Wat eten we deze week? – Herfst Weekmenu Week 4 2023 Foodinista

Wat eten we deze week? – Herfst Weekmenu Week 4 2023 Foodinista

Deel deze post

Tijd voor een nieuw weekmenu met herfst recepten en dagelijke ideeën in een makkelijk overzicht. Iedere maandag kun je op Foodblog Foodinista een nieuw herfst weekmenu vinden. Een week vol gevarieerd eten voor de herfstdagen. Ovenschotel recepten, salades, koken met pompoen en andere herfst ingrediënten. Het zijn een aantal inspiratie ideeën voor dit herfst weekmenu. Voor nu: kijk mee in het herfst weekmenu week 4 2023 op Foodblog Foodinista. Wat dacht je bijvoorbeeld van pompoen stamppot met pancetta en gorgonzola, gnocchi carbonara en we sluiten de week af met een herfst tiramisu met vijgen en bramen.

Meer inspiratie voor weekmenu’s? Start dan bij de weekmenu inspiratie van 2021 en de weekmenu’s van 2022 met ‘bordenvol inspiratie’. Bekijk hier het herfst weekmenu week 3 2023.

Volg je Foodinista ook al op InstagramTwitterFacebook en Pinterest en ontvang altijd de nieuwste berichten. Of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Wat eten we deze week? – Herfst Weekmenu Week 4 2023

Maandag – Stamppot pompoen met pancetta en gorgonzola

Stamppot pompoen met gorgonzola en pancetta - Foodblog Foodinista

Begin de week met een makkelijke stamppot met pompoen. Pittig en de herfst op je bord, maar ook zo makkelijk om te maken.

Pompoen stamppot recept met gorgonzola en pancetta

Dinsdag – Tomatensoep met ravioli, pesto en ricotta

Tomatensoep met tortellini, ricotta en pesto - Foodblog Foodinista

Tomatensoep is toch altijd een favoriet? Dan wordt deze tomaten maaltijdsoep het ook. Tomatensoep gevuld met tortellini, pesto en ricotta.

Tomatensoep recept met pesto, tortellini en ricotta

Woensdag – Macaroni ovenschotel met mozzarella en salami

Macaroni ovenschotel met salami en drie kleuren pasta - Foodblog Foodinista

Breek de week, meestal op een dag met sportavond, zwemles en gezinsactiviteiten, met een ovenschotel met macaroni, mozzarella en salami. Makkelijk om vooruit te maken en om zo de oven in te schuiven. Eventueel ook om op te warmen.

Drie kleuren macaroni ovenschotel recept met salami en mozzarella

Donderdag – Japanse sticky kip bakplaat met paksoi en courgette

Japanse sticky kip bakplaat met paksoi en courgette - Foodblog Foodinista

Veel smaak, weinig werk. Deze bakplaat met Japanse sticky kip, paksoi en courgette. Kook er alleen witte rijst bij en je bent klaar.

Japanse sticky kip recept met paksoi en courgette

Vrijdag – Duitse Borrelplank

Duitse borrelplank inspiratie Oktoberfest recepten Foodblog Foodinista

Nu het Oktoberfeest op volle touren draait is het tijd voor een Dirndl en Lederhosen, maar een Duitse borrelplank mag natuurlijk ook niet ontbreken. Hoe je deze samenstelt en het weekend kunt inluiden? Deze heb ik voor je klaar staan.

Duitse borrelplank samenstellen

Zaterdag – Gnocchi carbonara ovenschotel

Gnocchi Carbonara ovenschotel - Foodblog Foodinista

Ovenschotels zijn toch altijd perfect! Combineer ook eens gnocchi met de smaken van carbonara. Dat doe je in deze ovenschotel. Een frisse salade erbij en je bent klaar.

Recept Gnocchi Carbonara

Zondag – Herfst tiramisu met vijgen en bramen

Herfst Tiramisu met vijgen en bramen - Foodblog Foodinista

Sluit de week af met een zoet recept en de smaken van de herfst. Maak zelf deze herfst tiramisu met vijgen en bramen. Lekker bij de koffie of als toetje.

Recept herfst tiramisu met vijgen en bramen

Tot volgende week voor een nieuw herfst weekmenu!

Meer recepten ontvangen van Foodinista? Volg Foodinista op TwitterFacebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie