Verwennerij met Komkommer en Citroen van Bodyshop + Winactie! - Nieuwe Cool Cucumber en Zesty Lemon

Verwennerij met Komkommer en Citroen van Bodyshop + Winactie! – Nieuwe Cool Cucumber en Zesty Lemon

Deel deze post

Zomerse temperaturen, veel vochtigheid in de lucht, klam weer, rozig van buiten activiteiten of juist een droge huid. Ik herken het eigenlijk allemaal wel. Dan is er één ding heel erg fijn zijn. Jezelf verzorgen. Daarbij komt het bij mij ook nog een keer dat ik een lichte huid heb die gevoelig is voor de zon. Smeren is voor iedereen belangrijk ik blijf het zeggen, maar zelf word ik toch altijd een beetje roze. Dan is verkoeling zo belangrijk! De nieuwe lijn die zorgt voor verwennerij met komkommer en citroen van bodyshop zorgt daar deze zomer voor. Ik ga je er alles over vertellen, maar let op ik ga jou ook laten delen en meegenieten.

Verwennerij met Komkommer en Citroen van Bodyshop + Winactie! - Nieuwe Cool Cucumber en Zesty Lemon

De gehele lijn van zowel Cool Cucumber als Zesty Lemon kun je hier vinden.

Verwennerij met Komkommer en Citroen van Bodyshop + Winactie! - Nieuwe Cool Cucumber en Zesty Lemon

Cool Cucumber & Zesty Lemon

Komkommer verfrissend voor je huid

Toe aan verfrissing deze zomer? Het kan natuurlijk op je bord. Denk bijvoorbeeld an deze frisse salade met komkommer. Maar komkommer kun je ook prima op je lijf smeren. Komkommer werkt al zo lang als ik weet verkoelend op je lichaam. Het volgende kan ik mij nog heel goed herinneren. Als klein meisje ging ik vroeger zwemmen in het Cariba bad in Gorinchem. Heel benauwd, droge lucht en ze waren ook niet zuinig met het chloor. Aan het einde van de dag waren mijn ogen geÏrriteerd en zag mijn gezicht rood! Komkommer is rijk aan vocht en verzachtend. Wat dan helpt? Verfrissing ik verkoeling. Wat ik thuis kreeg waren schijfje komkommer op mijn ogen en de geïrriteerde plekken en koude washandjes. Geduld was nodig, maar helpen deed het wel. Deze zomer gaan we weer in de zon, naar buiten en dan helpt het om te smeren.

Waarom citroen voor je huid

Maar waarom dan citroen voor je huid? Bijt citroen dan niet? Nee, citroen kan heel zoet zijn! Zeker de citroenlijn van The Body Shop. Wist je dat citroen er juist in de zomer voor zorgt dat je huid iets dieper gekleurd zal worden. Wel blijven smeren met een factor natuurlijk! Daarbij kan citroen door de zuren juist ook een helende en fixende werking hebben.

De gehele lijn van zowel Cool Cucumber als Zesty Lemon kun je hier vinden.

Verwennerij met Komkommer en Citroen van Bodyshop + Winactie! - Nieuwe Cool Cucumber en Zesty Lemon

Echte komkommer en citroen

Ja! Natuurlijk! The Body Shop zou The Body Shop niet zijn zonder het gebruik van pure producten daar is het bestaan van The Body Shop op gebasseerd. Geen smaak en geurstoffen, maar pure producten. Save the Planet. Daarbij is er ook direct een match met food. Je krijgt wat je ziet. Voor de citroen producten worden citroenen gebruikt die niet perfect genoeg zijn voor distributie, wij vinden ze niet mooi, maar waar je perfect beautyproducten van kunt maken. Voor de komkommerproducten gebruikt The Body Shop komkommersap van Komkommers die te krom zijn voor consumptie, kortom ‘kromkrommers’. Voor een heerlijke zoete geur, want we willen zoet blijven ruiken wordt er biologische suiker aan toegevoegd en soms munt. Een heerlijke geuren combinatie en verkoelend.

Verwennerij met Komkommer en Citroen van Bodyshop + Winactie! - Nieuwe Cool Cucumber en Zesty Lemon

Special Edition lijn

Deze zomer kun je jezelf onder andere verkoelen en verfrissen met de Cool Cucumber Body Yoghurt, Cool Cucumber Body Yoghurt, Cool Cucumber Hand creme en Cool Cucumber Shower gel. In de Zesty Lemon lime is er variatie! En met de Zesty Lemon Lime ga ik jullie blij maken! Of één iemand van jullie: Zesty Lemon Shower gel, Zesty Lemon Body Scrub, Zesty Lemon Body Yoghurt.

