan uitgebreid variëren in de keuken met lente recepten. Asperges, recepten voor de Pasen en natuurlijk ook gewoon dagelijkse recepten voor het avondeten. Gewoon je dagelijkse eet inspiratie in dit weekmenu. Kortom iedere dag eetinspiratie en leuke recepten waar je misschien niet direct aan dacht. Lees het weekmenu door en laat je inspireren door de nieuwe recepten in dit weekmenu. Tijd voor het weekmenu week 15 2022 van Foodblog Foodinista met een aspergesoep met ham en ei, Indonesisch gehaktbrood met ei en spaghetti met inktvis.

Meer inspiratie voor weekmenus? Start dan bij de weekmenu’s van 2020 en de weekmenu inspiratie van 2021. Bekijk hier het weekmenu week 13 en het weekmenu week 14 van 2022.

Wat eten we deze week? – Weekmenu Week 15 2022

Maandag – Aspergesoep met ham en ei

aspergesoep met ham en ei recept van Foodblog Foodinista

Het klassieke asperge recept in een aspergesoep recept. Aspergesoep met ham en ei om de week mee te beginnen. Makkelijk op tafel en bij het aspergesoep recept geef je ook nog tips hoe je een van deze aspergesoep een echte budgettopper kunt maken.

Bereidings Tijd: 30 minuten
Soep Recept: Aspergesoep met ham en ei

Foodinista ook al op InstagramTwitterFacebook en Pinterest en ontvang altijd de nieuwste berichten. Of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Dinsdag – TexMex Tortilla Lasagne

TexMex Tortilla Lasagne recept - Foodblog Foodinista

Een makkelijke lasagne in Mexicaanse stijl maak je met deze TexMex tortilla lasagne en je krijgt blije eters! Een makkelijke doordeweekse maaltijd.

Bereidings Tijd: 20 minuten + oven tijd
Ovenschotel Recept: Mexicaanse tortilla lasagne

Woensdag – Quiche met groene asperges en ei

Alvast een beetje in de stemming komen voor Pasen? Eén ei is geen Paasei dus we bakken een quiche met groene asperges, Gruyere en eieren! Lekker delen natuurlijk.

Bereidings Tijd: 45 minuten + Oven tijd
Recept: Paas quiche met ei, asperges en Gruyere kaas

Donderdag – Spaghetti in tomatensaus met inktvis

Spaghetti met inktvis in tomatensaus - Foodblog Foodinista

Een makkelijke pasta, maar een beetje anders? Maak eens spaghetti met inktvisringen in tomatensaus. Echt zomerse stijl en dat mag deze week ook wel.

Bereidings Tijd: 30 minuten
Pasta Recept: Spaghetti in tomatensaus met inktvisringen

Vrijdag – Gravad Lax met dille en limoen

Gravad lax maken met frisse kruiden en dille mosterd creme - Zalm recept van Foodblog Foodinista

Het Paasweekend gaat beginnen! Misschien heb je vandaag wel vrij, het is tenslotte goede vrijdag. Een uitgelezen dag om een mooie Gravad Lax te maken met frisse dille en limoen. Wanneer je vroeg begint dan kan deze al klaar zijn voor borreltijd en anders dan heb je zeker iets om naar uit te kijken bij het Paasontbijt of andere momenten. Op de blog ga je ook diverse recepten vinden met Gravad lax die tijdens de Paasdagen aanraders zijn, maar ‘gewoon’ gravad lax op een toastje met een glaasje wijn tijdens dit lange weekend is genieten. Doen!

Meer leuke tips voor Pasen ga je hier vinden! Van leuke cadeautjes voor de Paasdagen of tips voor het aankleden van de Paastafel, natuurlijk zijn er ook diverse recepten voor de Paasdagen te vinden.

Zaterdag – Indonesisch gehaktbrood met ei

Indonesisch Gehaktbrood gevuld met ei - Pittig gekruid gehaktbrood recept - Foodblog Foodinista

Een gehaktbrood met pit en in stijl voor de Paasdagen? Bak dan dit Indonesisch gehaktbrood gevuld met ei. Lekker met pittige pindasaus.

Tijd: 20 minuten en oven
Recept: Indonesisch gehaktbrood met ei

Zondag – Tiramisu met advocaat en Paaseitjes

Zondag! 1e Paasdagen. Tijd voor het Paasontbijt, de Paasbrunch of een Paasdiner. Sluit af met een lekker toetje, zoals deze Tiramisu voor Pasen met advocaat en Paaseitjes.

Tijd: 20 minuten
Recept: Tiramisu met advocaat en chocolade

Meer recepten ontvangen van Foodinista? Volg Foodinista op TwitterFacebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie