Wat eten we deze week? – Lente Weekmenu Week 10 2023 Foodinista

Wat eten we deze week? – Lente Weekmenu Week 10 2023 Foodinista

Deel deze post

Iedere maandag een nieuw lente weekmenu met recept ideeën en een makkelijk overzicht voor dagelijkse eet inspiratie. Ook deze week staat er weer een nieuw lente weekmenu voor je klaar met dagelijkse lente recepten en een week vol gevarieerd eten voor de warme lentedagen. Kijk mee in het lente weekmenu week 10 2023 op Foodblog Foodinista. Wat dacht je bijvoorbeeld van salade nicoise, salmorejo en een rabarberplaatcake met kersen.

Meer inspiratie voor weekmenu’s? Start dan bij de weekmenu inspiratie van 2021 en de weekmenu’s van 2022 met ‘bordenvol inspiratie’. Bekijk hier het lente weekmenu week 9 2023.

Volg je Foodinista ook al op InstagramTwitterFacebook en Pinterest en ontvang altijd de nieuwste berichten. Of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Wat eten we deze week? – Lente Weekmenu Week 10 2023

Maandag – Aspergesoep met garnalen

Aspergesoep met tuinkruiden en garnalen - Foodblog Foodinista

Nog niet uitgekeken op asperges? Gelukkig, want we beginnen de week met een makkelijk aspergesoep die je zo op tafel kunt zetten. Aspergesoep met garnalen.

Aspergesoep met garnalen

KM BBQ banner 1

Dinsdag – Salade Nicoise

Salade Nicoise - Met kook tips - Lekker voor thuis en meenemen op warme dagen - Foodblog Foodinista

Warme dagen komen eraan. Dan krijg je toch ook meer trek in een salade? Een klassieker deze keer de salade nicoise.

Recept salade nicoise

Woensdag – Orzo tomaten risotto met paprika burrata

Orzo tomaten risotto met paprika en burrata - Foodblog Foodinista

Ook zo’n fan van orzo en burrata? We doen ze gewoon in één recept. Orzo met tomaten, paprika en burrata.

Recept orzo tomaten paprika en burrata

Donderdag – Griekse zalm met aubergine, tzatziki, feta en rijst

Griekse zalm met aubergine grillen in de GreenPan Padova grillpan - Foodblog Foodinista

Het vakantiegevoel op je bord? Grill zalm Griekse stijl met tzatziki, feta en aubergine.

Recept zalm Griekse stijl

Vrijdag – Salmorejo (Spaanse koude tomatensoep)

Een zomerse soep, makkelijk om te maken, met vitamines en heerlijk op warme dagen. Salmorejo uit Spanje.

Recept Salmorejo

Zaterdag – Gevulde aubergines met kipgehakt

Een makkelijke en frisse ovenschotel voor warme dagen. Deze aubergines zijn heerlijk. Je kunt ze ook bereiden op de barbecue. De gevulde aubergines met kipgehakt en feta.

Recept gevulde aubergines met kipgehakt en feta

Zondag – Rabarber Kersentaart

rabarber kersentaart

Een oud recept, maar wel een mooi recept voor de zondag. Deze rabarber kersen plaatcake om de week mee af te sluiten.

Recept plaatcake met rabarber en kersen

Tot volgende week! Met een nieuw lente weekmenu!

Meer recepten ontvangen van Foodinista? Volg Foodinista op TwitterFacebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie