14 mrt Wat eten we deze week? – Weekmenu Week 11 2022 Foodinista
Een nieuw weekmenu met meer zon, want de lente komt er aan. Natuurlijk gaan we ook deze week weer gewoon koken en bakken, borrelen en makkelijke ovenschotels op tafel zetten. Daarbij natuurlijk gewoon je dagelijkse eet inspiratie in dit weekmenu. Kortom iedere dag eet inspiratie en leuke recepten waar je misschien niet direct aan dacht. Lees het weekmenu door en laat je inspireren door de nieuwe recepten in dit weekmenu. Tijd voor het weekmenu week 11 in 2022 van Foodblog Foodinista met een bananenbrood met chocolade en pindakaas, Japanse kip bakplaat en orzo met groene asperges en geitenkaas.
Meer inspiratie voor weekmenu’s? Start dan bij de weekmenu’s van 2020 en de weekmenu inspiratie van 2021. Bekijk hier het weekmenu week 9 terug en het weekmenu week 10 van 2022.
Wat eten we deze week? – Weekmenu Week 11 2022
Maandag – Thaise kokossoep met garnalen en paddenstoelen
Begin de week met een makkelijk Thais soeprecept waarbij je even wegdroomt en denkt aan de Thaise stranden.
Bereidings Tijd: 30 minuten
Soep Recept: Thaise kokossoep met garnalen en paddenstoelen
Volg je Foodinista ook al op Instagram, Twitter, Facebook en Pinterest en ontvang altijd de nieuwste berichten. Of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.
Dinsdag – Griekse Moussaka ovenschotel
Op dinsdag schuiven we een Griekse ovenschotel de oven in. Griekse moussaka met kipgehakt.
Bereidings Tijd: 50 minuten + oven
Ovenschotel Recept: Moussaka met kipgehakt
Woensdag – Japanse sticky kip op de bakplaat
Lekker eten en makkelijk koken? Maak een oven baketray recept met sticky chicken. 20 minuten voorbereiden en je schuift de hele ovenplaat zo de oven in. Verder is het gewoon geduld.
Bereidings Tijd: 20 minuten + oven
Bakplaat Recept: Japanse sticky kip met paksoi en rijst
Donderdag – Orzotto met geitenkaas en groene asperges
Op donderdag een makkelijk en vegetarisch recept op tafel zetten? Rooster groenten op de bakplaat en maak daarna een vegetarische orzo met tomaatjes, groene asperges en geitenkaas.
Tijdsduur: 30 minuten + Oven
Recept: Orzotto
Vrijdag – Griekse hartige cake met feta
Borreltijd! Maar ook lekker bij een kopje tomatensoep bijvoorbeeld, een hartige cake, zoals deze Griekse hartige cake met olijven, paprika en feta.
Tijd: 20 minuten + Oven
Recept: Griekse aperitief cake
Zaterdag – Indonesisch gehaktbrood
Lekker bij de borrel of met rijst, wokgroente en pindasaus of gewoon op brood. Bak een Indonesisch gehaktbrood. Een ideale weekendmaaltijd waar je steeds een stukje vanaf kunt snijden.
Tijd: 20 minuten + oven
Recept: Indonesisch gehaktbrood met ei
Bananenbrood met chocolade en pindakaas
Houd het bakblik er maar bij, want ook op zondag gaan we bakken. Een bananenbrood voor bij de thee of koffie of om in de komende week mee te nemen naar het werk. Een bananenbrood met pindakaas en chocolade. Smullen! En met de pindakaas smaken kun je natuurlijk variëren.
Tijd: 20 minuten + oven
Recept: Bananenbrood met pindakaas en chocolade
Meer recepten ontvangen van Foodinista? Volg Foodinista op Twitter, Facebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.
Geen reactie's