De gehele lijn van zowel Cool Cucumber als Zesty Lemon kun je hier vinden.

The Body Shop Zesty Lemon set winnen? – WINACTIE –

Nu wil je natuurlijk ook weten hoe fijn deze Special Edition zomer collectie van The Body Shop is?! Ik begrijp je helemaal! Dan heb ik iets leuks. Ik ga met je delen. De Zesty Lemon collectie kun je winnen! – De Zesty Lemon Shower gel, De Zesty Lemon Scrub, De Zesty Lemon Body Yoghurt – Het geheel is ter waarde van 35,00 Euro! Een heel fijn pakket! Maar wat moet je daar voor doen?

 1. Laat een reactie achter op dit artikel, waarom jij wilt winnen! En laat even weten dat je vraag 2 en 3 heb gedaan ;-).
 2. Deel dit artikel op Facebook, Twitter of Instagram Story en tag het account van Foodinista, zodat ik weet dat je het hebt gedaan!
 3. Natuurlijk volg je Foodinista op Facebook, Instagram of Pinterest.

De winactie loopt tot 23 juli 2020, daarna ontvangt de winnaar reactie per e-mail.

Succes!

Beauty op Foodinista?

Lees dan bijvoorbeeld ook eens één van de volgende artikel?

 • Mooi gezond en lang haar? Hoe kun je het een handje helpen? Lees er hier alles over.
 • Oh help zelf je haar verven? Je haar verzorgen? Hoe doe ik dat. Lees er hier alles over.

Meer winacties en recepten ontvangen van Foodinista? Volg Foodinista op TwitterFacebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

11 Reactie's
 • Marian B
  Geplaatst op 14:51h, 16 juli

  Wat een verwennerij voor de huid zou dat zijn! Ik hou van citroen, lekker verfrissend, dus dat komt zeker goed.
  Ik volg op Bloglovin (loved/saved) en op Pinterest (kloevert)

 • Imke Clever
  Geplaatst op 13:38h, 17 juli

  Hmm lijkt me heerlijk! Verfrissend en vernieuwend wat me gelijk heel nieuwsgierig maakt!

 • admin
  Geplaatst op 14:00h, 17 juli

  Leuk dat je mee doet!

 • admin
  Geplaatst op 14:00h, 17 juli

  Leuk dat je mee doet!

 • Michael Crook
  Geplaatst op 21:22h, 17 juli

  Gevolgd en gedeeld op facebook!

 • Paulien
  Geplaatst op 12:22h, 19 juli

  Superfijne producten waar ik heel blij van word. Ik volg jullie op fb en heb gedeeld

 • Iris Bakker
  Geplaatst op 09:58h, 21 juli

  Wauw, heerlijke producten en wat een leuke Insta feed heb je, ik word er blij van :)

 • Anita te Gussinklo
  Geplaatst op 22:43h, 21 juli

  lijkt me heerlijk, ik ruik het al bijna.
  Ik doe graag mee en heb de actie gedeeld op Facebook & Twitter.
  Ook volg ik je op deze kanalen en ook op Instagram & Pinterest

 • Sharon de Ridder
  Geplaatst op 15:24h, 22 juli

  Dat leest als een heerlijk pakket; je kan bijna de zomer ruiken! Ik doe dus graag mee. Natuurlijk volg ik je op FB en IG =)

 • Lisanne Bons
  Geplaatst op 17:45h, 22 juli

  Ik vind het echt super leuk maar ik wil hem super graag winnen voor mijn moeder. Deze week moet ze weer onder de scan en vrijdag krijgen we de uitslag. En positief als ze is gaat ze van het beste uit en anders moet ze er maar mee dealen zoals ze zelf zegt. Maar wat de uitslag ook wordt vind ik wel dat ze enorm verwend mag worden.

 • Mirjam Hellingman
  Geplaatst op 17:45h, 24 juli

  Ik maak heel graag kans op de Zesty Lemon collectie met; de Zesty Lemon gel, de Zesty Lemon Scrub en de Zesty Lemon Body Yoghurt! Lijkt mij gewoon heel erg lekker. Ik ben nu al vrolijk bij het idee!

Geef een reactie